Home
Inget konto? Registrera dig!
Griezmann_

Griezmann: Jag kanske uttryckte mig fel

Officiellt: Antoine Griezmann har förlängt kontraktet med Atletico Madrid…

Griezmann var under hela vinter och våren mycket starkt länkad med Manchester United och veckan innan Europa League-finalen så sa han själv att det var 60% chans att han flyttar till United i sommar, under en talkshow i fransk TV. Ett par veckor senare stod det klart att Atletico Madrids transferförbud står fast och klubben får därför inte värva spelare förrän januari 2018. Griezmann bestämde sig då för att stanna kvar i klubben istället för att lämna och sätta sina lagkamrater och klubbledning i en knivig sits, då de inte hade kunnat inhandla ersättare.

I dag kom uppgifter om att Griezmann förlängt kontraktet med ett år och nu bekräftar Atletico förlängningen. I samband med detta öppnar Griezmann själv upp.

Det första jag vill göra är att be alla som missförstod mina uttalanden om ursäkt. Kanske att jag uttryckte mig dåligt eller så ville någon skapa nyheter av någonting som inte var nyheter. Men ända sedan jag kom hit så har jag gett allt för min klubb, mina lagkamrater, mina coacher och jag är väldigt glad att leva en säsong till med er alla” säger fransmannen i ett uttalande.

Förlängningen betyder att Griezmann nu har kontrakt med Atletico till 2022 och enligt uppgifter tidigare under dagen så dubblar han sin tidigare lön, till ca £235 000 i veckan i och med det nya kontraktet. Utköpsklausulen på £87 miljoner sägs dock finnas kvar, så vill United eller annan klubb försöka köpa honom i januari eller nästa sommar så är förutsättningarna desamma som tidigare.

 

 

Källa: Sky Sports

 

Alex
Alex - tisdag, 13 juni 2017 15:01

alex@unitedsverige.se

Redaktör Unitedsverige

Vårda språket

Kommentera gärna, men håll alltid diskussionerna på en civiliserad nivå. Vi motsätter oss svordomar, personangrepp och tillmälen relaterade till etnicitet. Bryter du mot trivselreglerna kommer våra moderatorer att radera dina inlägg och du riskerar att bli avstängd från sidan.

Redaktionen

Kommentera

Kommentarer (9)

 1. Fricken89 133 dagar sedan

  Nu släpper vi Griezmann och ser över andra alternativ. Han är inte välkommen senare efter detta (för mig är han inte det iaf).
  Lukaku har det varit tyst om ett tag nu, både från Chelsea hållet och United hållet.
  Hoppas vi lyckas få loss honom.

  • Stofilen 133 dagar sedan

   Varför anser du att han inte är välkommen? För att han visade en extrem lojalitet mot sin nuvarande klubb som inte många andra spelare i dagens fotboll skulle gjort?
   Griezmann är inte en utpräglad 9a som Lukaku eller Morata är, därav skulle jag absolut inte tacka nej till honom om det skulle kunna tänkas bli av en transfer i januari eller till nästa sommar.
   Han skulle kunna användas som 10a utan problem, även kunna skifta positioner med yttrar, vilket skulle ge vårt anfallsspel än mer alternativ.

  • Fricken89 133 dagar sedan

   Griezmann gör rätt i att stanna kvar där han (uppenbarligen) har hjärtat, vilket inte är United. Därför är han inte välkommen för mig längre. Jag vill inte ha in spelare som inte har hjärtat på rätta stället (för United).
   Det är inte hans problem att Atletico ställt till det för sig själva som resulterat i deras transferförbud. Men han visar hjärta mot dem, då kan han lika gärna bli kvar där. Han har dessutom kritat på nytt kontrakt hos dem nu idag, så det mesta tyder på att han blir kvar.

  • Spaddeward 133 dagar sedan

   Stofilen: Håller med dig om många grejer, men enligt mig är det en 9a vi behöver och inte en 10a. Nån som gör 25+ mål! Martial har det i sig men han verkar vara lite osäker, och Rashford kan vi inte kräva det av.

   Min dröm är Harry Kane. Men det blir väldigt svårt, typ omöjligt.

  • Stofilen 130 dagar sedan

   Fricken89: Hur ska du kunna kräva att en professionell fotbollsspelare ska ha hjärta för en klubb han aldrig spelat för..? Det är ologiskt.
   Ja, han visar hjärta för dom, förmodligen för att endast stanna ett år till. Att han kritade på tror jag endast var för att han fick en högre lön, som tack för att han inte lämnade dom, utköpsklausulen sägs vara densamma.

   Spaddeward: Ja, jag menade inte att vi inte behövde en 9a. Jag utgår från att vi köper in en detta fönster, men att jag inte hade tackat nej till Griezmann när/om han blir aktuell för en försäljning till nästa sommar.
   DÅ, hade vi haft ett anfall med så många alternativ att det är skrämmande.

 2. Fricken89 133 dagar sedan

  Enligt Spanska radiokanalen Cadena Ser, så är Morata klar inom 24 timmar för oss.
  http://bloggar.aftonbladet.se/sillyseason/2017/06/13/spanska-uppgifter-morata-klar-inom-24-timmar/

 3. Richard 133 dagar sedan

  Tomte…..det kan väl inte komma som en blixt från klar himmel att det rådde värvningsförbud….

 4. Anders82 132 dagar sedan

  Då borde inte Lukaku eller morata va välkomna heller ju!! Finns inte många spelare me hjärta nu förtiden

  • Fricken89 132 dagar sedan

   De (Lukaku och Morata) sympatiserar iaf inte med konsekvenserna av regelbrott. Griezmann har signat nytt kontrakt med Atletico, så han är sannolikt ändå förlorad att värva.