Home
Inget konto? Registrera dig!
Rashford

Giggs: Hade inte bytt Rashford mot Jesus

Ryan Giggs jämför Marcus Rashford och Gabriel Jesus inför kvällens match…

Marcus Rashford är den största talangen att komma ur Uniteds akademi och ur engelsk fotboll på mycket länge. Sedan a-lagsdebuten mot Midtjylland har det blivit succé efter succé och han är vid precis 20 år fyllda en mycket etablerad förstalagsspelare i Manchester United. På andra sidan stan finns en annan stor ung talang – Gabriel Jesus. Ryan Giggs ser ungefär samma grad av talang i de båda anfallarna, men skulle inte byta ut Rashford mot brassen.

“Det blir intressant att se Marcus Rashford och Gabriel Jesus ställas mot varandra på Wembley (under tisdagkvällen). Världen är spännande för dessa två unga spelare. De är lite annorlunda. Jesus har bättre målsnitt än, men Marcus gillar att ta sig an försvarare och försöka sig på saker. Och det är det som gör honom så härlig att skåda. Jag har jobbat med Marcus och sett honom på nära håll och hur stor talang han har. Det är hans arbetsmoral och engagemang som verkligen gör honom till en värdefull tillgång för Manchester United. Jag hade inte bytt honom mot någon annan ung spelare just nu. Jag har inte sett Jesus på nära håll på samma sätt, men han har ju med sina framträdanden visat att han är en väldigt talangfull spelare.”

 

Källa: MEN

 

 

 

Alex
Alex - tisdag, 14 november 2017 09:59

alex@unitedsverige.se

Redaktör Unitedsverige

Vårda språket

Kommentera gärna, men håll alltid diskussionerna på en civiliserad nivå. Vi motsätter oss svordomar, personangrepp och tillmälen relaterade till etnicitet. Bryter du mot trivselreglerna kommer våra moderatorer att radera dina inlägg och du riskerar att bli avstängd från sidan.

Redaktionen

Kommentera

Kommentarer (1)

  1. martial11 28 dagar sedan

    ångrar lite att vi inte signade honom när vi väl hade chansen http://unitedsverige.se/united-och-city-slass-om-gabriel-jesus/#.Wgq2qVvWzIU
    Tror Rasford och Jesus skulle bli ett perfekt anfallsduo