Home
Inget konto? Registrera dig!
Mourinho_Woodward

Förändring i transferfönstret?

Premier League-klubbarna kommer diskutera en förändring i transferfönstret…

Som det är nu så stänger transferfönstret över två veckor efter att ligan har dragit igång – och det är något som kritiserats från många håll och som ofta ställer till problem för klubbar. Ett aktuellt exempel är Coutinhos potentiella transfer till Barcelona där situationen mellan spelare och klubb givetvis stör harmonin i säsongsupptakten för Liverpools del. Nu kommer Premier League att diskutera ett nytt datum för stängning av fönstret, med deadline innan Premier League börjar.

Enligt Sky Sports så kommer klubbarna diskutera saken i nästa månad och minst 14 av ligans 20 klubbar behöver vara överens för att få igenom en förändring. Enligt Sky så är majoriteten av klubbarna för en förändring, men det sägs även finnas en oro över att Premier League skulle få en försvagad ställning gentemot andra europeiska ligor då klubbar från andra länder fortfarande skulle få värva spelare från England fram till deras fönster stänger – dvs två-tre veckor till.

Källa: Sky Sports

Alex
Alex - tisdag, 15 augusti 2017 08:54

alex@unitedsverige.se

Redaktör Unitedsverige

Vårda språket

Kommentera gärna, men håll alltid diskussionerna på en civiliserad nivå. Vi motsätter oss svordomar, personangrepp och tillmälen relaterade till etnicitet. Bryter du mot trivselreglerna kommer våra moderatorer att radera dina inlägg och du riskerar att bli avstängd från sidan.

Redaktionen

Kommentera

Kommentarer (5)

 1. Fredde1 99 dagar sedan

  Låter genialiskt! Är helt med.

 2. Fricken89 99 dagar sedan

  Då borde det ske i alla ligor Europa isf, inte bara i England. Annars är det ingen idé, tycker jag.

  • Fricken89 99 dagar sedan

   *i Europa

  • David Edlund 98 dagar sedan

   Håller med, men ligorna startar olika tidpunkter vilket skulle bli orättvist. Sedan får man lägga med VM och EM i diskussionen. Hur mycket kommer det inte störa spelarna då när de är och spelar med sina landslag?

  • Fricken89 98 dagar sedan

   Transferfönstret i respektive liga i Europa kan t.ex stänga dagen före säsongen i respektive liga drar igång. Det är väl ändå bara typ en veckas mellanrum mellan de stora ligornas (PL, Laliga, Serie A och Bundesliga) premiärer.

   Eller så låter man det (vilket jag hoppas på) bara vara precis som det är nu.