Home
Inget konto? Registrera dig!

Eriksen: Jag har ingen brådska

Christian Eriksen trivs bra i Ajax och har inga planer på att flytta för tillfället, men säger samtidigt att Premier League är målet…

United har ofta varit sammanlänkade med Ajax playmaker Christian Eriksen men dansken har inga planer på att ta klivet till Premier League riktigt ännu:

“Jag tror inte det blir så” svarade Eriksen när The Guardian ställde frågan om en januariflytt. “Men om någonting spännande dyker upp så kanske jag tittar på det. Min känsla nu är dock att ta det lugnt och se när det kommer. Alla som vill till den högsta nivån måste spela i Premier League så klart, men när det sker har jag ingen aning om. Kanske om tio år.”

“Jag ska titta på vika möjligheter som finns men jag är fortfarande nöjd här och jag känner inte att jag måste lämna. Pengar har aldrig varit en motivation för mig. Jag har alltid valt fotboll före pengar och det gör jag fortfarande. Jag är beroende av fotboll. När jag är utomhus så vill jag bara stanna kvar på träningsanläggningen.”

Eriksen hade två provspelningar för Chelsea när han var 14 och 15 år gammal, men det resulterade inte i något kontrakt och det är ingenting han grämer sig över:

“Chelsea är en så stor klubb med så mycket pengar och om de behöver någon så köper de dem bara. Ajax köper om de är unga och de ser talang. Det är även enklare att ta sig till förstalaget här och det noterade jag. I Chelsea så var U17 och U19 som egna världar. För en ung spelare så var det svårt att se hur det skulle finnas en möjlighet (att ta sig till A-laget).”

Eriksen nobbade också intresse från Manchester City för 18 månader sedan, med motiveringen att han var orolig över speltiden i den köpgalna klubben:

“Återigen så var det känslan att hamna i en stor klubb som köper nya spelare en gång i halvåret. Om man inte gjorde bra ifrån sig på en gång så skulle man antagligen lånas ut och det skulle jag inte gilla. För mig handlade det om att jag ville ha speltid och då var jag bara 19 år gammal så jag hade ingen brådska.”

Källa: Sky Sports

Alex
Alex (ansluten) - torsdag, 20 december 2012 15:41

alex@unitedsverige.se

Redaktör Unitedsverige

Vårda språket

Kommentera gärna, men håll alltid diskussionerna på en civiliserad nivå. Vi motsätter oss svordomar, personangrepp och tillmälen relaterade till etnicitet. Bryter du mot trivselreglerna kommer våra moderatorer att radera dina inlägg och du riskerar att bli avstängd från sidan.

Redaktionen

Kommentera

Kommentarer (6)

 1. Anonym 1818 dagar sedan

  Fan vilken kille, Fergie sign him up!

 2. Anonym 1818 dagar sedan

  Han väntar på att United ska signa honom ;)

 3. Cleverson 1818 dagar sedan

  Han är faktiskt United fan så det är inte omöjligt att han väntar på ett erbjudande..

 4. Anonym 1818 dagar sedan

  Att han nobbat både Chelsea och Shitty för deras köpgalenhet får mig att älska honom! Som grädde på moset är han enormt duktig också. Skulle vara ytterst intressant att se honom i en Unitedtröja :-)

 5. Johnsonloanfirm 1768 dagar sedan

  Jag är Mr Johnson Todd, en certifierad lån långivare som erbjuder lån till
  människor som behöver lån. Jag ger ut lån till,
  frågor, skatter, räkningar, och många andra skäl. Så kontakta oss
  nu och få lånet du behöver med en låg 4%,
    E-postadress: johnsonloanfirm@superposta.com

  Låntagare dataformulär

  1) DITT NAMN …………………………………..
  2) DITT LAND ……………………………..
  3) ditt jobb ………………………..
  4) ditt civilstånd ………………….
  5) TELEFONNUMMER …………………………….
  6) månadsinkomst …………………………
  7) Adress …………………………………….
  8) SYFTE ……………………………………..
  9) lån begäran ……………………………..
  10) TELEFON ………………………………….
  11) LÅN LÖPTID ……………………………

  Tack
  Ross Johnson Todd

 6. Elina Johnson 1058 dagar sedan

  Letar du efter ett lån? Eller var du vägrade ett lån av en bank eller ett finansinstitut för ett eller flera skäl? Du har rätt ställe för dina lån lösningar här! Elina Johnson låneföretag vi är begränsade i att ge ut lån till företag och privatpersoner på en låg och prisvärd ränta på 2%. Vänligen kontakta oss via e-post idag via elinajohnson11@hotmail.com

  SÖKANDE DATA:

    1) Fullständigt namn:
    2) Land:
    3) Adress: a
    4) staten:
    5) Kön:
    6) Civilstånd:
    7) Yrke:
    8) Telefonnummer:
    9) För närvarande ställning i stället för arbete:
    10) Månadsinkomst:
    11) Lånebelopp behövs:
    12) Lån Varaktighet:
    13) Syftet med Lån:
    14) Religion:
    15) Har du ansökt innan;
    16) Födelsedatum;
    tack,
  Fru Elina Johnson