Home
Inget konto? Registrera dig!
Morata

Chelsea bekräftar Morata

Chelsea bekräftar att man är överens med Real Madrid om Alvaro Morata…

United länkades länge med Morata, men man lyckades inte komma överens med Real Madrid om en transfersumma. Mourinho har bekräftat att man ville ha spanjoren och att anledningen till att han inte värvades var pga att man inte lyckades komma överens om priset med Real Madrid. Det är dock oklart om han var förstavalet och inte Lukaku. Det låter vi vara osagt.

Lukaku tros däremot definitivt ha varit Chelseas förstaval, men nu blir det alltså istället Morata för deras del. Klubben bekräftar via sin officiella hemsida att man är överens med Real Madrid och att övergången nu hänger på läkarundersökningen och att man enas om ett personligt kontakt.

Guillem Balague på Sky Sports skriver att klubben ville ha Lukaku, men att Antonio Conte insisterade på Morata då han var “oroad” över Lukakus arbete utan boll. Manchester Evening News hävdar dock bestämt att Lukaku var anfallaren man ville ha och att United kapade värvningen.

Enligt Sky Sports så landar övergångssumman på ca £70 miljoner.

Källa: Chelseafc.com

Alex
Alex - onsdag, 19 juli 2017 19:49

alex@unitedsverige.se

Redaktör Unitedsverige

Vårda språket

Kommentera gärna, men håll alltid diskussionerna på en civiliserad nivå. Vi motsätter oss svordomar, personangrepp och tillmälen relaterade till etnicitet. Bryter du mot trivselreglerna kommer våra moderatorer att radera dina inlägg och du riskerar att bli avstängd från sidan.

Redaktionen

Kommentera

Kommentarer (1)

  1. T 96 dagar sedan

    Vem bryr sig.. bra United inte köpte honom och valde lukaku istället. Priset som ryktas Chelsea gav för honom e sjukt.. har inte visat upp något speciellt, men de e bara för han e spanjor som det blir så.