Home
Inget konto? Registrera dig!
Zlatan_Lukaku

Carragher: Zlatan och Lukaku kan inte spela ihop

Jamie Carragher tror inte på en anfallsduo bestående av Zlatan och Lukaku…

Det har pratats mycket om hur Mourinho ska formera laget nu när både Zlatan och Lukaku finns tillgängliga – och Mourinho har själv sagt att de båda (givetvis) ska kunna spela tillsammans. Det logiska vore nog att Zlatan spelar släpande anfallare och Lukaku tar toppositionen, men när Zlatan i lördags gjorde sin efterlängtade comeback så skickade han ut Lukaku på högerkanten. Något som fått Sky Sports-experten Jamie Carragher att tro att duon inte kan spela ihop.

“Jag tror inte de kan spela tillsammans. Lukakus mål kan ha varit det viktigaste i den 4-1 segern över Newcastle. Vi pratar om Zlatan och den effekt han kommer att ha på Manchester United – och det är väldigt bra för United att få in en spelare med den kvalitén – men när han kom in så sa han åt Lukaku att kliva ut på högerkanten och Lukaku gjorde det.”

“Det jobbet kommer inte Zlatan att göra och Lukaku vill inte heller göra det. Målet som Lukaku gjorde kommer att ge honom självförtroende nu när han inte gjort mål på ett tag och den stora killen (Zlatan) är tillbaka och kallar sig själv ett lejon. Det kommer påverka Lukaku. Man kan föreställa sig Zlatan på träningarna säga åt Lukaku att kliva ut på högerkanten. Förr eller senare så måste Lukaku säga till honom – Nej du kan kliva ut på högerkanten, det är jag som är £90-miljoners-anfallaren här.”

 

Källa: Sky Sports

 

 

 

Alex
Alex (ansluten) - tisdag, 21 november 2017 10:42

alex@unitedsverige.se

Redaktör Unitedsverige

Vårda språket

Kommentera gärna, men håll alltid diskussionerna på en civiliserad nivå. Vi motsätter oss svordomar, personangrepp och tillmälen relaterade till etnicitet. Bryter du mot trivselreglerna kommer våra moderatorer att radera dina inlägg och du riskerar att bli avstängd från sidan.

Redaktionen

Kommentera

Kommentarer (13)

 1. Spaddeward 21 dagar sedan

  Inte särskilt konstigt att Carragher säger detta, med tanke på att det enda han vill är att United ska gå dåligt.

  • Richard 21 dagar sedan

   Det går att spela med 2 anfallare

  • Spaddeward 21 dagar sedan

   Har jag påstått nåt annat..?

  • CarlSerung 21 dagar sedan

   Har han påstått att du har skrivit något annat..?

 2. Benny 21 dagar sedan

  Aha det är därför Liverpool INTE är ett sammansvetsat LAG, dom måste hävda sina platser istället för att pusha varandra :)

 3. Richard 21 dagar sedan

  Och det är ju inte Zlatan som säger att lukkako ska spela höger.Det är mourinhio

  • Affe 21 dagar sedan

   Richard,du har helt rätt. Förstår inte vad Carragher yrar om.
   Det verkar som att han vill ha till ett internt bråk mellan Lukaku
   och Zlatan. Och självklart är det Mourinho som bestämmer vem
   som skall spela var någonstans.Det gör inte spelarna själv oavsett
   vad dom kostat. Dumheter är vad det är.

 4. O 21 dagar sedan

  Tycker Zlatan kan pensionera sig, lukaku är ung och hungrig. Zlatan är gammal o slut. Och visst United kan spela med 2 anfallare, lukaku och rashfoord. Zlatan “lejonet” (Hahahaha) Ibrahimovic är inte framtiden..!

  • ... 21 dagar sedan

   Tycker att du ska pensionera dig istället. United behöver en som Z en ledare och kan bidra jättemycket i omklädningsrummet.
   Man blir så trött på såna som dig…..

  • Xinpei 21 dagar sedan

   Vad babblar du om? Zlatan var en av de stora anledningarna förra året varför United gick till CL. Att Zlatan inte är framtiden är ju bara ett “no shit sherlock moment” men han är inte slut för det.

  • G 20 dagar sedan

   Jaa, han är ju helt slut. Det är därför han inte orkade med mer än ynkliga 28 mål, och då var han ju skadad också. Borde gjort 40. Slut…

   Att folk inte kan bortse sina egna små problem med hans personlighet eller vad det nu är som gör att man inte ser vad resten av den fotbollskunniga världen ser, en riktig klasspelare.

   Slår vad om att du är en av dom nötterna som tycker att landslaget är bättre utan Zlatan.

   Sen är det ju ingen som har hävdat att Ibra är framtiden.

 5. xelarunar 21 dagar sedan

  varken Mkhitaryan eller Mata har ju funkat bakom Lukaku spela Z där då kan väl inte vara så svårt för Jose att fatta detta

 6. Mogge 19 dagar sedan

  Tror Zlatan kan bli en utmärkt 10:a.