Home
Inget konto? Registrera dig!
__Verratti

Bekräftat: Raiola ny agent för Verratti

Marco Verratti bekräftar att han bytt representation…

Under kvällen så bekräftade Marco Verratti att Mino Raiola nu är hans nya agent. Det har under dagens ryktats om att representanter från United inlett samtal om att ta 24-åringen till Old Trafford och med Raiola som ny agent så kan nog spekulationerna komma att ta rejäl fart med tanke på att denne placerat fyra av sina stora klienter i United det senaste året – Mkhitaryan, Zlatan, Pogba och Lukaku.

Källa: Sky Sports

Alex
Alex - onsdag, 19 juli 2017 22:18

alex@unitedsverige.se

Redaktör Unitedsverige

Vårda språket

Kommentera gärna, men håll alltid diskussionerna på en civiliserad nivå. Vi motsätter oss svordomar, personangrepp och tillmälen relaterade till etnicitet. Bryter du mot trivselreglerna kommer våra moderatorer att radera dina inlägg och du riskerar att bli avstängd från sidan.

Redaktionen

Kommentera

Kommentarer (10)

 1. Fricken89 96 dagar sedan

  Veratti är ju det bästa alternativet till Uniteds mittfält, utan tvekan. Kanske kanske kanske, kan detta bli verklighet (har inte velat räkna med honom så mkt på önskelistan, i.o.m att han inte känts trolig, fram tills nu, när det ser något ljusare ut).
  Fast i det stora hela (trots att Raiola nu blivit hans nya agent), så känns ändå Barca som troligaste destinationen för honom. För då blir det (rent fotbollsmässigt) ett steg upp på direkten för honom. I United är det fortfarande (delvis) ett projekt, som kanske får honom att känna sig osäker, då han kan vara spänd på att få byta upp sig i nivå på direkten. Och han har länge spekulerats i att vara Iniestas (eller vem det nu var?) arvtagare hos Barca, men vi får se hur allt artar sig helt enkelt.
  Återstår att se hur han resonerar kring Barca och United, eller om Raiola kan få honom att välja United?
  Spännande är det iaf – och definitivt inte omöjligt!

  • Spaddeward 95 dagar sedan

   Det ska tilläggas att många av Uniteds spelare är på väg uppåt, medans Guardiolas gyllene generation snart är över 30-sträcket. Barca har inte lyckats ersätta sina gamla gubbar (Valdés, Puyol, Alves, Xavi) ordentligt, och med Iniesta, Mascherano, Piqué mfl som har passerat sitt bäst före. Dessutom har de burits fram av en utomjordisk Messi under snart 10 år och den dagen han inte finns kvar (det närmar sig med stormsteg) kommer de få det tufft. Neymar är inte i närheten av Messis och Ronaldos nivå och Suarez är inte heller ung längre. I skrivande stund är de alla otroliga spelare men det blir intressant att se vad som händer med Barca under de närmsta 5 åren.

   Kanske lockas Verratti av att spela med Pogba, Lukaku, Rashford, Bailly, VNL, Mkhitaryan, Herrera och Mata istället? Kanske kan man använda Zlatan som nåt slags lockbete.

  • martin 95 dagar sedan

   Spaddeward. Håller med till fullo, Barca börjar bli bra ålderstiget och inte lyckats ersätta sina tongivande spelare som slutat. Den enda yngre riktiga toppspelaren de har är ju Neymar. Du säger 5 år, jag tycker man kunnat se nedgången redan i år. Jag ger de 2-3 år, sen är större delen av nuvarande startelvan borta. Messi har jag en känsla av kommer ha 2-3 bra år kvar i kroppen. Inte mer.

 2. Hampus 96 dagar sedan

  Hahah tänk er Pogba Ander och kanske veratti. Då har vi världens galnaste mittfält

  • Tachada 95 dagar sedan

   Glöm inte Fellaini

 3. Pink 95 dagar sedan

  Får vi in Veratti tycker jag vi har världens mest Spännande lag, inte bästa, men mest spännande och intressanta. Ett lag som kan utvecklas till att bli en dominant om allt vill sig väl.

 4. Hughes 10 95 dagar sedan

  Ganska enkelt, är det någonstans vi ska lägga pengarna är det här!!

 5. Roy 95 dagar sedan

  Köp,det är här vi ska öppna plånboken och visa musklerna,inget snack om saken. Men han måste vilja själv…..är även lite sugen på Ross B,tror han kommer att utvecklas mycket under Mou,vad tror ni? Dom två in då blir vi svårtuggade.

 6. Mogge 95 dagar sedan

  Bra spelare lockar bra spelare.

 7. Giggs 95 dagar sedan

  Ett lag med en startelva bestående av spelare varav merparten har Mino Raiola som agent=inte bra. Förr eller senare blir det övergångar för tongivande spelare. Alternativt höjer han klubbens utgifter vad gäller lönepotterna och bonusar något rejält. Pengar, kortsiktighet och instabilt blir det när man gör affärer med Mino Raiola. Med det sagt frestas jag självklart ändå av tanken att få in Verratti.