Home
Inget konto? Registrera dig!
Fosu-Mensah

Bekräftat: Fosu-Mensah lånas ut

Timothy Fosu-Mensah är nu klar för ett lån i Crystal Palace…

Manchester United bekräftar nu att Fosu-Mensah som väntat kommer tillbringa säsongen i Crystal Palace där han under ledning av landsmannen Frank de Boer förhoppningsvis kommer få att regelbunden speltid och utvecklas.

Jose Mourinho säger till Manutd.com: “Tim är en ung spelare med stor potential. Jag är väldigt nöjd med framstegen han gjort hittills och det syns tydlig att han lär sig varje dag.”

 

Källa: Manutd.com


Alex
Alex - torsdag, 10 augusti 2017 18:16

alex@unitedsverige.se

Redaktör Unitedsverige

Vårda språket

Kommentera gärna, men håll alltid diskussionerna på en civiliserad nivå. Vi motsätter oss svordomar, personangrepp och tillmälen relaterade till etnicitet. Bryter du mot trivselreglerna kommer våra moderatorer att radera dina inlägg och du riskerar att bli avstängd från sidan.

Redaktionen

Kommentera

Kommentarer (12)

 1. Stofilen 103 dagar sedan

  Innebär detta att vi får in en ny högerback innan fönstret stänger?

  • Filosofen 103 dagar sedan

   Ryktena säger att det är S.Aurier som är på ingång och att det är snubblande nära, den som lever får se.

  • Påsen 103 dagar sedan

   Dock så är det ju lite tragiskt att vi inte siktar in oss på en naturlig vänsterback. Blind spelar ju som om han vore blind långa stunder, Shaw är Shaw och Darmian är ju i grund och botten högerback. Darmian som backup på högern och en renodlad vänsterback in hade ju varit mest logiskt. Men ingenting är ju just logiskt numera

 2. farzad khazaei 103 dagar sedan

  Blind är mycket bättre som mb och borde rimligtvis gå före Smalling och Lindelöf då han är en sjukt bra passningsspelare och en intelligent spelare!

  • Felix
   Felix 102 dagar sedan

   Ja jösses, för hans stundtals parodiska positionsspel och svaghet i duellspelet gör ju ingen skillnad alls som mittback… eller? Att han skulle gå före Smalling och Lindelöf som mittback var nog det löjligaste jag hört.

  • Spaddeward 102 dagar sedan

   Felix: lite intressant kuriosa är dock att Blind spelade flest matcher av alla under LvGs sista säsong, i ett av de mittförsvar som släppte in minst mål av alla. Håller dock inte med om att han bör gå före Smalling och VNL men att avskriva honom helt tycker jag är fel.

  • farzad khazaei 102 dagar sedan

   Han tog ju effektivt bort några riktigt bra anfallare när han fick förtroende av LVG. Han har dessutom en bra teknik och hitta rätt vad gäller adressen till spelarna. På vilket sätt är Smalling bättre? Fotbollen har utvecklats o det räcker inte med att enbart försvara. Vidic tex hade en god teknik och gjorde en del avgörande mål på nick, något som inte lyfts fram så ofta. Blind har ingen tacksam roll att spela då han inte är särskilt snabb.

   Det är även skrämmande att Darmian, Smalling, VNL, Ashley Young går före TFM!! Mourinho´s val av spelare skrämmer mig.

   Nu vill han även ha Zlatan igen. Det räcker med detta då alla lag har utvecklats och för in världsstjärnor som har flera år kvar.

  • Felix
   Felix 101 dagar sedan

   Spadde: Om man inte har ett lag som utgår från att spela väldigt defensivt (jo, LvGs United var väldigt defensivt balanserat för att skydda backlinjen, och riskminimerande så det tjöt om det) så blir det svårare för Blind. Visst, han är okej som mittback ibland, kan t.o.m. göra riktigt bra matcher, men han gör ofta missar i positionsspelet och visar att han inte är en mittback i grunden. Inte en chans att han går före eller bör gå före någon av de naturliga mittbackar vi har.

   Farzad: Smalling är betydligt bättre än vad Blind är på att försvara, vilket trots allt är huvudjobbet för en mittback. Att han är dålig med fötterna är otvivelaktigt, men det gör inte Blind till en bättre mittback än honom.

   Om en bra mittback också är bra med fötterna är det en stor bonus, men en spelare blir inte en bra mittback bara för att han är bra med fötterna. Titta bara på Stones. Blind är samma fack – han kan göra det okej, men han är inte en mittback och det är i försvarandet det brister.

 3. farzad khazaei 101 dagar sedan

  Var det någon som såg TFM spela idag? Såg att han gjorde en riktigt viktig brytning på höjdpunkterna!

  • Spaddeward 101 dagar sedan

   Japp. Palace var inget vidare överlag men han gjorde det okej. Till höger i en trebackslinje är väl inte hans mest vana position, hos oss spelade han ju oftare som högerwing. Men jag tycker TFM är riktigt bra och den brytningen håller ju hög Maldini-klass.

  • farzad khazaei 101 dagar sedan

   Han fick spela mb mot Watford i en match kommer jag ihåg under LVG och jag tyckte han gjorde det bra trots att han var 18 år och kom in spelade skakigt till en början vilket är förståeligt för att sedan utmärka sig i kamperna mot Troy Deeney etc. Tycker han verkar riktigt kraftfull. Han gör sällan en anonym insats då han spelar med intentionen att alltid vinna mot sin motspelare. Kan bli hur bra som helst. Däremot är jag lite orolig för att han ska bli en Royston Drenthe, supertalangen som falnade bort i storlaget RM.

  • Spaddeward 101 dagar sedan

   Instämmer helt om matchen mot Watford. Jag var riktigt imponerad efteråt, hur grabben stod emot 95kg Deeney under 90 min. Han ger alltid 200% vilket fansen såklart uppskattar. Verkar vara en tuff jäkel. Hoppas verkligen att han lyckas i Palace och kan slå sig in hos oss nästa säsong, kanske när Valencia börjar åldras. Det märks!