Home
Inget konto? Registrera dig!
Rojo_Zlatan_Pogba

Bekräftat: Alla tre tillbaka mot Newcastle

Jose Mourinho bekräftar att den viktiga trion är tillbaka i morgon…

Mourinho levererade precis mycket goda nyheter – Zlatan, Pogba och Rojo kommer alla vara delaktiga i morgondagens match mot Newcastle. Innan sin presskonferens pratade Mourinho med MUTV och sa:

“De spelarna som stannade kvar här och tränade (under uppehållet) även de som återhämtat sig från allvarliga skador är nu alla redo att spela.”

På frågan om vilka specifika spelare det rör sig om, svarade Mourinho: “Pogba, Ibrahimovic och Marcos Rojo.”

Under sin presskonferens pratade han mer om trion.

“Nu kan jag prata om Paul för nu är han tillbaka. Jag gillar inte att prata om skadade spelare, men man kan klart och tydligt se ett Manchester United den här säsongen innan Pauls skada och ett annat efter skadan. Pogba har en kvalité som påverkar vår fotboll – så enkelt är det.”

“Även Rojo har vi saknat väldigt mycket. Han har redan spelat med de unga grabbarna (reserverna) i onsdags och han mår bra. Han har självförtroende och är redo.”

Om Zlatan, säger Mourinho.

“Förra säsongen spelade han nästan varenda minut fram till sin skada. Den här säsongen har vi spelat på ett annat sätt, men han är en väldigt viktig spelare för oss och självklart välkomnar vi honom tillbaka. Han har visat otrolig personlighet som kommit över en så allvarlig skada.”

 

Källa: Manutd.com

 

 

 

Alex
Alex (ansluten) - fredag, 17 november 2017 15:18

alex@unitedsverige.se

Redaktör Unitedsverige

Vårda språket

Kommentera gärna, men håll alltid diskussionerna på en civiliserad nivå. Vi motsätter oss svordomar, personangrepp och tillmälen relaterade till etnicitet. Bryter du mot trivselreglerna kommer våra moderatorer att radera dina inlägg och du riskerar att bli avstängd från sidan.

Redaktionen

Kommentera

Kommentarer (10)

 1. Mogge 25 dagar sedan

  Pogba har varit oerhört saknad. Så småningom skulle jag vilja se Zlatan prova i en nr 10 roll.

 2. Richard 25 dagar sedan

  Härligt…underbar start på helgen

 3. Fricken89 25 dagar sedan

  Hoppas att Zlatan spelar som 10:a med en fri roll. Om Lukaku vilas, så hoppas jag att Rashford är den som avlastar honom.
  Zlatan sjunker ner för ofta för att kunna spela som en renodlad anfallare, därav anser jag att han inte kan spela som det.

  • United 25 dagar sedan

   solklart att Zlatan kan spela som renodlad forward!

  • Fricken89 25 dagar sedan

   Förklara då varför han droppar ner typ varje match? Det ska inte renodlad striker göra.

  • Xinpei 25 dagar sedan

   Snarare hur har du fått för dig att han inte kan spela renodlad anfallare? Du vet.. det han gjorde i Inter och stundtals i PSG? Att någon väljer att sjunka ned i planen är inga belägg för att personen inte kan spela toppforward.

  • Fricken89 25 dagar sedan

   Jag pratar om hur Zlatan spelat på äldre dagar. Inter var många år sedan. Nu förtiden sjunker han ner i planen alltsom oftast vilket gör att det blir tomt däruppe. Därav kan han i dagsläget inte klassas som en renodlad anfallare.
   Däremot skulle det bli effektivt (när Lukaku återfår målproduktionen), så att de spela samtidigt, Zlatan bakom Lukaku med fri roll.

  • Hughes 10 24 dagar sedan

   Bara att hålla med, tycker han var för orörlig redan förra säsongen för att spela ensam forward. Tror däremot han kan vara riktigt bra strax bakom Lukaku (eller Rashford).

  • G 24 dagar sedan

   Ja till skillnad från Lukaku så vill Ibra alltid ha bollen och är inte rädd för att möta lite längre ner i plan för att vända upp och låta kanterna fylla på. Sen kommer han som ett jävla fyrtorn i mitten och slaktar Morgan.

 4. Kjellb 25 dagar sedan

  skönt att Rojo är tillbaka , han var lätt en av premier League top 3 mitt backar innan han skadade sig !!