Home
Inget konto? Registrera dig!

Bedrövligt dålig insats

Det var en match med ungefär tre ljusglimtar, dessa tre ljusglimtarna gav oss tre poäng. Insatsen från hela laget, med ett stort undantag för De Gea, var bedrövlig. Hade det inte varit för redan nämnda De Gea hade vi kunnat ligga under med 0-3 i halvtid, för så dåliga var vi verkligen och så pass många bra chanser hade verkligen Stoke.

 

Visserligen är inte Stoke det Stoke som dem var under Tony Pulis men även om Mark Hughes tagit över så är dem fortfarande Stoke. Inläggen var en del av våra problem och framför allt var Pieters och Arnautovic, som jag aldrig någonsin kommer respektera, på vänsterkanten som kom runt Smalling alldeles för många gånger och de flesta gånger alldeles för lätt. Sen gjorde Crouch också en väldigt bra match, både Evans och Jones hade problem att tygla honom.

 

En som dock ska ha grymt mycket beröm för gårdagen är David Moyes, vilken matchcoach han agerade som igår. Med 15 minuter kvar hade vi Kagawa, Januzaj, Rooney, Van Persie, Chicharito och Valencia på plan samtidigt. Det är något jag älskar att se när man ligger under med 1-2. De dåliga bytena av Moyes mot Southampton verkar han ha lärt sig en läxa av, mycket bra Mr Moyes.

 

Men som vanligt tänker jag inte göra en djup analys av det hela, blir en lång In other news istället.

Så.

In other news?

 • Anderson var med i bwin:s tävling där man ska skjuta in hörnor i mål. Efter han gjort detta i 1 (!) minut fråga han; “Go to sleep now?”. Undra hur hans citat lyder efter 90 minuter då?
 • Sir Alex har sagt att han ansåg Young vara Giggs ersättare när han värvades för tre år sedan. Tre år sedan är en 40-åring fortfarande bättre än Young.
 • Vi mötte Stoke hemma. Stoke hemma grabbar.
 • Smalling ska aldrig starta före Rafael när han är skadefri. ALDRIG. A.L.D.R.I.G.
 • Uniteds officiella Twitter såg inte ut att våga nominera De Gea till matchens lirare, hur hade det sett ut mot Stoke hemma? Han var matchens lirare för mig i alla fall.
 • På tal om Twitter, NiclasUtd är jag där.
 • Och vad i hela friden höll Lee Mason på med igår? Urusel domarinsats.
 • Inte bara laget ska kritiseras. Fansen också. Man buar aldrig någonsin åt ett helt lag eller enskilda spelare (Nani igår). Det är fasoner som Liverpool och Arsenal håller på med.
 • Oljederby idag, hoppas på kryss va?
 • Erik Niva levererade en riktigt bra krönika, som vanligt, om en spelare som verkligen förtjänar det, Giusseppe Rossi.
 • Vi måste verkligen värva en kreativ innermittfältare, enormt lite kreativitet från mittfältet just nu.
 • Skrev en krönika om Adnan Januzaj för PLDirekt.se för någon veckan sedan. In och läs!

 

/Niclas Svensson

Niclas Svensson
Niclas Svensson - söndag, 27 oktober 2013 10:17

niclas@unitedsverige.se

Bloggare / Skribent

Vårda språket

Kommentera gärna, men håll alltid diskussionerna på en civiliserad nivå. Vi motsätter oss svordomar, personangrepp och tillmälen relaterade till etnicitet. Bryter du mot trivselreglerna kommer våra moderatorer att radera dina inlägg och du riskerar att bli avstängd från sidan.

Redaktionen

Kommentera

Kommentarer