Home
Inget konto? Registrera dig!
Griezmann

Atletico: Griezmann har inte bett om att få lämna

Atletico Madrid kommenterar dagens rykten om Griezmann…

Det har redan utvecklats till en klassisk sommarsåpa och risken är att den håller på ett tag innan den får ett slut. I morse kom rapporter om att Antoine Griezmann informerat Atletico om att han vill lämna klubben men nu säger en talesperson för Madridklubben, enligt Sky Sports, att så inte alls är fallet. Enligt rapporten har fransmannen alltså, i alla fall inte ännu, inte informerat Atletico om att han vill lämna klubben.

Under eftermiddagen kom även citat från Griezmann själv.

“Min framtid kommer att beslutas om i sommar. Det ligger i klubbpresidentens händer. Mina representanter har pratat med Atletico så vi får se vad om händer. Jag själv har pratat med min coach, Koke och Godin” säger Griezmann till den spanska TV-stationen Cero, enligt Manchester Evening News.

 

Källa: Sky Sports, Manchester Evening News

Alex
Alex - onsdag, 31 maj 2017 17:35

alex@unitedsverige.se

Redaktör Unitedsverige

Vårda språket

Kommentera gärna, men håll alltid diskussionerna på en civiliserad nivå. Vi motsätter oss svordomar, personangrepp och tillmälen relaterade till etnicitet. Bryter du mot trivselreglerna kommer våra moderatorer att radera dina inlägg och du riskerar att bli avstängd från sidan.

Redaktionen

Kommentera

Kommentarer (2)

  1. Fricken89 197 dagar sedan

    Som vanligt så skrivs det fram och tillbaka, samma fenomen när t.ex Herrera och Pogba ryktades till United innan deras transfer gick igenom.
    Jag tror faktiskt att denna deal är relativt klar, det har varit alldeles för många trovärdiga källor som uppgett det för att det inte ska ligga någon sanning i det. Det är förmodligen bara formaliteter och en tidsfråga innan det blir klart (tror jag).

  2. Anbesa Teame 197 dagar sedan

    overrated spelare. PL blir tuff för honom. Bellotti och Lukaku vore fantastisk. vi saknar en ruthless anfallare.