Home
Inget konto? Registrera dig!

Är ryktet om Uniteds död överdrivet?

Efter stabila 4-1 i premiären där van Persie gjorde två mål och Welbeck gjorde dubbelt så många mål som under hela förra säsongen, så har Moyes köpt sig en del andrum. Tydligen så kommer inte United rulla över och dö som vissa tycks menat att de kommer göra. Trots den (så här långt) uteblivna innermittfältsvärvningen. För realistiskt sett så kommer inte United att hamna en mil efter City och Chelsea bara för att de shoppat; United vann ligan överlägset förra säsongen och man får betänka att under en ny manager är det fullt möjligt att spelare som tidigare misslyckats nu kanske kan blomma ut (Anderson, I’m lookin’ at ya).

Nu väntar förvissa ett par väldigt svåra matcher, men personligen anser jag att även om United tappar så mycket som 6-9 poäng i de matcherna så är det inte katastrof. Även om United inte vinner någon titel i år är det ingen katastrof. I min sinnesvärld så har det länge varit helt kristallklart att David Moyes är den idealiska efterträdaren till Sir Alex, för de är samma andas barn. Jag är övertygad om att det här projektet kommer att bära frukt, och även det friskaste trädet kan behöva ett magert år innan det börjar spruta ur sig frukt.

***

Sen var det också lite skoj att läsa om den nederländske pajasen (vad han nu hette) som sågade Moyes träningsupplägg sönder och samman och kallade det primitivt. Det tycks i vissa kretsar ha fått fog, men egentligen pratar han bara i nattmössan.

På tal om det måste jag belysa följande briljanta artikel av Erik Niva om just David Moyes: http://www.aftonbladet.se/sportbladet/kronikorer/erikniva/dokument/article17310512.ab

 

 

 

 

 

 

Felix
Felix - söndag, 18 augusti 2013 20:43

death_khand@live.se

Bloggare / Skribent

Vårda språket

Kommentera gärna, men håll alltid diskussionerna på en civiliserad nivå. Vi motsätter oss svordomar, personangrepp och tillmälen relaterade till etnicitet. Bryter du mot trivselreglerna kommer våra moderatorer att radera dina inlägg och du riskerar att bli avstängd från sidan.

Redaktionen

Kommentera

Kommentarer (4)

 1. Vidic 1577 dagar sedan

  Bra skrivet och tack för att du länkade texten om Moyes! Har lärt mig mer nu än vad jag gjorde under mina 3 år på gymnasiet :D

  • Felix
   Felix 1577 dagar sedan

   Haha nice :D Kanon det, länkade den just för att det är en briljant artikel som ger mycket insikt om Moyes :)

 2. Youssef 1572 dagar sedan

  Bra länk, när man nu vet lite mer om Moyes så vet man också varför han agerat som han gjort under transfermarknaden.. och kanske slutar upp med att inte köpa någon spelare alls i sommar. Kanske vet Moyes att Andersons “kurva” pekar uppåt, eller något liknande. Intressant det hur han kunde tippa på Mandzukic i förväg, bara det ger en mycket stort förtreoende för honom.

 3. richard 1563 dagar sedan

  efter detta 1 p