Home
Inget konto? Registrera dig!
Martial

Agenten: Martial ska ingenstans

Anthony Martial har inga planer på att lämna United, enligt agenten…

Martial lyckades under den gångna säsongen inte leva upp till sin debutsäsong, då han gjorde stor succé och det har spekulerats en del i om han kommer bli kvar i United eller lämna i sommar. Fransmannen har som bekant en stor potential och enligt hans egen agent Philippe Lamboley så vill han uppfylla den i United.

“Martial har två år kvar på kontraktet och det finns ingen anledning för honom att lämna Manchester idag. Om Ed Woodward säger åt mig att de vill att han ska lämna, då är det annorlunda men det är inte vad han sa till mig under vårt senaste möte.”

Källa: Sky Sports

Alex
Alex - måndag, 05 juni 2017 16:43

alex@unitedsverige.se

Redaktör Unitedsverige

Vårda språket

Kommentera gärna, men håll alltid diskussionerna på en civiliserad nivå. Vi motsätter oss svordomar, personangrepp och tillmälen relaterade till etnicitet. Bryter du mot trivselreglerna kommer våra moderatorer att radera dina inlägg och du riskerar att bli avstängd från sidan.

Redaktionen

Kommentera

Kommentarer (1)

  1. Fricken89 192 dagar sedan

    Bra de! Tror han kommer att göra en liknade säsong som sin första den kommande säsongen. Mkt privata problem som stod ivägen för honom denna säsongen. Tror definitivt att han är tillbaka på fötterna igen när säsongen drar igång.