Home
Inget konto? Registrera dig!
Lindelöf

A Bola: Lindelöf är Uniteds prio

Den portugisiske tidningen A Bola skriver att Manchester United är tillbaka för Victor Lindelöf…

Manchester United förväntas köpa en mittback under transferfönstret och namnen som nämnts den senaste tiden är Michael Keane, Virgil van Dijk och Victor Lindelöf.

Lindelöf var under januarifönstret starkt länkad med United, men övergången skedde aldrig och han skrev istället på ett nytt kontrakt med Benfica i mars – ett kontrakt som sträcker sig till 2021. De flesta rapporter från England har den senaste tiden hävdat att Michael Keane är den försvarare som kanske troligast hamnar i United, men den portugisiska tidningen A Bola skriver att Lindelöf är Uniteds prioriterade försvarsvärvning.

Enligt rapporten vill Benfica ha så mycket som £52 miljoner för 22-åringen – vilket skulle vara en världsrekordsumma för en back. United ska dock inte vara villiga att betala så mycket, men Mourinho sägs känna sig säker på att hitta en lösning som passar båda klubbarna.

 

Källa: MEN, A Bola

Alex
Alex - onsdag, 31 maj 2017 08:18

alex@unitedsverige.se

Redaktör Unitedsverige

Vårda språket

Kommentera gärna, men håll alltid diskussionerna på en civiliserad nivå. Vi motsätter oss svordomar, personangrepp och tillmälen relaterade till etnicitet. Bryter du mot trivselreglerna kommer våra moderatorer att radera dina inlägg och du riskerar att bli avstängd från sidan.

Redaktionen

Kommentera

Kommentarer (7)

 1. Fricken89 146 dagar sedan

  Nej tack!

 2. Affe 146 dagar sedan

  Han är inte värd halva summan som nämns.

 3. Anders82 146 dagar sedan

  Håller me dig fricken!! Bättre hem me keane så fall

 4. Spaddeward 146 dagar sedan

  Tror VNL skulle kunna komplettera Bailly bra. Snabb, följsam och bra med bollen. Inte lika fysisk som Rio/Vidic men det går att kompenseras med andra kvaliteter. Är trött på Jones och Smallings eviga skador.

  Men visst, 52 miljoner är för mycket. Synd att man inte kan värva bra unga spelare längre. Michael Keane lär inte vara mycket billigare, och då ser jag faktiskt VNL som bättre.

  • Alex express 146 dagar sedan

   Bra skrivet ! Lindelöf, snabb teknisk back som tillsammans med Bailly kommer bidra med ett snabbare/tekniskt spel i uppbyggnadsfasen, sen kan som du skriver fysiken bli lidande men jag tror det är Uniteds framtida mittbackspar.

  • Affe 146 dagar sedan

   Spaddeward, visst kommer Keane att bli mycket billigare.
   Dessutom är han kommen från vår egen akademi, har ett
   år kvar på sitt kontrakt (VNL har fyra). United har också en
   återköpsklausul med 25% rabatt. Debuterat i Engelska lands-
   laget, så jag tycker det vore det bästa alternativet.

 5. Ante 146 dagar sedan

  Är det någon som ser Benfica så pass mycket att det går att göra ett rimligt uttalande här? Tycker det är svårt att värdera utifrån det jag sett i landslaget enbart.