Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Wenger: Inte övertygad

Arsene Wenger ger sin dom på dagens Manchester United…

Solskjaer har ett nytt projekt på gång i Manchester. En modell som tycks vara inspirerad av lärdomar han tog med sig från tiden som spelare under Sir Alex. United verkar vilja skapa ett väldigt engelskt lag med unga hungriga spelare, med rätt attityd och om det faller rätt ut på sikt återstår at se.

Arsene Wenger ser potential i dagens United, men är osäker på om de lyckas nå de där höga nivåerna.

”När man ser Man United så är de ett exempel på lag där potentialen finns där, men de har inte hittat ett kollektivt sätt. Kanske att dessa spelare inte är mogna nog att bära spelet för ett lag som Man United på egen hand. Det är det stora frågetecknet nu. Man känner att det är något på gång, men att det inte är redo. Därför säger jag att de inte ser ut som titelkandidater när man ser dem spela. Om de kommer nå samma nivåer som Giggs, Scholes och Beckham gjorde under ett antal år? Personligen är jag inte övertygad.”

Källa: MEN

10 Kommentarer

 1. skipper

  12 september, 2019 at 18:33

  Det är ju ingen riktigt superreferens med Wenger. Han har ju haft fel några gånger, speciellt efter att fotbollen växte ifrån honom..

  • lopa

   12 september, 2019 at 20:52

   Skipper: Jasså? Tror nog Wenger kan fotboll en miljon gånger mer än vår värdelösa tränare som tror att man kan bygga ett lag nedifrån 😅😅😅. Skrattretande.

 2. Albo

  12 september, 2019 at 21:05

  Wenger har stenkoll. Han halkade efter rent kommersiellt med dyra värvningar och sådant, men rent intellektuellt finns det få inom fotbollen som har en skarpare hjärna än honom.

 3. benrth

  13 september, 2019 at 08:53

  låt han får bygga det man u lugn å ro så kommer man u vara med om slås om ligan om 2 till 3 år då för jag är inte så orolig då

 4. Riffe

  13 september, 2019 at 11:01

  Tycker det låter resonligt det Wenger uttrycker här. Antingen tror man på det eller gör man det inte. Att bli lika bra som class of 92 är en enorm utmaning och där är inget givet att det blir så.

  • Jensen

   13 september, 2019 at 12:03

   Riffe,
   Tålamod är ordet.
   Har man inte det, kan man inte vara en United-fan. Hjärtat tar stryk dagligen, så att vara en United-fan 2019 och troligen ett antal år framåt är inget åt pussies.
   Men. Tyvärr ser inte jag, ännu alla fall, några tydliga tecken att United återigen kommer vara nr.1 både i PL och världen.
   Det kanske räcker med en fotbollskunnig sportchef som ny chef till Ole. Eller så måste det till en sportchef och sportchefen anställer en tränare han tror på och då får Ole steppa åt sidan eller flytta tillbaka till Molde och fortsätta träna sonen.

   • Riffe

    13 september, 2019 at 13:36

    Det kan gå så 🙂
    En sportchef tycker jag är viktigt, de förvärv och löneförhandlingar som gått igenom de sista åren har varit undermåliga. Där behövs någon med mer kunskap och engagemang än det ör idag.
    Skulle klubben anse att det behövs en ny manager så får Ole flytta på sig. Ingen ska känna sig oumbärlig. Men så länge han följer en angiven plan tror jag han blir kvar. De måste ju ha gjort någon typ av plan med tanke på hur han agerat i transfern eller vad tror ni?

 5. Mogge

  13 september, 2019 at 15:08

  Tålamod är vi nog bäst i värden på.

  • Jensen

   13 september, 2019 at 17:59

   Mogge,
   Hur mycket tålamod har du kvar på en skala 1-10?
   1 = Har inget tålamod kvar. Har gett upp.
   10 = Mitt tålamod tar aldrig slut.

 6. Brämhult

  14 september, 2019 at 09:17

  Är så jävla trött på tålamod och sportchef…Det löser fan ingenting…fatta det…

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 22/9 15.00
West Ham - Manchester United
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter