Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Formen fortsätter för James

Ryan Giggs hyllar Daniel James efter ännu en matchavgörande insats…

Daniel James har varit ett succéförvärv för Manchester United och formen fortsatte under gårdagskvällen för Wales, i vänskapslandskampen mot Vitryssland. James avgjorde med matchens enda mål och han har nu fyra mål på sex matcher för klubb och landslag.

Förbundskapten Ryan Giggs – som var en bidragande orsak till att James hamnade i United – var efter matchen full av beröm för 21-åringen.

”Det var svårt att besluta om vi skulle vila Dan, men han ville spela. När spelare är i sån form som han är i nu så vill de bara fortsätta spela och göra mål. Han får fansen att resa sig ur stolarna. Varje gång han får bollen så förväntar sig fansen att han gör någonting. Och jag tror de gillade både Dans och lagets framträdande i kväll.”

”När jag först såg DJ så tyckte jag precis som med vilken ung winger som helst att han kunde bli bättre på sista bollen och göra fler mål – och det gör han nu. Att starta säsongen som han gjort är helt fantastiskt. Nu blir nästa steg att visa den där kontinuiteten och det har jag inga tvivel på att han kommer lyckas med, för han vill bli bäst, han är en stor karaktär och han tränar hårt. Jag är väldigt glad för hans skull. Han är en sån där spelare som man vet vad han ska hitta på, men ändå inte kan stoppa”sa Giggs efter matchen.

Källa: MEN

12 Kommentarer

 1. Jensen

  10 september, 2019 at 13:35

  Snart kommer väl en ”Roy Keane typ” med dobbarna före och knäcker den unge James.

  • Berra

   10 september, 2019 at 22:23

   Ja han är snabb och svår stoppad.
   Skałl bli kul att följa han under säsongen.

 2. DJ-Uret

  10 september, 2019 at 23:24

  Bänknötarmaterial liksom.
  Sen känns han jävligt pinsam generellt också, men att han får spela så pass mycket säger väl mer om hur dålig den resterande truppen är idag egentligen .

  • lopa

   11 september, 2019 at 00:20

   DJ-Uret: Tuppen upp!

   • Riffe

    11 september, 2019 at 10:35

    Råder er och försöka flytta er underbara supporterkärlek till något lag som motsvarar era förväntningar så även ni kan känna det vi andra känner för ett lag. I med och motgång mina vänner med och motgång 😉

    • DJ-Uret

     11 september, 2019 at 10:46

     Buhu, det här argumentet igen. Måste vara ett typiskt svenskt beteende.
     Är man inte nöjd med klubben och uttrycker sitt missnöje så ska man byta klubb direkt och man är ingen riktig supporter haha.
     Kanske du som är helt nöjd med den rådande situationen som borde ta dig en funderare haha.

     • Riffe

      11 september, 2019 at 11:33

      Det kanske jag inte är men att här i varenda nyhet som dyker upp spy ut galla över klubb, spelare, ledare och även oss andra som skriver. Att läsa negativa kommentarer konstant är tråkigare och nedstämmande rent allmänt och skapar en tråkig stämning, ser inte ni det?
      Jag tror inte ni är här för att supporta klubben utan för att mata in sånt som gör att man tappar lusten för en supportersida. Ni gör ett bra jobb där tror jag, få orkar argumentera med er längre.
      Jag står bakom det Ole gör, jag står bakom nyförvärven, ungdomarna och den enorma utmaning som ligger framför klubben just nu. Jag har också kritiska ögon och gillar inte allt som händer med klubben men att spy ut det här gör inte att jag mår bättre för det. Inte händer det något i klubben heller för att jag målar allt svart så då föredrar jag att använda övervägande positiva ordalag, känns bättre, testa gärna!

     • DJ-Uret

      11 september, 2019 at 11:53

      Riffe,
      Du måste försöka förstå, jag och många andra här på sidan som är så pass negativa att du inte orkar diskutera längre är det pga. att vi älskar klubben, känner stor passion för den och har gjort det under lång tid.
      Att då säga att allt är bra fast det inte är det som du själv säger, känns för mig väldigt underligt. Tråkig stämning blir det självklart när inte ledarna samt spelarna gör sitt jobb.
      Att du tror jag är här för att få unitedfans att tappa lusten vill jag helst inte kommentera då det är ett så sjukt dumt påstående, men för att hålla mig saklig:
      Nej, jag vill inte att någon ska tappa lusten, jag vill ha en diskussion och tycker då att det passar bra här på unitedsverige som är just ett diskussionsforum om Manchester United.
      Kom tillbaks när united har en ny ledning, tränare och spelare så ska vi vara positiva tillsamans kompis, det lovar jag dig 🙂

  • GGMU7

   11 september, 2019 at 10:25

   Visst, jag önskar att vi hade en Ronaldo och en Rooney i laget då hade James fått hoppa in och utvecklas sakta men på rätt sätt. Ni kan väl inte säga att grabben inte har talang, han kan bli hur bra som helst!
   Han är inte där ännu och som du nämner, vi har inga bättre alternativ så jag tycker han ska fortsätta spela.

   • DJ-Uret

    11 september, 2019 at 10:43

    GGMU7,
    Exakt så jag menar, han borde användas som truppspelare då han inte är bra nog för det, men i brist på bättre så..
    Kul att han nätar helt klart, men jag ser verkligen inte att han kan bli så bra som du verkar göra. Hoppas jag har fel, men kan verkligen inte se att den här formen håller sig för han då jag tycker han i grunden är en alldeles för svag och dålig spelare helt enkelt.
    Hoppas någon petar han till bänken snart, tror också som du är inne lite på att det kan skada hans karriär att få så mycket ansvar på sig i United direkt från championship liksom.

    Jensan:
    Brorsan det är lugnt, kommer den Keanetypen så klarar han sig undan med endast ett gult kort för filmning förhoppningsvis :B

  • Jensan

   11 september, 2019 at 10:26

   DJ-Uret,
   Så det behövs ingen ”Roy Keane typ” för att motståndarna ska knäcka James?
   Han knäcker sig själv pga medspelarna suger?

 3. United4ever

  13 september, 2019 at 09:53

  Sopa och Djuret 🙁 ni gläds inte ens när det går bra för någon av uniteds spelare jösses vilken bitter liv ni har helt sorgligt..

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 22/9 15.00
West Ham - Manchester United
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter