Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Rashford om Owens kritik

Marcus Rashford bemöter Michael Owens påstående om att han inte skulle vara en naturlig målgörare…

United har gjort sig av med sin enda utpräglade målskytt Romelu Lukaku och lagt hela ansvaret på Martial och Rashford – två spelare som aldrig levererat en målskörd som kan krävas av en toppanfallare i Manchester United under en säsong.

Rashford är högt aktad inom United, men nu är det upp till bevis om han kan bli den där målgöraren. Michael Owen tillhör dem som inte tror han har vad som krävs och den f.d Liverpool och Unitedanfallaren menar på att Rashford inte är en naturlig målskytt.

Inför kvällens landskamp mellan England och Bulgarien, så bemötte Rashford kritiken:

”Han (Owen) kan bara gå på vad han ser. Men folket runt mig vet att anledningen till att man börjar spela är för att man ser saker som man gillar. För mig var det mål och att titta när spännande spelare gjorde spännande saker med bollen. Så det viktiga är vad jag vet. Jag vet vad jag vill, vad jag vill bli och vad jag kommer bli om jag är fokuserad på det.”

”Tittar man på träningarna så ser man hur allt fungerar. Jag kan använda Harry Kane som ett exempel. Han är en av de bästa avslutarna jag spelat med och när vi jobbar på avslut så ser jag till att vara så nära honom som möjligt. Så gör han sex mål vill man själv göra sex mål eller om han gör sju så vill man göra åtta. Småsaker som det är sånt som folk aldrig ser. Även om vi slåss om samma position eller att vara i samma laguttagning så pushar vi verkligen varandra och det är väldigt viktigt att man har den sortens atmosfär i laget.”

Källa: MEN

16 Kommentarer

 1. lopa

  7 september, 2019 at 12:55

  Håll truten Rashford – du är totalt jävla värdelös och hade inte ens platsat i Citys B-lag. Jävla sopspelare..

  • Affe

   7 september, 2019 at 13:20

   Och du är saklig och trevlig som vanligt.
   Lägg ner ditt skitsnack.

   • lopa

    7 september, 2019 at 16:03

    Affe: Varför ska jag lägga ner mitt skitsnack för? Dom ska tjäna miljontals kr i veckan men jag får inte kasta skit på en överskattad skitspelare? Aldrig i mitt liv. Varenda jävel i United förtjänar skit till sin måltid – och ingenting annat.

    • Jensan

     7 september, 2019 at 17:34

     Iopa,
     Även jag inte alltid delar din åsikt och kanske ibland skulle välja annat språkbruk när du kritiserar klubben, ledningen, spelarna och hur laget spelar, gillar jag att läsa vad du har att säga. Detta forum ska vara öppen för alla vår åsikter. Och vi ska respektera varandra utan att gå över vissa gränser i språkbruket mot varandra.

     • lopa

      7 september, 2019 at 20:02

      Jensan: Absolut – det ska vi göra. Dock är allting riktat mot United, spelarna, ledningen & tränarstabben. Inte mot någon på forumet – även ifall det någongång har skett :))).. Men kort & gott är jag vansinnig på hela United att jag spricker inombords. Sedan förstår jag inte riktigt varför vissa här – ex Affe – ska säga att jag inte är trevlig & att jag ska lägga ner mitt skitsnack. Jag är ganska övertygad om att jag & många här inne bryr sig om klubben betydligt mer än många i United – såsom spelare & andra, och att vi tar ett poängtapp/förlust hårdare än många spelare. Varför ska jag DÅ inte få kasta skit på en diva som Rashford som bryr sig om SIG själv och hans värdelösa frisparkar mer än själva klubben – detta trots att han är United i grunden. Lingard, med flera, ca 95%. Usch.

     • Jensan

      7 september, 2019 at 22:32

      Iopa,
      Affe får förstås tycka och skriva om vad han vill.
      Sen ska han inte bemöta dig med att du ska lägga ner ”skitsnacket”. Lite mer konstruktiv kritik får han komma med. Innerst inne är nog Affe lika förbannad och frustrerad av att United aldrig får ordning på styret och laget.

  • United4ever

   7 september, 2019 at 14:39

   ha ha kan inte fatta hur du orkar med det? Är bara Liverpool-Troll som orkar med sånt – fyfan.

 2. Mogge

  7 september, 2019 at 15:30

  Det bör ställas krav på en anfallare att dom ska leverera mål. Annars väntar bänken.

  • Jensen

   7 september, 2019 at 15:59

   Mogge,
   Nu tror jag inte att Ole får peta Rashford.
   Rashford behandlas av klubben som han vore nån typ av golden child. Untouchable. Rashford kommer överleva Ole.

   • Påsen

    7 september, 2019 at 18:50

    Uppenbarligen är Rashford The shit med tanke på att han petar en Jadon Sancho i toppform i dagens landskamp 😂

    • Jensen

     7 september, 2019 at 21:30

     Påsen,
     Helt ofattbart om du frågar mig. Det borde vara Sterling, Kane och Sancho.
     Rashford spelar rätt ofta bättre i landslaget än i United. Också nånting att fundera över.

     • Påsen

      7 september, 2019 at 21:33

      Sancho glänste ju inte direkt i inhoppet. Och givetvis ska väl han slussas in som alla andra. Det som förvånade mig mest var att man flyttat över Sterling till höger för att spela Rash till vänster. Sterling utgår ju alltid från vänster i City och han gör det ju hyfsat får man säga.

     • Jensan

      7 september, 2019 at 22:27

      Påsen,
      Håller med. Sterling fungerar bäst från vänster. Kane i mitten. Rasford/Sancho höger.
      Nu har Englands förbundskapten angenäma problem.
      Förutom att United har Greenwood, har Liverpool Brewster och Elliot för framtida landslagsanfallare för England.
      Janne har Quasion och Isak att välja mellan. Berg verkar vara petad imorn.
      Lättare för Janne mao.

     • Jensan

      8 september, 2019 at 11:59

      Påsen,
      Nu såg jag inte hela matchen England Bulgarien.
      Men visst fick England tre straffar och Rashford var med och ”ordnade” den? Samt det var Kane som gjorde mål på dessa straffar?
      Enligt tidningarna så var Sterling bäst i England med sitt överhungriga iver att hela tiden vilja få bollen. Och när han inte fick bollen, visade han det rätt tydligt…
      En spelare som Sterling skulle inte skada att ha i United. Nån som skriker efter bollen hela tiden och gör nånting vettigt med det.
      England blir bara bättre och bättre. Guldfavoriter (igen) i EM ?

     • Påsen

      10 september, 2019 at 21:39

      Sorry för ett långsamt svar men är inte inne här så mycket längre. England ser helt klart intressanta ut och framförallt med den offensiva 3:an Sterling, Kane, Sancho (kollar deras match just nu 5-1i halvtid mot Kosovo) Sterling har utvecklats till en fantastisk spelare under Pep. Och en sån spelare hade lyft hela United helt klart. Däremot kommer jag inte se England som några favoriter inför ett EM. Rankar nog Frankrike och eventuellt Portugal som starkast just nu tätt följt av England, Belgien och ett Nederländerna som studsar fram igen.. Sen ska man aldrig räkna bort ett lag som Tyskland när det väl är mästerskapsdags. Men möjligheten finns för England om dom lyckas sätta en tillräckligt bra backlinje samt hittar rätt med det centrala mittfältet vilket jag ändå anser är snäppet svagare än hos de flesta lag jag nämnt här ovan. Men jag har alltid gillat England och det skulle vara kul om det väl skedde. För Sverige och Berg kan vi nog räkna bort 😋

 3. Berra

  8 september, 2019 at 14:19

  Man kan undra vad som behövs för att klubben och vissa spelare skall komma i balans igen.

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 22/9 15.00
West Ham - Manchester United
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter