Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Flera klubbar jagar Eriksen

Enligt ryktena så kommer Manchester United få konkurrens om Christian Eriksen i januari…

United lämnade förhandlingsbordet efter att ha varit länkade med Eriksen under ett par dagar i slutet av sommarens transferfönster. Anledningen var enligt media att man inom United kände att Eriksen ville till Real Madrid. Men han blev kvar i Spurs och hans kontrakt går ut till sommaren.

Det ryktades i går om att United kommer återuppta intresset i januarifönstret, men den spanska tidningen AS skriver att Atletico Madrid kommer att utmana United om Eriksens signatur.

Det ryktas även om att Inter kan bege sig in i racet.

Källa: MEN

9 Kommentarer

 1. Diablo

  5 september, 2019 at 18:15

  Han kommer aldrig gå till United! Definitivt en drömvärvning men söker en utmaning utanför de brittiska öarna.

 2. lopa

  5 september, 2019 at 20:13

  Enda anledning till att han skulle komma är pengarna – lär få en otrolig lönehöjning kontra sin nuvarande i Spurs. Annars nej – då United är flera nivåer bakom Spurs.

 3. Fyfaan

  5 september, 2019 at 21:49

  Hade vart Nice men Kommer aldrig att hända.. Han kommer gå som bossman i sommar och får en fet sign on bonus plus bra lön från någon av TOPPklubbarna i europa. Fan skulle han byta ned sig som det ser ut nu.

 4. Football manager

  6 september, 2019 at 08:31

  Tror verkligen inte på att – köp en superduktig kreativ spelare och våra problem är borta. Det är någonting allvarligt fel högre upp i organisationen är min teori. Det ska tilläggas att om jag vetat vad som ska göras i org, hade jag förmodligen arbetat med organisationsförändringar.

  Jag tror faktiskt, till skillnad från andra här, att det skulle göra nytta i längden att släppa Pogba. Kanske t o m de Gea då han möjligtvis går att samma mentala håll.

 5. DJ-Uret

  6 september, 2019 at 08:40

  Låt mig gissa, satsa på ungdomarna eller?? 😴😴😴
  Det är väl ingen som påstått att en värvning av eriksen skulle lösa alla uniteds problem va, men visst hade det varit ett steg i rätt riktning iaf?
  Att ledningen är det stora felet i klubben vet väl alla som föjjer den numera, även om det var en enkel väg för många att skylla på Mourinho så tror jag de flesta är överens ang det idag ändå.

  • Football manager

   6 september, 2019 at 12:02

   Verkligen inte. En kombination är självfallet den röda tråden till framgång. Däremot krävs både rensning av organisation och förändringar i den likväl som spelare ska scoutas bättre istället för dessa pengakåta spelare som vi sett komma och gå under åren.

   • DJ-Uret

    6 september, 2019 at 12:14

    Om du menar att någon ska komma till Umited enbart för att det är just Uniteds logga på bröstet och inte pga lockelser med överdrivna löner så får du nog vänta tills helvetet fryser isåfall.
    Fotbollen ser inte riktigt ut som på Fergies tid som du och så många andra här på sidan verkar tro.
    Att ledningen borde rensas är vi rörande överens om, håller även med dig ang. Pog.
    Men att såga ett icke så troligt rykte visserligen,det att Eriksen skulle komma till United med motiveringen att styrelsen är dålig känns lite rörigt tycker jag.

    • Böje

     6 september, 2019 at 12:33

     Och en del, som jag och Albo mfl exempelvis, argumenterade hela tiden för att det är fel i styrelsen men att Mourinho verkligen inte hade varit rätt man ens om styrelsen hade varit perfekt. Det tror jag fortfarande inte och det verkar inte som att jättemånga storklubbar eller landslag tror det heller. Men rysk TV under VM och ett gästinhopp på Sky däremot, där fanns det tydligen intresse.

     Snart kanske han blir värvad till Qatars landslag inför VM och får femhundra triljarder i veckan, eller så joinar han Petronella Ekroth och Bojan på Viasat.

     GGMU

    • Jensen

     6 september, 2019 at 13:01

     DJ-Uret,
     Man kan inget annat göra än att le och hålla med dig på dina uttalanden.
     ”Vi får vänta tills helvetet fryser över” för att en spelare vill komma för Uniteds loggas skull.
     Nu är det många spelare som säger så, tex Maguire. Men först ville Maguire ha £250k i veckan och därefter kyssa loggan och säga ”alla spelare vill helst gå till United”.
     Nu tror jag inte att alla engelska spelare vill till United, men många vill säkert det, men de flesta är alldeles för dåliga för att spela i ett lag som åtminstone har ambitionen att bli mästare igen… nån dag.

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 22/9 15.00
West Ham - Manchester United
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter