Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Matic: Det är han som bestämmer

Nemanja Matic kommenterar ryktena om en springa i relationen till Ole Gunnar Solskajer…

Matic har haft svårt att ta plats i Solskjaers lag under säsongsupptakten och det enda framträdanden han gjort är inhoppet i förra helgens match mot Southampton. Det har ryktats om att Solskjaer och Matic kommit på kant med varandra, men Matic säger att så inte är fallet.

”I de första två eller tre matcherna så tog han inte ut mig i laget. Jag jobbar så hårt jag kan. Jag respekterar beslutet. Det är upp till mig att visa honom att han hade fel och att få honom att ta mig tillbaka dit jag hör hemma. Det finns inga problem. Jag sa till honom att jag inte höll med, men att det är han som bestämmer och tar ut laget.”

”Jag har varit i fotbollen länge. Jag har spelat nästan alla matcher för alla klubbar jag varit i under de senaste tio åren. För att jag skulle kunna spela så var någon annan tvungen att sitta på bänken och acceptera det och nu är det jag som gör det. Coachen måste ta ut laget som kan slåss om titeln och om han inte vinner så är det han som bär ansvaret.”

Källa: Mirror

6 Kommentarer

 1. riffe

  4 september, 2019 at 13:35

  Han ska definitivt ha beröm för sin professionalitet om det som står stämmer. Sen gjorde han ett bra jobb när han kom in senast tycker jag så hans matcher kommer nog, antingen som avbytare eller ordinarie. Truppen är tunn och mittfältare har vi inte heller gott om.
  Men på ålderns kant är man inte den snabbaste eller den mest arbetsamma. Av ren natur funkar det så och det syns tydligt på ett mittfält när man möter bra spelare. Vi har sett att det inte riktigt räcker till då tycker jag.

 2. Darell

  4 september, 2019 at 14:44

  Testa Matic Scott och Pogba som 10 mot Leicester!
  Matic kanske har blivit lite hungrig av att sitta på bänken och veta att hans plats är väldigt hotad.
  Funkar det så är det 4ggr bättre än vad vi har idag.
  Vi få en mycket säkrare defensiv samt ett mer kreativt anfall. MEN!
  Vem ska sköta uppspelet? De är nöten.
  MEN!(igen) vi har ett mycket passnings skickligare försvar än vad vi hade föra säsongen, istället för 1 försvarar av 4 som kan slå en passning igenom motståndare laget så har vi numera 3 av 4(VNL,WBS,Harry) sry Shaw.
  Så ja, testa!

  • riffe

   4 september, 2019 at 15:41

   Soton skar ju av våra innerbackars möjlighet att spela upp på Pogba och McTominay senastoch WBS fick också hård press på sig, De fixade det inte riktigt då men det var bra att en svaghet blottades så OGS kan fundera på hur vi löser en sådan press. Hade vi mött ett lag som var bättre på att ta till vara på våra misstag hade det nog blivit ett par mål till i baken i lördags..
   Jag kan ändå se Matic ta Pogbas plats och Lingard får vara på bänken när Pogba agerar 10

 3. Danne10

  4 september, 2019 at 20:56

  Saken är ju att ofta spelar Pogba den mer defensiva mittfältaren i uppspelsfasen. För vi har nästan ingen som kan göra det. Nackdel är att vi får en Pogba som kanske hellre hade vart mer nytta längre upp. Pogba skulle ju vart länken mellan den mittfältare som styr uppspelen och anfallarna/yttrarna. Typ en 10a. Där tror jag vi hade fått ut mer av Pogba och våra anfallare. För att göra detta behövs en defensiv stabil mittfältare.

  Matic är duktig men på senare tid är han mellan åt väldigt långsam i uppspelen samt inte så snabb.

  Kanske man skulle haft matic och en fred på defensiven. Men vill man ha mer bollskicklighet kanske skola om Mata? Vi har inte jätte mycket mer bolltalang på mittfältet.

  Min egna teori är iafall att hade Pogba fått spela längre upp så hade han gjort ett bättra och nyttigare jobb för laget och vi hade skapat fler chanser och gjort mer mål. Då hade alla mått bättre.

  Men nu vill han flytta för det går trögt med vinsterna samt han får fortfarande en stor defensiv roll.

  • Riffe

   5 september, 2019 at 08:13

   Håller med!
   Det är ett stort hål efter Herrera som behöver fyllas av någon annan än Pogba.

 4. Scholes

  4 september, 2019 at 21:37

  Vi behöver Matic i startelvan. Tror bänken motiverat honom mer.

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 22/9 15.00
West Ham - Manchester United
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter