Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Solskjaer: Sånt gör bara Paul starkare

Ole Gunnar Solskjaer pratar om det tråkiga som hände Paul Pogba i veckan…

Efter att Paul Pogba missade straffen mot Wolves så fick denne ta emot en rad rasistiska påhopp på Twitter. Manchester United gick snabbt ut och fördömde det hela och United kommer inom kort träffa representanter från företaget för att diskutera vad man kan göra för att motverka liknande saker i framtiden. Även flera spelare gick ut via sina kanaler och ställde sig bakom Pogba och Ole Gunnar Solskjaer diskuterade incidenten under dagens presskonferens.

”Paul mår bra. Paul är en stark karaktär och det här gör honom starkare. Han mår bra, men jag kan inte förstå att vi ska behöva sitta och här och prata om det här fortfarande 2019. Sociala medier är en plats där folk – som Harry (Maguire) sa – kan gömma sig bakom falska identiteter. Jag tycker inte att det är upp till mig att hantera det där, men det finns ju många Ole Gunnar Solskjaers på Twitter som jag vet inte är jag! Och vi måste göra något åt det. Myndigheterna måste se till att göra något åt de personer som sprider hat. Man tycker bara synd om dem. De måste ha stora problem själva när de gör sånt där.”

”Vi måste skydda individer och folk. Dödshot och rasism är allvarliga saker. Vad kan vi göra åt det? Vi som klubb kommer inte förbjuda våra spelare att använda sociala medier. Vi måste försöka sätta god ton. Det finns så mycket bra vi kan göra med sociala medier, men vi måste sätta stopp för sånt här.”

Källa: MEN

 

4 Kommentarer

 1. Jensen

  23 augusti, 2019 at 13:24

  Många spelare i världen använder sociala media för sin egen vinnings skull och nämner knappt klubben dom representerar.
  Jag tillhör dem som inte längre använder Face Book, Twitter eller andra media. Det är allt för mycket skit i dessa media och jag mår mycket bättre att stänga mig själv ute. Jag har inget behov att alltid veta vad som händer ”ute i den stora världen”. Till slut når även röksignalerna eller trummsignalerna mig.
  Men INGEN ska behöva stå ut med rasism eller dödhot. Inte ens om en del häver ur sig detta ”på skämt”. Vad är lämplig straff för sånt här, får de lärde bestämma.

 2. Pa7

  23 augusti, 2019 at 17:29

  Dags för Pogba att dra av sig offerkoftan den måste snart bli varm. Han har profilerat sig på sociala medier, samt att han och hans bror skriver i parti o minut han vill bort plus att han sällan gör sitt yttersta en hel match. Vad tror han att han ska bli överöst med kärlek. Han tjänar miljoner i veckan så var en man o stå ditt kast jävla gnällolle.

  • Jensen

   23 augusti, 2019 at 17:49

   Pa7,
   ”gnällolle” ..? 🙂
   Skönt med speciella uttryck.
   Undrar vad gnällolle skulle bli på franska?

 3. Greve G

  24 augusti, 2019 at 07:59

  Så om man vill byta klubb ska man tåla rasism?

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 22/9 15.00
West Ham - Manchester United
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter