Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Van Persie: Han måste hitta tillbaka

Robin van Persie ger sin syn på varför Alexis Sanchez inte lyckats i Manchester United…

Alexis Sanchez har inte gjort många godkända matcher sedan han kom från Arsenal i januari 2018 – då som en storvärvning med skyhöga förväntningar, efter flera bra säsonger i London. Och tidigare i Barcelona och Udinese. Men i United har det inte lyckats och nu är han starkt länkad med en flytt till Inter.

Robin van Persie – som i numera är rekryterad till BT Sport, som expert – säger att Alexis utstrålar allt annat än harmoni och att han måste hitta glädjen för att återigen finna formen.

”Sanchez ser inte glad ut enligt mig. Jag kan inte göra en korrekt bedömning eftersom jag inte jobbar med honom, men när jag ser honom spela så ler han sällan. Jag förstår att när man spelar så behöver man vara allvarlig och man vill vinna. Men efter man gjort mål så kan man le. För det är syftet med fotboll. Vi spelar för att vi tycker om att göra det och om man tycker om någonting så borde man le.”

”Under hans första månader så tycker jag att han såg glad ut och spelade bra. Han behöver mentalt hitta den lyckan igen, för om man är glad så är man i bättre form, man vill skapa och man vill ha kul. Jag vet inte om det beror på pressen. Press är ingenting man kan se eller röra vid, men han måste hantera det i sitt huvud. Han är fortfarande samma fantastiska spelare. Han har allt. Han är snabb, han kan slå assist, han kan dribbla och göra mål. Det är bara mycket negativitet runtomkring honom från fans och folk som har åsikter på sociala medier. Kanske att det blivit för mycket för honom. Han behöver bara blockera det, hitta sin lycka och njuta av fotbollen.”

Källa: MEN

5 Kommentarer

 1. runar

  22 augusti, 2019 at 17:12

  man blir ju bara mer o mer skogstokig på woodpecker
  hur f-n kunde man godkänna dessa löner ???
  skicka till Inter då om han vill dit men woodpecker får väl ta o betala hälften av lönen ur egen ficka så pyntar inter resten

 2. Farzad

  23 augusti, 2019 at 11:47

  Han måste sänka sin lön för att flytta, förstr inte varför han hänger sig kvar för lönen. Hur kan han trivas där han är så utfryst? Han måste må dåligt även om lönen är superbra. Tror han inser att ingen förutom Utd som godkänner dessa löner. Enda spelarna som förtjänar dessa löner är Messi, Ronaldo och Hazard, resten förtjänar 1-2 milj max i veckan!

  • Böje

   23 augusti, 2019 at 12:16

   Utan att kunna språket dessutom, i en regnig och kall stad som Manchester. Låter inte som den roligaste vardagen.

   • Jensen

    23 augusti, 2019 at 12:53

    Böje,
    Om nu Sanchez får ca 1 miljard kronor i lön under dessa 4,5 åren kontraktet gäller, då tror jag att man överlever regniga och pissiga dagar i Manchester. Han kommer vara 33 år då när kontraktet är över och kan flytta tillbaka till Chile som en extremt förmögen man. Väl hemma i Chile kan han spela i korpen bara för att det är kul. Mera pengar kommer han ju inte behöva.

  • Jensen

   23 augusti, 2019 at 12:57

   Farzad,
   Håller med dig till 100%
   Jag tycker att en ”medioker” spelare i PL bör ha ett tak på max £50k i veckan. Medioker är att man tillhör förstalaget men är inte en stjärnspelare. Truppspelarna ska förstås tjäna mindre än £50k.
   Men ändå finns det spelare som Bale som påstås tjäna ca 6 miljoner i veckan. Nån gång måste denna ballong spricka och pengarna tar slut.

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 22/9 15.00
West Ham - Manchester United
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter