Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Lukaku: United skyddade mig inte

Romelu Lukaku riktar en känga mot Manchester United för att man inte skyddade honom mot mediarapporter och rykten…

Lukaku var aldrig Solskjaers förstaval och hans form började dala i United under våren och speltiden blev mindre. Det började ryktas mer och mer och under sommaren stod det snart klart att Lukaku själv ville till Inter. I slutändan fick han sin vilja igenom och såldes till Milano-klubben.

I en intervju med The Lightarted Podcast (inspelad strax innan flytten) säger han att han kände en frustration över att Manchester United inte gick ut och skyddade honom då det började ryktas i media.

”Det var mycket som sades och jag kände mig inte beskyddad. Det var många rykten. Rom ska dit, de vill inte ha Rom. Och ingen gick ut och tog död på ryktena. Det höll på i tre, fyra veckor. Jag väntade på att någon skulle sätta stopp för det, men det hände inte. Jag hade mitt samtal med dem och sa att det var bättre om vi gick skilda vägar. Om man inte vill skydda någon så börjar det ryktas. Jag ville bara att de skulle säga ”Rom kommer kämpa för sin plats” men det hände inte, på fyra, fem månader.”

”Det pratades bara om att ”han måste lämna, han förtjänar inte att vara här” ok då vill jag lämna då. Det handlar om att slåss om sin plats, men också om att vara någonstans där folk vill ha en. Om man inte är glad så hittar man en väg. Det spelar ingen roll om man sitter på bänken eller startar. Ingn sa till mig hur det var, så jag analyserade under två tre veckor. Ni ser all den här sk**n som kommer ut i media. Vem läcker det? Inte jag, inte min agent. Det dyker upp från ingenstans. Jag sa till dem att det inte är bra att vara på ett ställe där jag inte är önskad. Jag är inte dum. Vi är inte dumma. De anser att vi är dumma, men vi är inte dumma. Vi vet vem det är som läcker saker. Jag sa åt dem – ni kan inte jobba på det här sättet. Det är bättre om jag lämnar nu.”

 Källa: Sky Sports

10 Kommentarer

 1. Tizzy

  22 augusti, 2019 at 07:58

  Varför inte ta död på ryktena själv om det är så jobbigt? Han sa ju själv att han ville spela i Italien redan förra säsongen, så inte konstigt att det blir rykten.

  • Jensen

   22 augusti, 2019 at 08:04

   Egentligen borde Pogba och Raiola göra samma sak. Pogba har varit väldigt tydlig när han återkom till oss. Hans stora dröm är att spela i Real Madrid. Nog hinner han med det också.

 2. Jensen

  22 augusti, 2019 at 08:01

  Det kanske var Ole och hans gäng i Norge som började sprida rykten? Tror att Ole är en slug jävel.
  Men allting slutade ju gott.
  Lukaku får bo, leva och sparka boll i vackra Milano. Och tjäna mycket pengar utöver det. Jag skulle alla fall vara nöjd med utfallet.

 3. Darell

  22 augusti, 2019 at 08:58

  Romelu?.. Vem??

  • Jensen

   22 augusti, 2019 at 09:10

   Romulus var en av dem som grundade staden Rom 21 april 753 f.Kr.
   Så Lukaku har flyttat närmare hem till sina förfäder … 😁😂😉
   Best of luck säger alla Manchester bor.

 4. Darell

  22 augusti, 2019 at 09:59

  Tycker han ska hålla lite käft och återgå till sina grönsaker

 5. Diablo

  22 augusti, 2019 at 10:43

  Men vänta gråt en skvätt men försök inte lägga det på någon annan dig själv. Så pinsamt uttalande och jag trodde han var en starkare karaktär än så..

 6. Böje

  22 augusti, 2019 at 10:58

  Undra vad han tar i knäböj. Kolla bilderna på Instagram. Han är nog mer Böje än vad jag är😂😂💪🏽

 7. Ante

  22 augusti, 2019 at 13:25

  Tönt

 8. the manager

  22 augusti, 2019 at 13:52

  Han får bo i samma rum som Di Maria i mitt huvud. Ett rum som ingen vill bo i!

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 22/9 15.00
West Ham - Manchester United
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter