Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Solskjaer om anfallspositionerna

Ole Gunnar Solskjaer ger sin syn på vem som är den mest naturliga målgöraren – Rashford, Martial eller Greenwood…

United sålde Lukaku – som trots att han aldrig glänst för United, faktiskt ändå hade ett bra målsnitt – och nu måste Rashford och Martial producera mål som aldrig förr för att kompensera för de mål som går förlorade i och med försäljningen av belgaren.

Ole Gunnar Solskjaer säger att han kommer varva Rashford och Martial i den centrala positionen och indikerar även att Greenwood är att räkna med i målproduktionen.

”Anthony hade perioder under Louis van Gaal då han spelade som 9:a, sedan spelade han på vänsterkanten i ett par år. Jag tycker att både han och Marcus kan spela i båda positionerna. Ibland kommer det bli Marcus centralt och Anthony på vänstern, eller Dan James på vänsterkanten och en av dem på högerkanten.”

”Men målen görs ju mellan stolparna och inte genom supermål som vi sett båda två göra. Både Marcus och Anthony med sina skruvade bollar i krysset eller dribblingar. Jag vill att de båda gör fler enklare mål. För man behöver inte jobba så hårt för att göra mål. Bara lite rörelse. Så kan vi få fem extra mål på det sättet från båda två så blir det tio mål till.”

Solskjaer fick sedan frågan vem av Rashford och Martial som är mest naturlig avslutare och svarade då med en blinkning: ”Det har fortfarande en bit kvar för Mason (Greenwood) är mer av en naturlig avslutare än de båda.”

Källa: MEN

 

2 Kommentarer

  1. Mogge

    19 augusti, 2019 at 10:09

    Hoppas att killarna höjer sig i år. Det började bra mot Chelsea. Ska försöka att se saken positivare i år. Det är fart på killarna där framme iaf. Hoppas på bra utdelning målmässigt.

  2. Lars

    19 augusti, 2019 at 10:28

    Wolvs ikväll blir en tuff match men våra killar såg piggare och piggare ut mot Chelsea så jag hoppas Ole fått till en rejäl ökning i syresättningen hos killarna så dom orkar jag livet ur sina motståndare ikväll och att vi lyckas med en 0-2 bedrift =).

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 22/9 15.00
West Ham - Manchester United
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter