Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Solskjaer: Han har imponerat från första dagen

Ole Gunnar Solsken förklarar hur Daniel James imponerat på alla i United sedan han kom till klubben…

Daniel James transfer till Manchester United försenades pga av att hans far tragiskt gick bort i samband med affären. När James förra helgen gjorde mål i sin debut för United så syntets det tydligt hur mycket det betydde för honom och han pekade symboliskt upp mot himlen.

Solskjaer säger att James imponerat på alla i klubben sedan ankomsten från Swansea och att han är exakt den typen av spelare man vill ha i det nygamla Manchester United.

”Ni kunde se målet att målet betydde väldigt mycket för honom. Han hade en sommar med många blandade känslor och erfarenheter. Man kunde se på sättet som han firade målet att han verkligen ville det där. Jag vet efter att jag pratat med honom att det betydde mycket för honom.”

”Sedan Daniel kom hit så har han bevisat för alla att han är den typen av spelare vi vill ha. Han jobbar så hårt. Jag tycker han satte nivån direkt. Under sin första dag, så sprang han 50 yards för att vinna tillbaka bollen. Han vann tillbaka bollen. Spelade den till en lagkamrat, tog en löpning framåt, fick en chans blockerad, vann tillbaka bollen igen och inom loppet av tio sekunder hade han gjort mål. Alla sa ”japp, det där grabben vi vill ha i vårt lag.”

Källa: MEN

4 Kommentarer

 1. lopa

  19 augusti, 2019 at 15:38

  Haha JAJA!

  • United4ever

   19 augusti, 2019 at 17:46

   Tjena Sopa – en Liverpool fans här..Hur orkar du 😉

   • Jensen

    20 augusti, 2019 at 07:56

    United4ever,
    Jag är lite konfunderad, men är du en Liverpool fans ?

 2. Albo

  19 augusti, 2019 at 18:42

  Den här artikeln värmer ett Unitedhjärta. Jag skiter i om James blir nya Ronaldo eller inte, passionen finns där och även om han ”bara” blir en truppspelare så är det jättebra. Han kommer vara en jättebra ambassadör för klubben vilket också är superviktigt.

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 22/9 15.00
West Ham - Manchester United
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter