Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Shearer: Kan bli problem med målskyttet

Alan Shearer tror att Uniteds brist på en utpräglad naturlig målskytt kan innebära problem under säsongen..

United har nu inte längre någon riktigt utpräglad målskytt i laget. En sån där som gör 25+ mål, som en toppklubb behöver för att konkurrera. Lukaku må aldrig riktigt ha lyckats fullt ut i United men han var den typen av målskytt och hans målsnitt var trots allt bra. Men fördelades över period över bra leversans och perioder med längre måltorka.

Nu har Lukaku sålts och man köpte aldrig in någon ersättare. Så nu är det upp till Rashford, Martial och Greenwood att leverera målen och den gamle skyttekungen Alan Shearer tror det kan bli problem.

”Jag vet att Ole har stor tro på den unge Mason Greenwood, men jag tror att Uniteds brist på bredd och erfarenhet i anfallet kan bli ett problem under säsongen. Rashford och Martial kan i alla fall känna en enorm tro i och med att deras manager inte tog in någon annan anfallare i somras. Ole sa mer eller mindre ”nu är det upp till er två. Kliv ut och prestera” skriver Shearer i sin spalt i The Sun.

Vad tror ni – lever Rashford och Martial äntligen upp till sin potential den här säsongen?

Det var ju inga problem med målproduktionen under ligapremiären i alla fall..

Källa: The Sun

4 Kommentarer

 1. Fricken89

  19 augusti, 2019 at 13:11

  Fast både Martial och Rashford har ju haft olika målgörar-gestalter i truppen att se upp till: Rooney, van Persie, Zlatan t.ex. Så jag tror nog att de båda nu borde veta vad det är de behöver göra. Och i.o.m att ingen efterträdare till Lukaku värvades, så kommer de att få och borde känna en stor tillit från Olé. Och som jag hoppas de sedan kommer förvalta och tids nog cementera sina platser. De kan iaf inte klaga på att inte få speltid (inte för att någon av dem direkt gjort det, men ändå). De får se till att inte vara för komplicerade i sitt spel och förvalta sin potential, som tyvärr inte visat sig kontinuerligt, dags för dem att jobba hårt på det – och nu har de båda verkligen chansen att vinna ”alla som älskar United” hjärtan fullt ut (!!), dvs leva upp till nivån som ALLTID förväntas av en United-spelare.

  • Böje

   19 augusti, 2019 at 13:15

   Exakt så. De är inga juniorer längre heller, så nu kan de inte gömma sig bakom det. Kliv fram nu grabbar, visa vad ni går för. Tror stenhårt på er!

  • Darell

   19 augusti, 2019 at 17:29

   👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

 2. Jan

  19 augusti, 2019 at 14:59

  Tror på Greenwood martial och rashford

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 22/9 15.00
West Ham - Manchester United
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter