Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Senaste om Alexis till Inter

Manchester Evening News rapporterar om den senaste utveckligen i fallet Alexis Sanchez-till-Inter…

Solskjaer sa bara för ett par dagar sedan att Alexis vill stanna i United och att han kan komma att ha en oväntat stor roll att spela under säsongen. Men under helgen har det ryktats om Antonio Conte vill ha in en ny winger efter att man låtit Ivan Perisic gå på lån till Bayern München och att Inter nu ser Alexis som en spelare som kan ersätta kroaten.

Sky Sports skrev i går att Inter har skickat representanter till England för möten med United. Men Manchester Evening News skriver i dag att källor inom United sagt att det inte förekommit några sådana samtal mellan klubbarna. Tidningen menar dock på att Inter har visat ett intresse för spelaren och att Solskjaer – trots sina senaste kommentarer – är öppen för att låta honom lämna och att Alexis själv gärna skulle återförenas med sin gode vän Lukaku i Inter.

Enligt den italienska tidningen Gazzetta dello Sport så känner sig Inter säkra på att man kommer lyckas värva chilenaren. Enligt rapporten så har Alexis fått ”grönt ljus” att göra flytten och han ska vara redo att sänka sin lön för att få igenom övergången.

United saknar redan bredd i anfallet. Tycker ni det vore rätt eller fel att sälja Alexis i sommar?

Källa: MEN

9 Kommentarer

 1. GGMU7

  19 augusti, 2019 at 12:44

  Alexis har nått sin bäst före datum. Tycker vi ska skeppa iväg han och satsa på det vi har. Vi måste kunna utveckla James, Greenwood och Chong då jag har stort förtroende för alla tre.

 2. the manager

  19 augusti, 2019 at 12:49

  Vi kan behöva Alexis, om han kommer i toppform. Samtidigt är väl A just sådan, att det ok för Mr W att göra en bra ekonomisk affär. Så är dealen tillräckligt bra för Utd, släpper vi honom. Annars hoppas vi att han gör +10 mål under säsongen.

  • BZ

   19 augusti, 2019 at 15:32

   Han har på 18mån gjort 5 mål på 45 matcher hos oss och nu ska vi förvänta oss 10+ på en säsong?

 3. Haha

  19 augusti, 2019 at 13:23

  Bort med Alexis och ge ungdomarna chansen även om det skulle innebära en tunnare bredd. Har inte sett något av Alexis som vi skulle sakna ifall han gick.

  Tror det kommer gynna oss i framtiden om det innebär mer speltid till kidsen

 4. Charlie

  19 augusti, 2019 at 13:29

  Skeppa iväg honom direkt, kan ju knappast bli sämre utan honom

 5. Mogge

  19 augusti, 2019 at 13:53

  Även om United får stå för en del av löneposten. Så kanske det är rätt. Vi får en smalare trupp vilket kan vara riskabelt. Vet i F vad jag vill här.

 6. Lars

  19 augusti, 2019 at 14:29

  På två vis skulle Alexi hitta formen så är han given om inte en belastning och flyttar han så får våra unga killar större utrymme ! så på två vis och vi får kanske räkna detta till ett mellanår !! i rätt riktning vi har inte ett komplett lagbygge än och det tar nog tills nästa sommar som Ole har den trupp han vill ha och vi sålt bort några spelare till som inte fyller någon jätte funktion nu så som Darmian Rojo Jons och kanske även skadebenägne Baily , sen ser vi väl om det skall byggas runt Pogba eller inte det visar sig nog till sommaren så vi får hoppas killarna kan slås om topp 4 och att dom vinner E-L för når vi C-L så blir det enklare att få topp spelare signad .

  Ja jag tror på en kanon säsong från 80 % av truppen och att det räcker för att fixa en fjärde plats =) United forever .

 7. Martin

  19 augusti, 2019 at 19:25

  Saknar inför rapporterna. Där man fick spekulera/ge sina åsikter om startelva.

  • Martin B

   19 augusti, 2019 at 19:58

   Det saknar jag med. Uppdaterar girigt sidan i hopp om att en ”inför…” eller en ”startelvan mot…”

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 22/9 15.00
West Ham - Manchester United
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter