Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Rykten: United leder Sancho-racet

Enligt skvallret så leder Manchester United racet om att signa Borussia Dortmunds supertalang Jadon Sancho…

Det engelska fönstret har precis stängt, men det hindrar ju inte rykten om nästa års fönster från att redan nu börja cirkulera och en spelare som tros bli en central figur då är Jadon Sancho. Dortmunds VD Hans-Joachim Watzke sa i förra veckan att han inser att man förr eller senare kommer tappa 19-åringen och enligt Daily Mail så kommer det här bli hans sista säsong i Tyskland.

Tidningen skriver att flera storklubbar vill ha Sancho, men att racet kommer stå främst mellan United och City och att källor har uppgett att United just nu leder det racet framför City. Enligt Mirror ska det dock finnas en klausul i kontraktet som säger att City måste informeras om Dortmund accepterar ett bud på Sancho, för att på så vis få en chans att matcha budet.

Sancho lämnade just City för Dortmund för två år sedan och han har gjort stor succé i Tyskland, med 15 mål och 24 assist på 57 framträdanden för klubben.

Källa: Mirror

6 Kommentarer

 1. Lars

  18 augusti, 2019 at 11:19

  Alexi försvinner nog men att han skall spela för en annan klubb och vi betalar lönen känns inte bra för det finns en fotbolls spelare där inne som har en kapacitet som över glänser nästan alla i Uniteds trupp , gissar att Pogba försvinner i JUL med och Jordan SMS och Bruno känns som hyggliga tillskott för vår klubb och kanske en anfallare med rutin och kvalitet skulle vara ett plus med . Får kanske fylla på med Ribbery om Alexi drar han går att signa än ! =) han har mer vinnare skalle än någon annan i Uniteds trupp , här pratar vi om en Roy K inställning på plan och i omklädnings rummet haha kanske inte hellt fel med alla barn som finns i truppen nu och som leds av jätte barnet Pogba .

  • United

   18 augusti, 2019 at 12:18

   Aldrig att United släpper en spelare som Pogba mitt i säsongen. Det blir nästa sommar.

  • Martin

   18 augusti, 2019 at 21:55

   Nej tack. Aldrig en så vidrig spelare som Ribery i United. Prostitutionsskandaler, sex med minderårig, varit i diverse trubbel och tjafs, twittrat att han ska knulla folks mammor etc, NEJ TACK! En sån spelare är det sista jag vill se i United!

 2. Tbz

  18 augusti, 2019 at 15:29

  Hoppas på en stark start och att Ole lyckas få Pogba att inse vilken nyckelroll han kan få i United. Tror han trivs mera i United jämfört med att spela om 3-4 platsen i real 😏😏😏😏 Sanchoz vore dock rena drömmen 😏😏😏😏

 3. Danne10

  18 augusti, 2019 at 19:35

  Leder racet?? Aldrig.. Vi leder ingenting.. Besviken vi inte fyllt på med en kvalités mittfältare när vi släppt herrera och även fellaini utan att ersätta dom båda. Att förlita sig på unga anfallare infall ära men det kommer komma tid då vi får många anfallare skadade som det alltid gör så då får vi hoppas vi klarar av den tiden.
  Som sagt inget bra fönster för det offensiva men det defensiva helt ok. Tror knappast det är lätt att värva kvalités spelare i januari fönstret och bör inte släppa några spelare heller då..

 4. Rickard

  19 augusti, 2019 at 08:49

  Om vi missar Champions league,så har jag svårt o se han komma.
  Jag har svårt hur som hellst o se att vi landar den mest lovande forwarden i europa

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 22/9 15.00
West Ham - Manchester United
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter