Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Nobbade City. Ville till United

Enligt tidningen Daily Star så var Harry Maguire fast besluten om att spela för Manchester United…

Det var City och United som i somras jagade Maguire, men City backade ur racet och Guardiola hävdade nyligen att spelaren var för dyr för City.

Daily Star skriver dock att City erbjöd Maguire ett större personligt kontrakt än vad United gjorde – värt nästan £100 000 MER i veckan – men Maguire ska ha nobbat det eftersom han ville spela för just Manchester United.

Sant eller ej låter vi vara osagt, men det låter ju bra i alla fall.

Källa: Daily Star

16 Kommentarer

 1. Knut Kragballe

  16 augusti, 2019 at 11:49

  Det är såna spelare vi vill ha! Hjärta!!

 2. Lars

  16 augusti, 2019 at 12:50

  Förmodligen sant =) hahaha United forever =).

 3. Jensen

  16 augusti, 2019 at 13:45

  Om detta är sant, är det väldigt imponerande att det finns spelare som vill spela för vissa lag för att laget är som dom är.
  Hos oss får Maguire lång historia av segrar och vinster.
  I City skulle han vinna en massa de kommande fem åren, ingen tvekan om det.
  Hos oss finns det risk att han inte kommer vinna ett skit av värde (dvs vinna PL och CL). Men en del spelare vill bara spela för ett lag just bara för att laget är som dom är.
  Det finns ju en handfull spelare som ville spela mer för ett lag än att vinna en massa priser. Steven Gerrard är ju ett bra exempel. Han spelade i princip hela sin karriär för Liverpool. Han vann väl ett CL, en Ligacup och en FA ? Som bäst var han PLs bästa mittfältare och skulle ha platsat i vilket lag som helst. Men valde trots att Liverpool vann knappt ett skit, stanna kvar. Oberoende vad spelaren heter och oberoende för vilket lag han spelar för, lyfter jag min hatt av respekt och beundran. Totti var en annan bra exempel i Roma. Varför jag nämner allt detta nu, är att många spelare idag spelar i lag som betalar bäst och mest. Samt stannar där tills nån annan betalar mera. Tyvärr har vårt United ett sånt rykte just nu att vi betalar mer än alla andra. Därför blev jag extra glad på denna artikel som säger att Maguire kunde ha fått mer betalt i City och bättre möjlighet att vinna en hög med priser. Tack Harry.

  • Svennis JR

   16 augusti, 2019 at 15:30

   Nu är väl inte Gerard den bästa spelaren att ta upp eftersom han vid minst två tillfällen ville lämna Liverpool och var minuter från att göra det. Totti däremot är ett klockrent exempel på någon som valde hjärtat före titlarna.

 4. Mogge

  16 augusti, 2019 at 14:15

  Leicester skiter väl i vad Maguire får för lön nu? Dom vill ha så mycket pengar för spelaren som möjligt vid en försäljning.

  • Svennis JR

   16 augusti, 2019 at 15:31

   Nu handlar artikel iof. om vad Maguire ville och inte vad Leicester ville.

 5. Ruben

  16 augusti, 2019 at 14:56

  Kan ju även vara så att City inte var beredda att betala lika mycket till Leicester som United?

  • Svennis JR

   16 augusti, 2019 at 15:32

   Korrekt och därför fick United honom men nu handlar artikeln om Maguires vilja och inte riktigt vad Leicester ville ha betalt för honom.

 6. Böje

  16 augusti, 2019 at 15:25

  Det här tror jag är en del av Oles planer. Brittiska spelare har stenkoll på vad United innebär, mycket bättre koll än sydamerikaner och sydeuropeer, kontinenter som vanligtvis vräker ur sig kanonspelare på löpande band.

  Brittiska spelare har matats med United sen de var små, oavsett om de vill det eller ej. Jag som AIKare har tex stenkoll på Malmö FF, eftersom det rapporteras mycket om det i svensk media.

  Därmed så får de ett annat band till United än tex brassar, portugiser eller argentinare. De vet vad det innebär att spela för United. Titta bara på James målfirande, McTominays tugg i samband med ett av målen och AWBs fina tal i intervjuer.

  Bra Ole!

  • Jensen

   16 augusti, 2019 at 22:54

   Böje,
   Om Brittiska spelare passar bra i United, vilka spelare passar bra i AIK?
   AIK har idag rätt många med afrikansk bakgrund, är det AIKs melodi?

  • Rob

   17 augusti, 2019 at 14:39

   Hahaha brittiska spelare. Vilken komedi. Klart klubben väljer dessa spelare för de är så dumma precis som Maguire eller hans agent. Att förbinda sig i flera år för 100 k i veckan är bland det sämsta jag har hört medan andra medelmåttor i klubben har minst det dubbla. Han kommer ångra sig att han accepterade avtalet men det tar lite tid innan han märker det. Han måste ha blivit lurad av någon gällande avtalet.

   • Jensen

    17 augusti, 2019 at 15:35

    100k i veckan?
    Maguire har väl 250k och Victor påstås ha blivit erbjuden 150k i veckan.
    Och DDG i sin tur påstås också blivit erbjuden 420k i veckan. I 6 år framåt. Och killen skriver inte på.
    Frågan är väl snarare om det finns nån spelare i A-truppen som har under 100k i veckan? Nån måste det finnas, men det justeras nog upp under säsongen.

    • Böje

     17 augusti, 2019 at 19:21

     Jensen:

     AIK har en stor del spelare i truppen som antingen är fostrade i klubben eller har haft med klubben att göra länge (Linnér, Bahoui, Goitom, Salétros, tidigare Sundgren och Nisse Johansson och Milosevic, Dimitriadis, Per Karlsson) och dessutom Norling som har varit där i två perioder.

     • Jensen

      17 augusti, 2019 at 20:59

      Böje,
      Då jag själv bor i Nacka så har jag rätt dålig koll på lagen från Stockholms norra förorter … 😉

 7. Daniel Johansson

  16 augusti, 2019 at 19:23

  Ja du united har haft många med hjärta. Scholes, giggs, rooney mfl.

  • Martin

   17 augusti, 2019 at 15:06

   Jag skulle nog inte lägga Rooney i samma kategori som Giggs och Scholes. Rooney försökte ju vid mer än 1 tillfälle komma bort från klubben, men fick nytt fint kontrakt och stannade. Giggs och Scholes däremot. Där snackar vi klubbkänsla. Enligt Inters gamla president så hade han ju gjort allt för att få Scholes till Inter. Men Scholes hade tydligen låtit hälsa att enda chansen för mig att spela för din klubb, det är om du köper Manchester United.

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 24/8 16.00
Manchester United - Crystal Palace
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter