Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Berbatov: Svårt att se honom passa in

Dimitar Berbatov tycker att det nog var bäst att Manchester United lät bli att värva Paulo Dybala…

Dybala verkade vara nära en flytt till United under fönstrets slutskede. United och Juventus uppgavs ha varit överens om en rak bytesaffär där Lukaku skulle skickats till Turin och Dybala i motsatt riktning, men United drog sig ur affären då argentinares lönekrav ska ha varit orimliga och de inte riktigt fick känslan av att han verkligen ville spela för klubben.

Berbatov tycker att det var ett bra beslut, eftersom han inte känner sig övertygad om att Dybala hade gjort succé i England.

”Det är svårt att se var han skulle passa in. Han har en väldigt bra vänsterfot och bra blick, men det jag hade oroat mig över är huruvida han skulle lyckas vänja sig vid hur man spelar i England. Det är en lyx att ha kvalitéspelare för man har bredd om någon blir skadad. Men det är inte bra för spelarna själva. De kommer att klaga och vara missnöjda, så man måste vara försiktig med vem man köper” säger Berbatov till Daily Star.

Källa: Daily Star

2 Kommentarer

  1. Martin B

    15 augusti, 2019 at 13:24

    Jag hade sett honom passa in på högerkanten utan problem och jag är övertygad om att han gjort bra ifrån sig i PL. Dock tycker jag det var rätt att inte fullfölja dealen med anledning av att det inte verkade som att han ville spela för Unitedtröjan. Vi vill inte ha spelare här som inte ser vilken fantastik kull det är och som inte känner sig ärade över att kliva in på OT.

  2. ManU4ever

    16 augusti, 2019 at 01:29

    Tror inte på honom, för lik Mata. Vill hellre se Sancho med fart och teknik.

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 24/8 16.00
Manchester United - Crystal Palace
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter