Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Scholes: Fitness var nyckeln

Paul Scholes säger att Manchester Uniteds fitness-nivå ser ut att vara väldigt hög för tillfället, till skillnad från i vintras och våras…

United fick en drömpremiär och slog rivalen Chelsea med hela 4-0 hemma på Old Trafford. Paul Scholes påpekar att laget såg ut att vara i mycket bättre fysisk form än tidigare och tror att det var en avgörande faktor.

”Man kunde se deras form (fitness) speciellt i andra halvlek. Jag tror inte Ole var nöjd med grabbarnas fitness-nivå när han kom in förra året. Nu (i matchen mot Chelsea) så körde de fortfarande på för fullt med 20 minuter kvar av matchen och de var starkare än Chelsea. Jag tycker de sprang sönder dem i andra halvlek med Pogba och McTominay.”

”Jag tycker att McTominay var bra, utan att vara enastående. Jag tycker bara han gjorde sitt jobb tyst och fint och lät andra spelare spela sitt spel. Och snabbheten från Rashford och Martial, det är vad han (Solskjaer) vill ha. Han vill ha energi. Jag tycker även Lingard var bra. Det kokade om dem i andra halvlek och den där formen och snabbeten var tillbaka. Men Chelsea var inte dåliga. De hade också målchanser i matchen. Om de hade varit lite mer kliniska och haft lite mer tur, så kanske det hade varit en annan historia.”

Källa. MEN

4 Kommentarer

 1. GGMU7

  13 augusti, 2019 at 12:21

  Håller med Scholes! Grabbarna visade rätt inställning under hela matchen, jag hoppas vi tar an varje match på samma sätt! Spelarna kommer få självförtroende och har vi lite tur med oss kan vi faktiskt vara med och slåss där uppe.

 2. GGMU!

  13 augusti, 2019 at 13:48

  En må bra video, football factory Manchester United. Känns som att hoppet kommit tillbaka till spelarna, det utstrålar verkligen det iaf.

  https://youtu.be/fT6xeAw-XVY

  • GGMU7

   13 augusti, 2019 at 17:07

   ”Fotball is belief, and Man Utd is the religion” 👌👌

   • GGMU!

    13 augusti, 2019 at 22:36

    Klockren avslutning

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 24/8 16.00
Manchester United - Crystal Palace
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter