Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

”Ingen kan ersätta hans kvalitéer”

Gary Neville säger att ingen i Manchester United kan ersätta den kvalité som Paul Pogba besitter och poängterar att hålet efter honom vore gigantisk…

Pogba sa efter söndagens match att det fortfarande finns stora frågetecken kring framtiden och Real Madrids jakt lär pågå fram till dess att deras fönster stänger den 2:a september. Och sedan i alla fall pausas till nästa fönster..

Pogba besitter en världsklass som få spelare gör och det visade han upp med två fina assist i matchen mot Chelsea i söndags. Speciellt bollen fram till Marcus Rashford var briljant. Och en sak är säker – om han lämnar United så finns det ingen annan som kan kliva in och stå för aktioner likt den. Gary Neville påpekar precis detta i en intervju med BBC.

”Pogba kommer att ha en enorm roll att spela i eventuell framgång de kan ha den här säsongen. Folk säger hela tiden att United borde sälja honom, men jag har svårt att föreställa mig det här laget utan honom. Han hade lämnat ett hål stort som Kanaltunneln om han lämnade, för jag ser ingen annan mittfältare i Premier League som kan slå den passen han gjorde till Uniteds tredje mål när han spelade fram Marcus Rashford.”

”Det är inte enda gången han levererat en boll av otrolig kvalité, men sedan har vi också alltid vetat att han har den där förmågan. Det jag vill se från Paul nu är kontinuitet där han levererar över en hel säsong. Inte bara en handfull matcher. Jag vill också att han blir den där ledaren i laget genom att vara ett föredöme både på planen och i omklädningsrummet.”

Källa: BBC

1 Kommentar

  1. Lars

    13 augusti, 2019 at 14:23

    Hans topp nivåer når ingen av deras nuvarande mittfältare !!! men nu har vi ju ingen klass spelare på mittfältet så det är ju en klen jämförelse , Pogba kan inte säljas förens till JUL då man inte längre kan ersätta honom att sälja honom nu så riskerar vi ligga tia till jul och avhängd från cup spel och så dum tror jag inte UNITEDS ledning kan vara .
    Om som vi sagt förut VILL INTE POGBA SPELA FÖR UNITED !!! ja då skall han väck och då behövs spelare som Kroos komma i byte sen får man signa tex Bruno och SMS redan i JUL fönstret annars blir vi vingklippta under vinter och våren istället och ramlar troligen då bort från allt som vi önskar ,respas EL och utan för topp sex likaså för jag får en känsla av att lagen runt 6–8 kommer bli jämnare i år .

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 24/8 16.00
Manchester United - Crystal Palace
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter