Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Pogba om framtiden: Finns frågetecken

Paul Pogba ger en uppdatering om framtiden efter en instrumental insats i debuten mot Chelsea…

Pogba blandade och gav under Uniteds ligapremiär, men i slutändan så stod han för två aktioner av briljans då han spelade fram Marcus Rashford till dennes andra mål för kvällen och debutanten Daniel James som fick göra sitt första mål för United.

United nobbade för ett par veckor sedan ett skambud från Real Madrid. £27 miljoner plus James Rodriguez. Men det spanska fönstret håller öppet till i början av september och det kan komma att bli tre turbulenta veckor med fortsatt många rykten om deras jakt på Pogba.

Efter gårdagens match gav Pogba – som tidigare varit öppen med att han vill ha en ny utmaning – ett inte speciellt övertygande besked om sin framtid.

”Jag är alltid bra när jag spelar fotboll. Det är vad jag älskar att göra – det är mitt jobb. Jag ger max varenda gång jag är ute på planen. Det har ju sagts saker, men tiden får utvisa det (vad som händer). Det finns fortfarande frågetecken. Men som sagt – jag är här i Manchester, jag tycker om att spela med mina lagkamrater och jag vill alltid vinna varenda match. Jag ger alltid allt.”

Att vinna med 4-0 mot Chelsea i premiären är givetvis fog för firande. De absoluta flesta Unitedspelarna har efter matchen postat triumferande inlägg på sina sociala medier för att fira segern. Pogba har dock inte gjort det. Om det ska läsas in något i det låter vi vara osagt.

Det är svårt att se att United under några omständigheter skulle sälja Pogba nu, i ett läge då man inte kan ersätta honom.

Källa: MEN

26 Kommentarer

 1. Jensen

  12 augusti, 2019 at 09:55

  Varför är det så jävla svårt för Pogba att bara och enkelt säga ”Jag är Manchester United spelare. Jag trivs här. Jag trivs med mina medspelare. Och jag ska ingenstans så länge jag har kontrakt med Manchester United.” DÅ skulle ALLA spekulationer försvinna en gång för alla. Men nej, han måste tydligen säga ”Det har ju sagt saker, men tiden får visa vad som händer”. Jag har svårt att tro att Pogba bara säger detta. Nån liten sanning att lämna finns kvar. Men det bästa är ju att det är Ed som bestämmer om han får gå eller ”tvingas” stanna kvar.

  • PaulPogba

   12 augusti, 2019 at 10:08

   Min teori är att han ‘provar’ hur bra det kommer gå fram tills Januari. Går det dåligt för United kommer han lämna i det fönstret, om inte så kommer han lämna nästa sommar. Jag känner det på mig.

   Personligen så bryr jag mig inte så mycket, låt gnällspiken lämna. Finns andra mittfältare man kan ta in istället som verkligen vill spela för klubben. Jag har satt honom i samma fack som Beckham, han är duktig och älskar att spela fotboll, men han älskar att runt omkring lite mer.. Typ sin image.
   Man såg ju igår efter matchen massvis med glada bilder efter matchen, men Pogba dansar med sina polare istället.

   • Jensen

    12 augusti, 2019 at 10:35

    PaulPogba,
    Jag är beredd att tycka lite som du.
    Personen Pogba är viktigare än fotbollsspelaren Pogba.
    Sen är det mycket möjligt att Pogba har en deal readan med Ed och Ole att stanna kvar till januarifönstret om inte resultaten får som dom hoppas och senast nästa sommar med säkrad CL plats lämnad han för ett bestämt pris.

    • PaulPogba

     12 augusti, 2019 at 10:56

     Så kan det absolut vara. Hoppas bara att ledningen passar på att ta rejält med betalt när han väl ska säljas.

     Pogba har gett mig mer huvudvärk det här året än att United sluta som 6:a förra säsongen. Det är extremt tröttsamt att höra spekulationer om honom hela tiden.

     • Jensen

      12 augusti, 2019 at 11:10

      Jag tillhör dom som inte var imponerad av honom i gårdagens match.
      Första halvlek kändes var bara bolltapp. Sen verkar det inte vara svårt att ta bollen ifrån honom och ramlar rätt lätt. Andra halvlek var en uppryckning, absolut. Två assist är alltid två assist. Men det förlåter inte helt den dåliga första halvleken. Sen de sista 10-15 min var han tillbaka i ”bolltapp-humöret”.
      Om jag skulle betygsätta Pogba igår skulle det bli en 3a, dvs godkänt. Inte mera.

   • Ante

    12 augusti, 2019 at 16:14

    Beckham ger du fan i! Kung och legend. Han och Pogba andas inte ens samma luft.

    • Ulf Gullberg

     13 augusti, 2019 at 09:09

     Helt rätt Ante , smutsa inte ner Beckham, 100% lojal med laget, gav allt i alla lägen

     • Jensen

      13 augusti, 2019 at 10:30

      Ante och Ulf,
      Ni har så rätt så.
      Men denna legendar är värd namnet för åren han spelade för United.
      Sen när han började spela i Real Madrid, Galaxy, Milan och PSG var det mesta för hans image och rykte, mer än för hans fotbollskunnande. Han vann väl ett par titlar i Spanien och med PSG (Beckhams sista år där var väl under Zlatans första år).

 2. Mogge

  12 augusti, 2019 at 10:11

  Försvinner Pogba i sommar kräver jag att Ed gör det med.

 3. GGMUGGWP

  12 augusti, 2019 at 10:32

  Som Zlatan m.fl tidigare sa. Vill en spelare inte vara kvar i klubben så släpp dom. Men vi ska fan inte acceptera något under 150 miljoner för Pogba. Gilla honom eller hata honom, han är en av världens bästa. Sen köper vi in Fernandes o Savic för pengarna.

 4. AON

  12 augusti, 2019 at 12:27

  Älskar pogba.. hoppas av hela mitt hjärta att han stannar.. han är världens skickligaste mittfältare han har egenskaper övriga mittfältare inte ens har förmåga att drömma om.. Men det gör ont att se att han vill lämna.. han firade inte ens målen.. Han såg inte ens lite glad ut vid något av målen.. inte ens när han gjort sin otroliga assist till Rashford. Det rätta hade varit att låta Pogba lämna detta fönster men nu är det för sent.. Utan pogba är vårt mittfält inte ens på botten nivå i Championship.. Och om han nu motförmodan lämnar så hoppas jag att han ole väljer att stoppa in Gomes i startelvan som ersättare till pogba.. Då är säsongen över redan då ser jag hellre att man tar denna säsong och släpper fram talanger.. Men känns osannolikt att någon i uniteds ledning skulle vara så dum att man släpper pogba nu..

  • martin

   12 augusti, 2019 at 18:19

   Inte ens bottennivå i championship? Haha, nog för att mittfältet inte fungerade så väl igår och absolut behöver utvecklas, men på championchipnivå, nu får ni ge er…

   • AON

    12 augusti, 2019 at 18:49

    Självklart är det är stor överdrift med botten nivå i Championship men min poäng är fortfarande densamma.. mittfältet är inte i närheten av vad det behöver vara för att konkurrera i toppen ifall pogba lämnar..

  • DJ-Uret

   12 augusti, 2019 at 18:28

   Håller med dig i det mesta här AON

 5. Mogge

  12 augusti, 2019 at 12:29

  Vi är en härlig smältdegel av Unitedfans här. Jag tycker personligen att jag andas och tänker på våran klubb ohälsosamt mycket. Det jag inte förstår är när jag från min sida ser sportsliga fel hur våran kära klubb sköts.
  Ofta blir jag kallad plastsupporter mm. Men nu är vi ett läge där De Gea och Pogba är i en limboposition gällande kontrakt. Jag blev naturligtvis väldigt glad över resultatet igår. Jag kommer att hålla på mitt lag i framtiden med. Anser att en stabil person behöver sköta strategi över övergångar. Ej enbart sponsorerkontrakt. Är en DoF lösningen? Det fotbollsmässiga kan jag bra. Tro det eller ej så har jag hög nivå med Halstadsläger och dyligt. Väldigt nära landslaget men en blodförgiftning satte stopp för det. Jag har en enorm respekt för personer som skriver här. Alex och kompani. Jag frågar fritt. Hur skulle ni alla Unitedfan vilja se våran framtid gällande våran ickespelande trupp. Jag ser ju naturligtvis att PL drar till sig det bästa av värdens tränartallang. Vi har en supersub som Cardiff har ratat och har Moldenivå på sina kunskaper. Summasumarium mittfältet är skit. Vad göra?

 6. Lars

  12 augusti, 2019 at 13:12

  Så många bolltapp på mittplan är farligt och kan lika gärna resultera i baklänges mål och då ligger vi risigt till men idag gick det vår väg inkl två ram träffar men självklart får det inte bli så många bolltapp som Paul och även McTominnay hade det kan straffa oss och så lätt får det inte gå vi hoppas på ett säkrare passnings spel från McTominay i fortsättningen och att Pogba vaknar till och ger hundra procent för laget klubben och levererar säkrare passningar istället sen så läre han stå pp i närkamperna för en så stor och stark kille får sällan frisparkar med sig på offensiv plan halva alla ser ju hur lätt han kan hålla killar på 80-90 kg ifrån sig och hålla boll när han VILL . Men det var förbannat kul igår och det känns bra och nu när fönstret är stängt så kan man inte släppa Pogba eller Alexi !, Alexi vi måste ge honom till JUL på sig att leverera det finns där en grym fotbolls spelare det gäller bara för Ole och laget att försöka hjälpa han ur hans sitvation vad det nu är men sälja Pogba och låna ut Alexi NEJ absolut inte , vad gäller Pogba så ser vi väl vart det lutar med hans inställning !! känns som en lyx lirare så går det bra för laget så kanske han stannar ? men det är väl upp till ledningen inom United och ta ställning till om man vill fortsätta bygga laget runt honom .

 7. Martin

  12 augusti, 2019 at 18:59

  Personligen har jag aldrig varit ett större fan av Pogba. Han håller en grym nivå när han spelar på sin topp, men alldeles för ojämn. Blandar en superhög nivå med rent av mediokra insatser, ja, ibland gör han bolltapp och lojar runt så man undrar vad han sysslar med på plan. Men så gör han de där grymma grejerna, magiska assist, grymma mål etc. Men svårt att bygga ett följdsamt och fungerande mittfält runt en som är så ojämn. Det tyckte ju uppenbart Mourinho med.

  I år har man vad man har på mittfältsfronten. Inte mycket att hurra för med andra ord. Men jag är glad att Ole och ledningen inte har gjort något panikköp om det är så att inte de kunnat få in de spelare de velat ha, sådana panikköp har united gjort allt för många av de senaste åren. Håll huvudet kallt och bygg på sikt, jag vill inte att united står och stampar på samma ruta om 5 år, jag vill att man bygger långsiktigt nu och hellre investerar lite mer pengar på rätt spelare. Så united kan bli en titelvinnare igen. I år får man lappa ihop mittfältet bäst det går. Titta Fergusons sista säsong. Hans mittfält bestod av en riktigt bra spelare. Carrick. Bredvid honom spelade han medelmåttan Clevery, en 21årig back (Jones), samt 40åringen Giggs. Han lappade ihop det bäst det gick. Det räckte till titeln. Det kommer det naturligtvis inte göra nu. Men Ole får jobba med det han har och lappa ihop det i väntan på bättre spelare. Tror bland annat att det är därför han valt att spela med 4 2 3 1 nu jämfört med 4 3 3 som i våras. Han har helt enkelt ett för litet utbud av spelare och för låg nivå på dem han har för att 4 3 3 ska kunna funka. Därför får han använda sig av Mata och Lingard i nr 10 rollen på mittfältet och spela Pogba längre ner. Även om han så önskat sig annat.

 8. as

  12 augusti, 2019 at 19:20

  Det positiva var att han i alla fall inte hade en primadonna frisyr….

 9. Daniel Johansson

  12 augusti, 2019 at 20:25

  Jag tror han kritar på nytt kontrakt.

 10. Daniel Johansson

  12 augusti, 2019 at 20:26

  Han sätter bara en jävla press på ledningen pågrund av att han ogillar fjant ed lika mycket som oss och vill se en satsning. Kom ihåg vem ni hörde det från😃.

 11. Roy

  12 augusti, 2019 at 22:23

  Press på ED,han är ju till salu för 1,8 miljarder…småklubbarna(Barca,Real har väl inte degen),så kan det va….

 12. Richard

  12 augusti, 2019 at 22:36

  Han vill givetvis vara bäst betald

  • Jensen

   13 augusti, 2019 at 04:40

   På tal om ”han vill vara bäst betald”.
   Det påstås att DDG inte vill eller inte har skrivit på förlängningen av hans avtal.
   Man kan ju undra varför, om detta nu stämmer.
   Två saker har jag läst/hört:
   DDG är erbjuden en lön på ca 4,2 miljoner kr per vecka.
   DDG vill vara lagkapten.
   Nån lagkapten får han inte vara så länge Young spelar. Är det detta som stör DDG?
   För pengarna (om det nu stämmer) är väl det dubbla än vad han har idag?
   Jag förstår inte vad som är problemet. Det enda som möjligen hindrar DDG att skriva på, är nånting personligt. Då undrar jag vad? Finns det nån här som vet?

   • Solskjester

    13 augusti, 2019 at 16:36

    Kaptensbindeln fick Young (Som inte ens spelar) av en anledning och det är för att det finns inte en tillräckligt bra naturlig ledare i laget, DDG inräknat. Det är också ett sätt för OGS att ge Harry M ett år att växa in i rollen som kapten.
    Nästa år är Harry kapten till 110%.

    Sedan är det tråkigt att han inte direkt nappar, men förståligt att han vill tävla på yttersta nivå och där är vi ett par nivåer ifrån fortsatt och kommer vara under några år till.
    Jag tror att han kommer signera avtalet när han vet att Pogba väljer att stanna och vi har gjort en bra höst som bäddar för CL och en trupp förbättring inför säsongen 21/22.

 13. Brämhult

  13 augusti, 2019 at 08:17

  Tycker inte det är speciellt komplicerat att förstå varför De Gea och Pogba uttalar sig som de gör. Det är 2 spelare i sina bästa år som tillhör den absoluta toppklassen av spelare i världen. De vill vinna ligatitlar och CL, och inser att det inte kommer hända i United inom den närmaste tiden.

  • Jensen

   13 augusti, 2019 at 10:37

   Det är väl klart.
   De Gea har väl till den 30 juni 2020 på sig att bestämma för förlängning med United eller skriva på för PSG eller Juventus. Lämnar han, så lämnar han som en legendar. Inte som en svikare.

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 24/8 16.00
Manchester United - Crystal Palace
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter