Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Hyllningar till Maguire

Gary Neville och Jose Mourinho var två av många personer som var imponerande av nyförvärvet…

Harry Maguire hade inför gårdagens premiär inte hunnit spela några försäsongsmatcher med United, men han klev rakt in i elvan inför sin nya hemmapublik. Och han gjorde det med den adderade pressen som kommer med att numera kunna titulera världens dyraste försvarsspelare. Men han stod för en mycket bra insats och gav hopp om en stabil backlinje.

”Gary Neville var en av många som imponerandes av Maguires debut:

”Jag älskade Maguire i dag. Topp-mittbackar blir inte nervösa, de ser lugna ut, vinner nackdueller, är lugna med bollen, täcker upp för andra och leder med föredöme. Det är fortfarande tidigt men han visade upp alla de kvalitéerna. Inget tecken på prislappen eller att OT skrämde honom heller!”

Jose Mourinho – som är Sky Sports senaste rekrytering för matchdagarna, sa:

”Jag tycker helt att han förtjänade Man of the Match. Jag tycker att han var stensäker och som vi vet så är det väldigt viktigt för ett lag att ha det. Inte bara den taktiska kunskapen utan även personligheten. Den där förmågan att läsa matchen, att vara alert hela tiden och ha självsäkerhet i sitt spel. Han var fantastisk.”

”Jag tror han gav laget självförtroende. Ett lag kan vara väldigt farligt i anfallet, men om man känner att ett defensivt misstag är runt hörnet så kan det ta självförtroende från spelet. Man spelar inte så bra som man kan. När man känner att det finns något som gör att man verkligen tillåts spela så är man mycket mer självsäker. Maguire var bra. Lindelöf var bra. Jag har alltid sagt att Lindelöf kan bli en väldigt bra spelare och med Maguire så känner jag att de kan fungera väldigt bra ihop.”

Källa: Sky Sports, Twitter, MEN

 

 

Källa: MEN

 

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 24/8 16.00
Manchester United - Crystal Palace
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter