Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Solskjaer om skadeläget inför Chelsea

Ole Gunnar Solskjaer ger en uppdatering om skadeläget inför dagens match mot Chelsea…

United sparkar idag igång sin Premier League-säsong med en stormatch mot Chelsea hemma på Old Trafford. Pogba missade den sista träningsmatchen, mot Milan pga av känningar och Harry Maguire kom in sent och har ännu inte spelat någon match med laget. Men Solskjaer säger att båda spelarna är tillfälliga till dagens match.

”Han (Maguire) har kommit in med stark närvaro. Han är längre och större än vad jag trodde! Hans ankomst är ett riktigt plus och han kommer ha en impact på resten av grabbarna. Ja, Harry kommer att spela. Jag är säker på att han ställer upp när jag frågar honom på söndag morgon, för han spelade många matcher för Leicester på försäsongen, han har tärnat bra och han har sett vass ut sedan han kom hit.”

”Ja han (Pogba) var med häromdagen (på träningen). Jag skulle aldrig riskera honom och ta med honom till Cardiff (mot Milan). Men han var med i matchen mot Blackburn här häromdagen (en stängd match) och han är tillgänglig.”

”Alla grabbarna är friska. Det var alltid vårt mål. Att ta oss till premiären med så många spelare som möjligt. Erics (Bailly) skada är ju dåliga nyheter, men resten av dem är tillgängliga.”

Källa: MEN

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 24/8 16.00
Manchester United - Crystal Palace
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter