Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Tre potentiella ersättare

Här är tre spelare som kan ersätta Romelu Lukaku i Manchester United…

Lukaku fick sin vilja igenom och hamnade till slut i Inter och United har nu minst sagt tajt om tid om man vill ha in en ersättare. Namnen det ryktas om just nu är Mario Mandzukic, Inaki Williams och Fernando Llorente.

Mandzukic är 33 år, men besitter stor rutin. Llorente är 34 år och finns tillgänglig som fri agent. Den 25-årige Bilbao-anfallaren Inaki Williams är onekligen den mest spännande av de tre namnen. Han har en utköpsklausul på £82 miljoner och det ryktas om att United överväger att lösa den.

Känslan är dock att det är långt ifrån säkert att United ersätter Lukaku. Enligt flera rapporter – bl.a i Manchester Evening News – så känner man sig ändå nöjda med fönstret och värvningarna av Wan-Bissaka, James och Maguire och man sägs även ha stor tilltro till akademin med spelare som Mason Greenwood i spetsen.

Men det är inte stendött. Något kan absolut hända under dagen.

Källa: MEN

 

50 Kommentarer

 1. Darell

  8 augusti, 2019 at 11:40

  Gör Spurs något av de här förvärven det snackas om idag är dom närmare city/pool än arsenal Chelsea och oss.
  Kontentan? Kommer bli tufft med CL plats

  • Påsen

   8 augusti, 2019 at 11:54

   Det är dom redan utan nyförvärven. Men dom blir sjukt intressanta ifall dom löser 2-3 av dom 4 som ryktas idag.

 2. lopa

  8 augusti, 2019 at 11:44

  VI BEHÖVER FERNANDES!!

  • PaulPogba

   8 augusti, 2019 at 12:11

   Han är den saknade länken ja, utan honom är vi dessvärre inte i närheten av resterande topplag. Får man inte in en erfaren jävel där fram om Lukaku även drar, så är det max 5e plats som gäller. Max.

   • DJ-Uret

    8 augusti, 2019 at 12:15

    lopa,
    Vi måste verkligen.
    Forward känns inte lika prio, ferbandes är verkligen den saknade länken som du säger PaulPogna. Och vi snackar inga 1,5miljarder sek heller liksom, jag förstår verkligen inte…

    • Påsen

     8 augusti, 2019 at 12:23

     Dock börjar ju Pogba ryktet bli allt varmare. Mycket diskussion om att han faktiskt kommer lämna innan 2 september.. Snacka om att sitta i skiten isåfall.

     • Påsen

      8 augusti, 2019 at 12:26

      Slant lite på knapparna. 1:a september skulle det givetvis vara.

    • PaulPogba

     8 augusti, 2019 at 13:04

     Jag tycker inte heller forward är någon prio. Jag hade inte blivit arg om någon erfaren kom in där framme dock, nu när Lukaku drar. Vi har ju Greenwood men han behöver mogna, skaffa lite erfarenhet och tills dess hade det funkat med typ… Llorente eller Mandzukic.

     Nej, ska man värva idag så är det Fernandes som gäller. Eriksen i värsta fall.

 3. Sayid

  8 augusti, 2019 at 11:47

  Köp Fernandes och Inaki Williams så är vi säkert klart cl plats

  • DJ-Uret

   8 augusti, 2019 at 13:28

   Fernandes absolut!
   Men £80milj för den här Williams känns bara dumt på alla sätt tycker jag, finns bättre alternativ till fwd om man nu ska gå efter en.

 4. micke

  8 augusti, 2019 at 11:47

  CL plats kan vi glömma, EL plats kanske mest rimligt just nu…

 5. lopa

  8 augusti, 2019 at 11:48

  Fyfan vilket skitlag vi har just nu…

  • Rob

   8 augusti, 2019 at 12:02

   ”My greatest achievement is finishing 2nd with United” 😂😂😂. Saning. Vi får se var OGS slutar med sitt lag.

 6. Manu

  8 augusti, 2019 at 11:56

  Lägg ner blir inga nyförvärv bara att inse !!

  • B

   8 augusti, 2019 at 12:23

   Positiv

 7. Fergietime

  8 augusti, 2019 at 13:01

  Inaki Williams har jobbat ihop 25 mål de tre senaste säsongerna, dvs 25 mål sammanlagt på TRE säsonger.
  Aktiveras denna extremt ofarlige 25årings utköpsklausul på 80mEuro så måste ju minst någon avgå.
  Llorente handlar ju tveklöst bara om att kunna byta in för att förändra en matchbild, med både Lukaku och Fellaini borta behöver man ju ha någon i andra änden på lyror i boxen.
  Llorente gör dessutom inte anspråk på mer spel än vad som erbjuds.
  Mandzukic är den av dessa tre som har mest att erbjuda, frågan är väl hur sugen han är på både bänk och högintensivt presspel?
  Personligen hade jag plockat in Ben Yedder från Sevilla, han har allt United söker hos en 9a just nu.
  Snabb, arbetsvillig, relativt klinisk, avslutar med bägge fötterna och besitter både fin spelförståelse och speluppfattning.
  Innan någon nu går apeshit över Ben Yedder så rekommenderar jag att kolla in honom på youtube, påminner om Suarez bortsett att Ben Yedder inte är dum i hela huvudet..
  Wisam i United, med det sätt Ole vill spela skulle smaka smultron!

  • Påsen

   8 augusti, 2019 at 13:09

   Ben Yedder har dessutom en utköpsklausul på ca 40 miljoner euro. Så varför inte. Lägg resterande på en mittfältare typ Bruno om det inte är helt dött på den fronten.

 8. Manu

  8 augusti, 2019 at 13:58

  B snarare realistisk!!

  • Fergietime

   8 augusti, 2019 at 15:31

   Jepp, han fixar man över ett fika.
   Varken klubb eller spelare säger nej när United knackar på.

 9. Zingo

  8 augusti, 2019 at 13:59

  Ingen ersättare till Herrera, Fellaini och Lukaku. Vi har nu officiellt en svagare trupp än förra säsongen. Vart är Bruno Fernandes? Vart är högeryttern? Vart är anfallaren? Vart är vänsterbacken? Det finns ingen ambition. Klubben drivs endast från ett kommersiellt perspektiv. Kolla Citys trupp. Med Cancelo så är deras 2:a lag bättre än vårt. Glazer har tagit ut över 1 miljard från klubben utan att investera en enda krona i klubben. De är parasiter.

  • Påsen

   8 augusti, 2019 at 14:15

   Högeryttern är nog Daniel James, och vänsterbacken? Minns inte jag helt fel har vi Luke Shaw där och det känns ju knappast som något som ska ersättas på ett par år.

   • Jensen

    8 augusti, 2019 at 14:24

    Påsen,
    Vår försvarslinje är äntligen bra.
    Men om nån eller ett par spelare av den ordinarie försvarslinjen blir långtidsskadad, då är det lika kört som ifjol. Vi har inga spelare som kan täcka upp tex Shaw eller Maguire.
    Blir nån skadad, då lär vi släppa in 40-50 mål i PL även nästa säsong.

    • Påsen

     8 augusti, 2019 at 14:32

     Självklart behöver vi backup. Men att lägga fokus på att förstärka försvaret när vi har 7 mittbackar samt dalot och young (jag vet) som backup på ytterbacken känns lite waste va? Fokuset bör ligga på att förstärka det centrala mittfältet först och främst.. Värvar vi 1 spelare idag och det är en forward så har vi ju fortfarande ett stort hål på mitten.. Sög även att Pogba bråkar sig bort när Real väl slantar upp efter deadline i England. Ja då lär topp 6 inte vara en garanti.

     • Jensen

      8 augusti, 2019 at 14:47

      Påsen,
      Jag ”hör vad du säger”.
      Det som oroar mig mest är om våra nyckelspelare skulle bli långtidsskadad. Reserverna platsar ju knappt i mittenlag i PL.
      Men sant är att vi borde tom köpa två stycken nya och riktigt bra mittfältare. Detta oberoende om Pogba drar eller ej. Om Lukaku också drar har vi ingen ”targetplayer” i laget. Även han borde ersättas asap.

     • Påsen

      8 augusti, 2019 at 14:52

      Håller med dig att vi har ganska så klen kvalité på backupen. Ja 2 st centrala mittfältare av klass hade smakat mumma. Och behövs troligen om vi ska ta en CL plats. Börjar lukta lite panikvärvningar snart.. Eller så anser dom sig helt enkelt nöjda genom att ha sålt Lukaku och rojo och fått tillbaka Maguire pengarna. Man får inte glömma att ägarna gillar pengar.

   • Zingo

    8 augusti, 2019 at 14:59

    Det är exakt det tankesättet som skiljer topplagen från de sämre. Varför ska någon vara garanterad en startplats i Man Utd? Luke Shaw har haft vacklande form och är skadebenägen. City har i princip två toppspelare i varje position. Det är orsaken till varför de vinner back to back och tro mig de kommer vinna liga igen i år. Det är en skandal att ägarna låter City dominera oss. Ta bort Pogba ur laget och vi slutar inte ens topp 6.
    Roligt också att klubben spinner igång PR maskinen och pratar stolt om talangerna Greenwood, Chong och Gomes precis när fönstret ska stänga. Det är illusion och falska drömmar. De är tonåringar snälla nån. Den här idén om att följa Sir Alex och det forna Utds ideal kommer förstöra klubben och det ser vi redan nu. Man måste värva de bästa om man vill vara bland de bästa. Så är det bara.

    • GGMUGGWP

     8 augusti, 2019 at 17:07

     Luke Shaw blev årets spelare förra året… vet inte va du snackar om. Han är stabil.

    • Påsen

     8 augusti, 2019 at 18:17

     Jag håller med dig om det mesta men anser att Vänsterbacks platsen är ett av våra minsta bekymmer. På sikt är det absolut bra att få in någon där för att öka kokurrensen. Och tyvärr är det ju bara inse att vi har blivit o körda av City sen länge. Dom har bättre spelare än oss på alla positioner, dom har en bättre tränare samt ledning, dom sköter affärer och värvningar hundra gånger bättre än oss. Dom vet vad dom sysslar med från den stunden Pep Säger att just den här spelaren behöver jag… Det är tragiskt att det gått så långt att vi är ljusår efter men det är den bittra verkligheten vare sig man vill eller inte. Och tyvärr är det ju inget tv-spel så man kan ändra på detta över en natt. Det kommer ta många år att sakta kämpa sig tillbaka… Med det sagt så tycker jag också att detta fönster är ett skämt.. Försvaret ser lovande ut ja, mittfält och anfall har blivit svagare. Helt obegripligt hur man kan göra sig av med spelare som herrera, fellaini och Lukaku utan att ersätta dom.. Men nu är det vad det är och det är bara hoppas vi får en bra start på säsongen annars kan detta nog bli en jävligt tuff säsong.

  • Fergietime

   8 augusti, 2019 at 15:26

   Tycker nog inte vi är svagare, ser oss som betydligt starkare i år.
   I år ska vi spela den fotboll som passar spelarna bäst, det har dessutom fystränats som om det vore 1987 igen, för att just kunna spela den fotboll som passar årets Unitedtrupp.
   Energi, hög press, springa så in i h-vete osv, det passar i stort sett alla spelare utom t.ex Matic, Sanchez, lukaku och någon till, men är exakt hur man ska få ut maximalt av övriga gubbar.
   Och vänd på det, i Mourinhos energilösa bussgarage fick alla spelare som lever på energi ganska lite uträttat?
   Om Pep tog över Liverpool i morgon skulle han inte få mycket uträttat då den truppen är byggd för ett helt annat spel, samma princip som Uniteds trupp Mourinho kontra Ole-Gunnar.
   Jag tror på detta, men en målsättning högre än en CL-biljett är bara naivt.

   • Zingo

    8 augusti, 2019 at 15:35

    ”Tycker nog vi inte är svagare i år.” Slutade läsa där. Ännu en glazer sympatör. Du har missat hela poängen. Vi slutade 6:a så varför har vi inte förbättrat truppen som vi borde? Tror du lite extra fyspass kommer göra skillnad? Man Utd är rikaste klubben i världen efter Real Madrid och Barca men ingen av våra spelare skulle platsa i deras lag förutom Pogba och De Gea. Fattar du nu hur illa det där? Vår truppbredd är skamlig.

    • martin

     8 augusti, 2019 at 16:24

     Zingo: United har ju gått på kräftgång ända sedan Ferguson sluta. Värvningar och sådana har ju många gånger gjorts allt för kortsiktigt och utan någon vidare tanke. Lägga ut 400 miljoner på Mata fast man hade flera nr 10 spelare redan. Istället för att förstärka där det behövs, för att bara nämna någon. Van Gaal värvade massa medelmåttor och väldigt konstigt. Mourinho tar in Matic som är typ 30 och redan passerat bäst före datum. Samma med Sanchez.
     Nu tänker jag mig att man vill försöka bygga långsiktigt för att få ordning på skutan igen. Och det går inte på en sommar. I år har man sett till att lägga fokus och de stora pengarna på försvaret. Säg att man nästa sommar bygger om mittfältet och sommaren efter det är det forwardsidan som står i fokus. Bara som exempel. Klopp kom hösten 2015 till Liverpool. Ett Liverpool som då var sämre än United är nu. Det tog honom 2,5 år och spelköp i flera olika transferfönster innan han byggt ett lag som var bra nog för champions league final. 3,5 år för att bygga en champions leaguevinnare. Rom byggdes inte på en dag. Ge Ole lite tid. Hellre att det tar nåt fönster extra eller 2, men att man får in rätt spelare. Är så trött på panikvärvningar och ogenomtänkta. Det har varit alldeles för mycket av det på senare år.

    • Fergietime

     8 augusti, 2019 at 17:13

     Tråkigt att du inte läser mitt inlägg, kanske lite barnsligt t.o.m?
     Gör det, det borde du göra..

    • Molle

     8 augusti, 2019 at 17:17

     Zingo alltså vilken kille!

    • Fergietime

     8 augusti, 2019 at 17:17

     Vem tycker du United ska köpa?

  • Fergietime

   8 augusti, 2019 at 15:38

   Man köpte in koner och en uppsättning vattenflaskor, så både Fellaini och Lukaku är ersatta.
   Herrera däremot, fick jag plocka vilken spelare som helst i hela världen till årets United på den positionen, skulle jag förmodligen ta tillbaka Herrera.

  • Fergietime

   8 augusti, 2019 at 15:57

   United har haft sin kanske framgångsrikaste period i klubbens historia under just Glazers.
   Köpt spelare för 1.5miljarder bara i år, so far..
   Är inget större fan av Glazers, men ”Glazers out” är ju bara trams, det har pumpats in pengar för spelarköp från dag ett när de tog över, de kan knappast beskyllas för Fellaini, Sanchez, Fred, Darmian, Dalot, Lukaku etc.
   Kanske skulle man ha önskat att de sagt nej till dessa köp och ifrågasatt sinnesnärvaron hos beslutsfattarna, men det är ju inte deras bord.
   Att de skuldsatte klubben vid köpet kvittar ju då det aldrig saknas pengar till löner och spelarköp, och att skulden förvinner i samma ögonblick de säljer..

   • martin

    8 augusti, 2019 at 16:31

    Man får inte glömma av att många av dessa köp hyllades här och på andra fansidor och även i media när det gjordes. Sanchez var grym i Arsenal, många tyckte det var en toppenvärvning när man fick honom vintern 2017/2018. Glöm inte att man tog honom mitt framför näsan på City som också ville ha han. Samma med Fred. Sågs som en jättespännande värvning, också en spelare som city sas vara ute efter att värva. Dalot sågs som en av europas mest spännande lovande högerbackar på talangsidan. Lukaku hade nyss kommit 2a i skytteligan i premier league. Alla dessa sågs som bra värvningar och hyllades som sagt. Vem hade kunnat förespå att de skulle floppa eller vara högst mediokra? Det hade ju likagärna kunnat bli supersuccéer, sånt kan man ju aldrig veta på förhand.

    • Fergietime

     8 augusti, 2019 at 17:14

     Helt klart min poäng

 10. Brämhult

  8 augusti, 2019 at 14:04

  Vem ska spela striker när Rash vilas/byts ut då? Greenwood, Martial eller Young. Det kommer inte att funka…

  • Fergietime

   8 augusti, 2019 at 15:28

   Är Sanchez kvar tror jag han kliver in med bravur, han är världsklass.. innerst inne alltså, det måste bara letas fram..

   • GGMU7

    8 augusti, 2019 at 16:18

    Vad är det som får dig tro att Sanchez kommer spela bättre i år?

    Vissa spelare når deras bäst före datum tidigare än andra. Likt Wayne Rooney har Sanchez förlorat sin explosivitet och det är hans största styrka, han kommer inte klara sig i PL.

    • Fergietime

     8 augusti, 2019 at 17:23

     Så dålig han var ifjol kan han inte vara igen.
     Är bra i landslaget.
     Med den höga pressen kommer United/Sanchez ha närmare till motståndarnas mål än tidigare.
     Som 9a behöver han inte vara lika explosiv.
     Tror det finns mer att hämta, men går han att sälja ska man göra det.

     • Påsen

      8 augusti, 2019 at 18:20

      Jag har också en förhoppning av att han kan höja sig med det ”nya” sättet vi spelar på. Kanske är att hoppas på för mycket men vem vet.

 11. Brämhult

  8 augusti, 2019 at 14:05

  Ett mittfält med Matic, Scott och eventuellt Pogba. Trögare mittfält finns ju inte på kartan.

  • Fergietime

   8 augusti, 2019 at 17:40

   Scott är ju skotte, han är genetiskt framodlad för att springa, tackla och sätta press.Det är ju med boll han är långsammare är en repris från vm-86.
   Matic funkar alldeles utmärkt så länge Pogba spelar
   Pogba behöver inte göra det (som i landslaget).
   Ser inget problem så länge Pogba är på spelhumör, problemen kommer när Pogba inte är på planen, då saknas allt vad kreativitet heter.
   Principen är den samma i Liverpool, starka bollvinnare på innermittfältet, en ”kreatör”, Och ytterbackar som hela tiden fyller på.
   Det är ju helt uppenbart att laget byggs på samma sätt som Liverpool och Klopp, däremot har vi inte samma kvalitet såklart…ännu

   • Jensen

    8 augusti, 2019 at 17:59

    Fergietime,
    Men våra ytterbackar är inte lika bra som Liverpools, inte offensivt alla fall.
    Sen är Liverpools anfallstrio överlägsen vår. Här kan Rashford ”hota” Firmino när Rashford spelar sitt bästa spel. Både Mane och Salah är väldigt överlägsna våra anfallare.
    Egentligen är det bara Pogba som skulle platsa i Liverpool. Möjligen även Maguire idag, även om jag tror Joe Gomez kommer bli bättre mittback tids nog (han är ju bara 22 idag).

    • Fergietime

     8 augusti, 2019 at 18:08

     Håller fullständigt med dig Jensen, och det är ju tyvärr verkligheten vi lever i idag efter några ganska mediokra år.
     Än en gång gör vi en ”nystart” och då är det svårt att locka till sig de stora namnen.
     Men nu har vi en spelide och en trupp som ska byggas därefter, det har vi inte haft sen Sir Alex.

     Målet är topp4, det ska vi kunna konkurrera om ända in i kaklet, vi behöver minst två säsonger med CL för att kunna mäta oss med Pool och City..

 12. Micke

  8 augusti, 2019 at 14:06

  Och vart är utrensningen av truppen,

  • Fergietime

   8 augusti, 2019 at 15:29

   Man kan rensa några veckor till, det är bara vårt fönster som stänger idag..

 13. Mogge

  8 augusti, 2019 at 14:37

  Jag vill med ha in en riktigt bra mittfältare. Det ser jag som en nödvändighet.

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 24/8 16.00
Manchester United - Crystal Palace
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter