Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Presidenten om Fernandes värdering

Sporting Lissabons president Federico Varandas hintar om att United kommer få betala stora pengar om man vill ha Bruno Fernandes…

United har länkas med Fernandes hela sommaren och han tros vara en av de spelare man jobbar på att få in innan fönstret stänger i augusti. Det har i tidningarna pratats om en prislapp på mellan 55 till 65 miljoner euro, men Sportings president säger att det inte är tillräckligt för att få honom.

”Jag vet inte om det är många eller få klubbar som är intresserade. Det jag vet är att det har pratats mycket om hans värdering i tidningarna – 55 miljoner euro eller 62 miljoner euro.. För de beloppen kommer han inte lämna, det är säkert. Om Bruno Fernandes lämnar så kommer det komma in andra spelare med kvalité. Men bara om Bruno lämnar.”

Källa: MEN

2 Kommentarer

 1. T

  22 juli, 2019 at 17:38

  Inte värd mer den pojken.. Köp Maguire, Maddison och Sancho. Sälj Sanchez, Lukaku, Young, Mata. Sen är det klart..!

  De Gea

  Bissaka lindelöf Maguire Shaw

  Mc tominay Pogba

  Sancho Maddison Martial

  Rashfoord

  • Lars

   22 juli, 2019 at 18:01

   Mata har precis skrivit nytt kontrakt och man har nog planer för veteranen som bla trupp spelare men förmodligen fler bak tankar och Sanchez lön är ett problem om man vill sälja för ingen vill betala för vad han tar för sina tjänster , Lukkaku och Pogba !!! ja vi får se dom är ju inte billiga men vi får se vad som händer YOUNG där emot är en spelare som kan användas på fyra positioner och en veteran !!! Valencia gick nu och man vill nog inte släppa Young samma år dom har många år bakom sig i klubben MEN någon start spelare får vi hoppas vi slipper använda honom som =) . Darmian Rojo Jons dom känns överflödiga men dom och ole har kanske samtalat om att det är trupp spelare som kommer vara deras utgångsläge !? , vi hoppas dom tar in Harry M samt en mittfälts spelare till och lämnar Lukkaku och Pogba så MÅSTE deras platser fyllas med ny kvalite inga dussin lirare för det finns det redan i truppen =) .

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 24/8 16.00
Manchester United - Crystal Palace
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter