Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Mata: Hoppas han stannar

Juan Mata hoppas på att Paul Pogba hittar sin ”nya utmaning” i Manchester United…

Pogba-till-Real-ryktena har avtagit på sistone, samtidigt som han imponerar för United på försäsongsmatcherna. Han förekommer även på allt fler bilder på Uniteds officiella kanaler och gör PR-aktiviteter för klubben på plats borta i Singapore. Kanske ett tecken på att han blir kvar?

Juan Mata hoppas att Pogba håller humöret gott och stannar i Manchester United.

”Vi vet alla att Paul är en fantastisk mittfältare, en väldigt bra kille, väldigt positiv och att han har ett bra inflytande på alla. Jag tror han är glad och för för alla tillsammans, men jag kan inte tala för andra människor – jag talar för mig själv. Som lagkamrat och kompis så vill jag att han stannar och är glad, för han är en väldigt bra spelare för oss.”

Källa: Sky Sports

3 Kommentarer

 1. Colle

  22 juli, 2019 at 11:10

  Jag hoppas med att han stannar, ser inte varför vi ska sälja honom, bara han får tillbaka inspiration och känner den där utmaningen i United att komma tillbaka till toppen igen. Det verkar som det går åt rätt håll, han verkar fokuserad och proffsig

  • Jan

   22 juli, 2019 at 15:14

   Håller med

  • Jensen

   22 juli, 2019 at 16:34

   Vi lär väl se hans attityd rätt snabbt när tävlingsmatcherna börjar och kanske redan i första matchen mot Chelsea. Den matchen får INTE förloras. Helst seger förstås, men oavgjort duger bra.

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 24/8 16.00
Manchester United - Crystal Palace
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter