Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

M.E.N: Uniteds ståndpunkt

Manchester Evening News förklarar hur Manchester United ställer sig till en värvning av Gareth Bale…

Zidane bekräftade i går att Bale kommer lämna Real – kanske redan inom det kommande dygnet. United har som bekant jagat Bale sedan han lämnade Tottenham sommaren 2013 och man har försökt värva honom, eller länkats med honom starkt i varje transferfönster sedan dess. Mer eller mindre. Men nu när han äntligen finns tillgänglig då, kommer man försöka få honom?

Nej. Enligt Manchester Evening News så har klubben inget intresse i Gareth Bale i detta nu och har ingen intention att försöka värva honom.

Källa: MEN

26 Kommentarer

 1. Mogge

  22 juli, 2019 at 09:22

  Bale tåget har förmodligen gått. Bra spelare dock.

 2. Jensen

  22 juli, 2019 at 09:41

  Lite märklig inställning har Real Madrid gällande Gareth Bale.
  Bale har 3 år kvar i sitt kontrakt men ändå säger Zidane att Bale ska säljas.
  Jag tror inte att Bale kan säljas om han själv säger nej.
  Med 6 miljoner kr i veckan och ca 150 veckor framåt har han ca 900.000.000kr kvar att kvittera ut.
  Och leva lyxliv i Madrid utöver detta.
  Varför skulle han vilja byta ner sig nu och om tre år är han 33 och karriären lär ändå vara i utförsbacke?

  • PaulPogba

   22 juli, 2019 at 10:53

   Tänker i samma banor. Men vem vet, han kanske bara vill göra sitt namn mer känt.

   • Jensen

    22 juli, 2019 at 11:58

    Hur kan Bale bli mer känd? Han har vunnit en La Liga titel och fyra CL titlar. Vad mer behövs för att vara känd? Nackdelen med Bale är att hans kropp verkar vara gjord av glas, han är tok för skadebenägen. Skulle inte våga satsa på honom pga detta. Därför blir han kvar i Real Madrid till Zidanes förtret. 😁

  • BZ

   22 juli, 2019 at 12:52

   Bale tjänar 15milj euro om året, vilket är cirka 2.8milj kr i veckan.
   Inte det dubbla som du skrev.

   https://www.google.com/search?q=BALE+SALARY&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-b-ab

   • Jensen

    22 juli, 2019 at 13:20

    Jag hade fel. Bale tjänar 20 miljoner Euro om året fram till 2022.
    Vilket ger honom ca 4,3 miljoner i veckan.
    Vilken annan klubb kommer ge honom motsvarande lön?

 3. Daniel

  22 juli, 2019 at 11:13

  Halv galen tanke men om vi vill vinna titeln i år och ha några förebilder för alla unga lovande i truppen. Ta in Bale och Zlatan. Zlatan verkar inte trivas i USA och triggas säkerligen av chansen att vinna Premier League. Tar vi in Maguire Bale och Zlatan samt får behålla De Gea tror jag vi har chansen på titeln kommande säsong.

  • PaulPogba

   22 juli, 2019 at 11:23

   Lite långsökt men godkänd fantasi.

  • Jensen

   22 juli, 2019 at 11:53

   Daniel,
   Jag är väldigt osäker om Zlatan. Han blandar och ger i en liga som är väl i nivå Allsvenskan, möjligen den Holländska. Dvs motståndet är inte det bästa och samma sak är medspelarna. Zlatan borde tok-dominera, men det gör han inte. Och kan kan inte dominera i MLS, hur ska han då klara av lyfta vårt lag ett par nivåer som krävs att komma ens nära City?

   • Fricken89

    22 juli, 2019 at 12:37

    Skulle detta hända, så tror inte jag det enbart skulle handla om hur han presterar på planen, utan även rutinen som han besitter som en klass-spelare som han kan förmedla till våra unga. Zlatan var en bra mentor till bl a Rashford när han var här. Det var när Zlatan stack till MLS, som man märkte att det började gå utför för oss som lag. Rutin med klass, är en bristvara i United. Eller det finns ingen rutinerad klass-spelare i United (Young och Mata är närmast om man räknar med enbart ålder, men ingen av dem har det där ”lilla extra” prestationsmässigt av att vara avgörande i matcher), men Zlatan har det. Vilket (som sagt) gjorde sig påmint när Zlatan drog. Jag skulle inte tacka nej om han skulle komma tillbaka, dock så kommer det sannolikt inte att hända. Fast är säker på att det hade varit enormt nyttigt för oss om han kom tillbaka.

    • Jensen

     22 juli, 2019 at 13:16

     Frågan är väl snarare, är det nån som tror att Zlatan vill spela nånstans utan att han ska tycka att han är den självklare stjärnan ?

     • Fricken89

      22 juli, 2019 at 13:47

      Han sätter ju alltid ribban högt för sig själv – och han gillar det. Och han säger själv att han är som ”fint vin”, blir bättre med åren.
      Som jag ser på detta: Visare/smartare kan man ju alltid bli som spelare i hans ålder, när reaktionen, snabbheten och accelerationen avtar – och det är just det som jag tror kan bli en viktig tillförsel för United. Och han är en vinnarskalle!
      Även om Zlatan är Zlatan, så borde han själv inse att reaktion, snabbhet och acceleration blir sämre och sämre vid hans ålder. Jag tror att om han bara får vara med och påverka, oavsett om det gäller att ibland få spela eller mestadels vara en förmedlande mentor, så tror jag han skulle vara nöjd med det, så länge han får representera ett prestigefullt lag. Att få komma tillbaka till Europafotbollen och ett topplag vid sin ålder, skulle bara det vara något extra, det har väl ingen gjort förut (?), iaf ingen i hans klass. Fast som sagt, jag är medveten om att detta är väldigt långsökt.

     • Jensen

      22 juli, 2019 at 14:46

      Fricken89,
      Jag förstår vaf du menar om Zlatan.
      Jag tycker definitivt att hans erfarenhet, inställning att alltid vinna och tjurskallighet ska man ta vara på. Men inte i första hand som spelare, utan som en del av tränarstaben. Om hans första klubb blir United eller nån annanstans är en helt annan fråga.
      Jag är extremt imponerad att Zlatan fortfarande hänger med. Någorlunda alla fall. Han har ju aldrig varit speciellt snabb, utan det är hans extremt höga teknik han har levererat de senaste 20 åren.
      Till slut kommer det en dag även för Zlatan att verkligheten springer ifrån honom. Om han sedan kommer vara 38 eller 42 är en helt annan fråga. Jag är inte heller helt övertygad om att Galaxy kommer vinna MLS de närmaste åren. Jag tycker att laget är för dåligt helt enkelt och släpper allt för många mål bakåt. Dom matcherna Galaxy/Zlatan inte gör mål, då förlorar dom.

  • Buhu

   22 juli, 2019 at 11:57

   Så du menar att en hel försäsong med pressspel och vinna tillbaka bollen så snabbt som möjligt bara ska försvinna för att man värvar in Zlatan? Zlatan kommer inte starta en enda match och hans bäst före datum har passerat. En stor spelare, den största vi haft. Men Zlatan till United som 3 alternativ absolut, en Zlatan som kan styra upp när motivationen och självkänslan försvunnit, absolut. En Zlatan som pushar för att vinna slla matcher absolut. En mentor och en röst i omklädningsrummet men inte mer. Ser hellre greenwood få chansen

   • Jensen

    22 juli, 2019 at 12:15

    Buhu,
    ”En stor spelare, den största vi har haft”.
    Med ”vi’ menar du väl Sverige?
    För United har haft mängder av spelare som var bättre än Zlatan.

    • Buhu

     22 juli, 2019 at 12:34

     Självklart menade jag Sverige.

     • Jensen

      22 juli, 2019 at 13:14

      👍🏻

 4. Danne10

  22 juli, 2019 at 14:42

  Lär inte hända och United borde satsat på en ryngre anfallare i så fall som Grizmann. Men Zlatan är ju bättre än Lukaku så sämre hade det ju inte blivit.

  • Jensen

   22 juli, 2019 at 14:50

   Danne10,
   Du ska se. Lukaku kommer lyckas ordentligt var än han hamnar.
   Det är vårt spel som inte passar honom. Ändå gör han fler mål än Rashford.
   Hamnar han i Inter, fixar han 15 baljor direkt. Det är jag helt övertygad om.
   Därför ska vi släppa Lukaku denna sommar. Varför ska vi behålla honom om han ändå inte är Oles förstaval?

   • Buhu

    22 juli, 2019 at 17:22

    Håller med, lukaku är världsklass men har en dålig touch vilket kommer göra de svårt för honom att nå absoluta toppen, men det han presterar i landslaget säger en hel del och tyvärr hämmas han av vårt spel.. men att bygga laget runt bara lukaku behöver vi nog sälja en hel del och köpa in och dessutom så gillar jag mer rörliga spelare och hårt pressande taktik, total dominas är den bästa defensiven 🙂

 5. Fyfaan

  22 juli, 2019 at 18:02

  Värva bale! Han är i sin prime och inte alls överbetalda.. Nämen seriöst han petar flopp värvningarna Dalot och James som vi har på högerkanten nu. Lite kortsiktigt kanske men skulle nog gå in och äga högerkanten 1-3 säsonger i PL om skadefri

 6. Scholes

  22 juli, 2019 at 20:27

  Vi tog tillbaka Scholes och vann titeln efter det rasade United.

  Att ta tillbaka Zlatan och in med Bale är inte United anda. Ta in 2 spelare son sedan kanske går sönder eller kostar p3ngar är ingen vits. Ingen framtidstro.

  Lukaku må göra 15 baljor vart han än går. Men det är bättre med en spelare som kan göra andra bättre och sätta 10 mål. Inte ett uppspel går rätt med Lukaku.

  Förvånar mig över hur många vill släcka bränder med United i detta forum istället för att bygga stabilitet och slagkraftigt lag på sikt.

 7. Tbz

  23 juli, 2019 at 06:05

  Tycker vi borde byta Sanchez mot bale lr neymar. Sanchez har fått sina chanser. Får vi även bort hans monsterlön. Plus bale lär sälja 10 gånger så mycket tröjor 😏😏😏

 8. Jensen

  23 juli, 2019 at 06:53

  Jag tycker också att vi byter Sanchez mot Neymar rakt av, inga pengar mellan och samma lön som vi betalar till Sanchez (Neymar påstås ha en årslön på ca 350.000.000kr, dvs ca 6,7 miljoner kr i veckan). Oberoende hur mycket Neymar skulle fiska, så skulle hans närvaro locka personer och tröjförsäljningen skulle slå världsrekord (han knockade ju direkt när han kom Zlatans försäljningssiffror i PSG med höstlängder).
  Jag skulle inte vilja låta Neymar spela för oss, utan bara som en reklampelare och göra oss ännu rikare. Fan vi är ju bara sexa i världen nu som rikaste idrottsklubbar. Det går utför för oss nu, gubbar.

 9. GGMU!

  23 juli, 2019 at 07:52

  Den idéen är fasen inte dum… Sanchez mot bale. Ja tack. Samma löner!, mer explosiv, bättre spelare överlag och presterar i stora matcher. Något Sanchez verkar ha tappat totalt.

 10. Tbz

  3 augusti, 2019 at 03:05

  Hade jag fått välja hade jag kört Lukaku pepe Rashford, progba, lingard och Sanchoz samt MACGUYER, VNL and wossa / David 😉😉😉

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 24/8 16.00
Manchester United - Crystal Palace
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter