Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Zidane: Bale kommer att säljas

Zinedine Zidane bekräftar att Gareth Bale är mycket nära att lämna Real Madrid…

Bale är den spelare som länkats mest och under längst tid med Manchester United och nu är han på väg bort från Real Madrid. Det är allmänt känt att Bale inte är Zidanes personliga favorit och i ett uttalande från Reals försäsong så bekräftar nu Zidane att Bale är nära en flytt.

”Bale spelade inte för att han är väldigt nära att lämna klubben. Vi hoppas att han lämnar snart. Det vore bäst för alla. Vi jobbar på hans transfer till ett annat lag. Jag har ingenting personligt emot honom, men ibland kommer en tid då saker tar slut för att de måste ta slut. Jag är den som måste fatta besluten. Vi behöver en förändring. Flytten är coachens beslut, men även spelarens eftersom han känner till situationen. Och situationen kommer att förändras. Jag vet inte om det är inom 24 timmar eller inom 48 timmar, men den kommer förändras och det är bra för alla.”

Bales agent Jonathan Barnett tycker att Zidanes agerande är under all kritik och säger i en intervju med ESPN: ”Zidane är skamlig. Han visar ingen respekt för en spelare som gjort så mycket för Real Madrid. Om och när Gareth lämnar så är det för att det är det bästa för Gareth och inte för att Zidane pushar.”

Bale har för första transferfönstret på ca sex år inte länkats speciellt starkt med Manchester United och klubben tros inte se honom som något prioriterat transfermål. Men om han nu äntligen finns till salu, så återstår ju att se om Woodward dammar av intresset och öppnar upp för en övergång.

Den nu 30-årige wingern har även länkats med Bayern München och PSG. Och även en återkomst i Spurs eller en flytt till den kinesiska ligan.

Källa: BBC

 

 

8 Kommentarer

 1. Fricken89

  21 juli, 2019 at 16:39

  Enligt tidigare rykten så har Woodward gjort klart för Real att man inte längre är intresserade av Bale, något som även Unitedsverige har rapporterat om här vid det tillfället. Bara hoppas att det stämmer nu också!

  • Böje

   21 juli, 2019 at 18:45

   Hoppas han hamnar i Kina så är det här ryktet ihjälslaget för evigt. Det har varit sex tröttsamma år av rykten runt Bale, 2013 ville jag ha honom men nu är det förbrukat.

   • Fricken89

    21 juli, 2019 at 19:39

    Jepp. Håller med!

 2. Daniel S

  21 juli, 2019 at 18:01

  Några år för sent. Han accepterar inte något annat än topplön o det är han inte värd längre.

  • Jensen

   21 juli, 2019 at 20:00

   Om Bale skulle komma till oss och få samma lön som han har i Real Madrid, skulle hans veckolön ligga på ca 6 miljoner kronor. Då skulle Rashford få frispel och kräva omförhandling. Bara Sanchez skulle vara nöjd, då skulle han slippa vara the bad guy med högsta lönen.

 3. William

  21 juli, 2019 at 19:07

  Kan inte släppa att ett lån vore intressant. Han har en otrolig högstanivå och kan vara absolut avgörande i toppmatcher.

 4. Haha

  22 juli, 2019 at 00:42

  Ingen spelare man helst hade sett i UTD men hade hellre haft honom än Sanchez alla dagar i veckan.

 5. Mogge

  22 juli, 2019 at 14:15

  Kanske ett lån fore bra?

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 24/8 16.00
Manchester United - Crystal Palace
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter