Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Sky: De Gea kommer att stanna

Enligt Sky Sports så kommer David De Gea förlänga kontraktet med Manchester United…

De Geas framtid har länge varit osäker och under våren så ryktades det allt mer om en flytt från United, till PSG. Men under sommaren har ryktena försvunnit och det har funnits indikationer från United på att man börjar närma sig en överenskommelse om nytt kontrakt.

Nu skriver Sky Sports att De Gea kommer att signa ett nytt långtidskontakt som kommer göra honom till världens bäst betalda målvakt med en veckolön på mellan £350 000 – £375 000.

Källa: Sky Sports

12 Kommentarer

 1. Daniel Johansson

  21 juli, 2019 at 16:09

  Så gott😃❤️

 2. Jensen

  21 juli, 2019 at 18:25

  Hoppas han steppar upp några divisioner och visar att han är värd denna rätt groteska lön. Han får alla fall inte fortsätta med samma nivå som han spelade i vintras/våras. Risken blir annars att spelarna som har överlöner blir utbuade av publiken på OT. Lite som Pogba blev några gånger i våras (även det i just hans fall berodde inte på lönen). Vi får aldrig glömma bort att det är vi fansen som i långa loppet betalar spelarnas löner genom tröjförsäljning, souvenirer och biljettpriser.

 3. Kjellb

  21 juli, 2019 at 20:34

  Sinnes lön, trodde att ledningen ville minska på jul tomte statusen…

  • Albo

   21 juli, 2019 at 22:53

   Går inte, Mourinho och Ed fuckade upp hela strukturen när de tog in Sanchez. Snart kommer ingen spelare förlänga kontrakt som är mindre än 350k/vecka. Fattas bara att Darmian, Jones, Lingard och Rojo kommer med samma krav.

   • Kjellb

    22 juli, 2019 at 01:06

    Helt sjukt, alltså visst . Vissa matcher förra säsongen så var de gea värd dom pengarna men i 6 år ???? Ett ofattbart kontrakt, snubben vill ju hem till Spanien men förstår att de inte går att säga nej när jultomten lägger fram kontrakt. Man kan ju fundera på varför det är svårt att värva en dyr spelare till (United vill tydligen sälja lukkaku) för att ”finansiera” ytterligare en spelare…. konstigt att dom har råd med monsterlöner men inte spelar köp . Nej just , då behöver transfer pengar + en monsterlön till. Babblar bara nu men blev bara lite chockad …..

    • martin

     22 juli, 2019 at 14:59

     Kjellb: Vid första anblick kan det ses som sjukt, men funderar man lite så kom nog united ändå undan hyfsat billigt. Lek med tanken att De Gea skulle lämnat på free transfer om ett år. Då hade united förmodligen velat värva in en ny förstamålvakt. (Jag tror dessvärre inte man vågat köra Romero och inte heller Henderson redan nu). 1 ny målvakt på den nivån man är ute efter kostar ca 700-800 miljoner. Kanske ännu mer då priserna bara tycks stiga. Lägg där till en lön på denna i några år framåt. Totala summan skulle utan tvekan överstiga De Geas totala lön i detta kontrakt. I och med att övergångssummorna är så galet höga. Så på så vis kom United ändå billigare undan jämfört om man värvat en ny.

     • martin

      22 juli, 2019 at 15:05

      Skulle man sälja honom hade man inte heller fått de galna pengarna i och med att han bara har 1 år kvar på sitt kontrakt. Och en ny målvakt med transfersumma plus lön är ingen billig historia det heller. Knappast så att vi skulle fått en målvakt som nöjde sig med 1 miljon i veckan, utan värvade vi en annan stjärnmålvakt så hade denna också krävt en hög lön. Så jag tror ändå United gjorde en hyfsad ekonomisk deal i detta faller. Sett till dagens ekonomiska läge på fotbollsmarknaden.

   • Jensen

    22 juli, 2019 at 07:43

    Albo,
    Med ditt uttalande så vill ingen spelare spela för oss för att vi är Manchester United, utan samtliga är legosoldater och stannar kvar så länge dom är nöjda med ersättningen. Detta gäller även spelare som Rashford.
    Kommer bli extremt intressant om även Victor kommer kräva runt £250-300k i veckan för att förlänga. Om jag inte minns det helt fel, så har Victor idag £75k i veckan och det är maxat lön för en försvarare med hans kaliber i vilken annan klubb som helst, förutom vår. Hos oss får många mediokra spelare minst £100k.

 4. Mogge

  22 juli, 2019 at 08:25

  Tycker det är gott att vi behåller honom i klubben. Får han bara bort grodorna från förra säsongen. Då har vi en kanonmålvakt.

 5. Scholes

  22 juli, 2019 at 09:05

  De Gea är oslagbar.

  Lukakus pengar vill man åt. Man kan inte ha höga löner och värva in utan att sälja Kjellb. För De Gea bör man hosta upp pengarna sen får man avvakta försäljningar också innan inköp. Klubben sköts bra på så vis. Få klubbar som gör så. Resten bara värvar in.

  Jensen varför skulle Victor kräva eller någon annan? Finns andra spelare de som skulle göra ett bättre jobb. Är du i en klubb så kommer majoriteten antagligen tjäna mindre än den senaste att värva. Så rör sig marknaden även på vanliga jobb Jensen. Du får ju vara outstandig om du ska lyfta hög lön om du varit i klubben ett tag.

 6. Jensen

  22 juli, 2019 at 09:32

  Scholes,
  Då lagkamraterna i försvarslinjen suger som helhet, så tror ju den gode Victor att han har blivit en världsklasspelare.
  Och tror man att man är en världsklasspelare så vill man ha en lön som en världsklasspelare sig bör.
  När Victor spelar sitt bästa spel är han precis lika stor stjärna som Pogba, Rashford och De Gea.
  Ett bra försvar gör De Gea till en bättre målvakt.
  Så ja, när det börjar bli dags för Victor att antingen förlänga kontraktet eller söka sig vidare (tex till Barcelona), så kommer hans agent först titta på vad de andra stjärnspelare har innan Victors krav läggs fram. Sen är det ju ingen självklarhet att Victor vill stanna i United i all evighet. Vi fans vet ju inte om hans agenda. Det han säger är att just nu trivs han riktigt bra. Saker och ting kan förändras med tiden, eller hur?

 7. Scholes

  22 juli, 2019 at 12:38

  Barcelona är ett rykte Jensen. Tror du på allt? (Frågar respektfullt)

  50 insläppta mål? Ingen kan kalla sig världsklassspelare i backlinjen. Lindelöf kan inte ens sniffa på nivå med Pogba eller De Gea.

  LINDELÖF är OK enligt alla engelska kritiker. Inte ens United hyllar honom. De hyllar hans utveckling och potential men vägen är lång. Först ska han visa att han är värd sin prislapp. Med allt det sammantaget så tror jag woodward talar om att du är fri att lämna om han skulle kräva högre lön du då de alltid kan jämföra med backar som Rio, Vidic, Pallister, Stam, Laurent Blanc.

  LINDELÖF är inte stabilare än vad John Oshea var.

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 24/8 16.00
Manchester United - Crystal Palace
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter