Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Longstaff om Unitedryktena

Sean Longstaff bryter tystnaden om Manchester United-ryktena…

United sägs vara mycket intresserade av Newcastles mittfältare Sean Longstaff, men det har förekommit rapporter om att Newcastle satt en chockhög värdering på över £50 miljoner på 21-åringen, som förra säsongen bara gjorde nio matcher i ligan. Och United sägs värdera honom till omkring £25 miljoner, så det återstår att se om klubbarna kan närma sig varandra eller ej.

Longstaff själv har varit tyst om framtiden, men nu ger han en kommentar.

”Jag håller bara huvudet kallt. Jag försöker bara komma i form – det är allt jag kan fokusera på. Jag är fortfarande en Newcastle-spelare. Jag vill tillbaka i spel så fort jag bara kan och det är det som jag ser fram emot. Jag gör nya framsteg varje dag. Jag kan inte vänta på att få komma ut och spela och imponera på den nya coachen (Steve Bruce).”

”Om någon för ett år sedan hade sagt åt mig att jag skulle vara i den här positionen så hade jag nog skrattat åt dem. Så här års förra året så funderade jag på om jag skulle gå till League One (Portsmouth) på lån. Ett år senare så länkas man med en av de största klubbarna i världen. Det är bara positivt för mig. Det ger mig mer självförtroende. När jag var inne och spelade under en kort period så noterade folk mig. Det är smickrande, men mitt jobb är i Newcastle.”

Källa: MEN

24 Kommentarer

 1. lopa

  19 juli, 2019 at 11:55

  Att han ryktas till United är bara pinsamt. Jävla träfot.

  • a Champion

   19 juli, 2019 at 12:00

   ¿Qué? Av allt att döma så har Longstaff potential till att bli en utmärkt mittfältare. Är 100% säker på att Solskjaer och company kan identifiera fotbollsspelare till skillnad från vissa andra.

  • Ante

   19 juli, 2019 at 12:20

   Träfot? Nog för att han är britt, men någon träfot är han väl ändå inte. Har du sett honom spela?

   • DJ-Uret

    19 juli, 2019 at 13:06

    Ante,
    Ingen har väl sett han spela knappt då han var skadad större delen av säsongen 🙂

  • DJ-Uret

   19 juli, 2019 at 12:30

   lopa,
   Du vet redan att jag håller med dig angående longstaffryktet, pinsamst är ordet.

 2. Haha

  19 juli, 2019 at 12:05

  Lopa kan i huvudtaget ingenting om fotboll det är sen gammalt 🙂

  • Solskjaer

   19 juli, 2019 at 15:09

   Du får nog räkna med en hel rad grova påhopp efter den där kommentaren.

  • lopa

   20 juli, 2019 at 11:51

   Haha: Förmodligen mer än dig – som låtsas ha sett Långben spela fotboll när faktum är att han knappt spelat i Newcastle. Sedan är det ingen kreativ mittfältare = träfot. Enkel matte – men tydligen väldigt svårt för vissa här inne ink vår inkompetenta ledning.

 3. .

  19 juli, 2019 at 12:49

  Spelat 9 matcher i PL.. Största skämtet nånsin om vi värvar för överpriser.. MÅSTE finnas bättre köp

 4. Daniel S

  19 juli, 2019 at 12:50

  Britter har stora krigarhjärtan till skillnad från de andra sängrökarna med färgat hår som bara spelar för sig själva. Köp honom.

 5. Mogge

  19 juli, 2019 at 15:16

  Har inte ens sett killen spela. Vad jag förstår var han skadad i knät under stor del av fjolårssäsongen. Men han kan ju inte vara helt usel. Ni som vet mera. Vad är han bra på?

  • Påsen

   19 juli, 2019 at 15:45

   Att springa.. Såg ett gäng matcher med Newcastle förra säsongen. Han känns inte direkt som någon kreativ mittfältare. Om man kollar på prislappen kontra det man sett hittills är det bara ett stort skämt.. Ung lovande engelsman eller inte, lägg pengarna på något som faktiskt kan gå in och höja nivån ganska så omgående.

 6. Charlie

  19 juli, 2019 at 16:44

  Förstår inte logiken i detta rykte.
  Vad ska vi med honom till

 7. Tobbe

  19 juli, 2019 at 17:20

  Hellre Longstaff än Fernandes..! Måste ha in mer britter i United!

 8. Utd

  19 juli, 2019 at 17:39

  Varför värva en löpare till när vi har mctominay. Ska kunskap värvas in bör det vara åt det speluppfattande- och tekniska hållet.

 9. Geno

  19 juli, 2019 at 19:37

  Av det jag har sett från Longstaff så är han väldigt bra på vända spelet och det har vi varit oerhört dåliga på senaste 5 åren då det tar alldeles för lång tid o byta kant. Utöver det så ser jag ingen spetskompetens hos Longstaff men det kanske räcker så länge han håller en jämn nivå procentuellt med passningar, brytningar och positionsspel.

 10. Björn

  19 juli, 2019 at 20:09

  Sluta tro att spelare har vissa karaktärsdrag pga av vart de är födda. Finns det inga gränser i pöbelsverige längre? Kante, fernandinho, casemiro är de födda i GB? Nä och likförbannat är de de bästa balansspelarna sliter varje match springer mest osv osv. Vakna för i h.vete.

  • Tobbe

   19 juli, 2019 at 22:02

   Hahaha Casemiro?! Du måste verkligen skämta nu Björn??? Han är ju en utav alla Real Madrids fruktansvärt överskattade spelare.. Han spelar fullt som fan sen så fort någon bara andas på honom så slänger han sig och rullar 25 tusen varv runt planen och grinar!

  • Tobbe

   19 juli, 2019 at 22:06

   Balansspelare av rang Björn det var Carrick, Scholes, Lampard, Gerrard. Dem fyra är de bästa igenom tiderna enligt mig och alla är britter, så jag hoppas verkligen dem värvar longstaff och hoppas på att han kan vara den nye eller mctominay som vi gladeligen redan har.

 11. Björn

  19 juli, 2019 at 22:50

  Du kanske inte ska garva så mycket när din 4 bästa lista över balansspelare innehåller 1 balansspelare(carrick). Resten är box to box eller offensiv cm. Vet inte varför människor som inte vet nåt måste skrika och gapa på uniteds forum och förstöra varje möjlig vettig diskussion. Tänk innan ni skriver saker. Sen är det ju pinsamt att du inte ens förstår var scholes spelade på för position hela sin karriär. En av de bästa spelarna vi haft genom tiderna och en riktig vinnarskalle. Även cantona var en vinnarskalle dessutom fransman vad det nu har för betydelse…

  • martin

   20 juli, 2019 at 04:35

   Haha, så bra skrivet Björn. Men Tobbe har en galen övertro till allt som är engelskt eller premier league. Allt annat är skit. Sen att han inte ens vet vad Scholes spelade på för position är ju rent av pinsamt. Uppenbarligen vet han inte vad en balansspelare 🙂

   • martin

    20 juli, 2019 at 23:37

    Haha, vad tyst det blev från Tobbe! 🙂

 12. United4ever

  20 juli, 2019 at 09:46

  Yes! Mer brittiska spelare och unga!
  Köp Longstaff för Max 300 mille..om några år vill alla klubbar ha honom i truppen.

  Säger YES till köpet.. Solskjaer han vet

 13. Scholes

  20 juli, 2019 at 15:36

  Greenwood och Chongs insatser idag gör att framtiden ser bra ut.

  Ingen aning om longstaff men tror att United vill ha brittisk mentalitet. Lite mer hårdhudat och mer kämpa. Är som svenska spelare men hårdare. För mycket storstjärnor skapar diva mentalitet och för många vill sticka ut.

  Cantona stack ut medan britterna gjorde jobbet.

  Nistelrooy, Andy och Yorke exakt samma under deras tid. Du behöver lirarna som löper de extra metrarna åt fixstjärnorna. Där tror jag longstaff är aktuell pga den parametern utan att ha sett honom

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 24/8 16.00
Manchester United - Crystal Palace
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter