Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Solskjaer: Han kan starta mot Chelsea

Ole Gunnar Solskjaer säger att Mason Greenwood har stärkt sina aktier ytterligare och har en god chans att vara med i startelvan i säsongsöppningen…

Greenwood gjorde i går sitt första mål för Manchester Uniteds a-lag då han öppnade målskyttet i 4-0 segern över den gamle rivalen Leeds, i Perth. Solskjaer var efter matchen mycket nöjd med 17-åringens insats och sa att han mycket väl kan finnas med i startelvan i säsongsöppningen mot Chelsea i augusti.

”Vi var väldigt glada över hans mål. Det är viktigt för anfallare att få det där målet. Vi har sagt och vi vet att han kan göra mål, men det där första målet tar lite tyngden från hans axlar. Han har rörelse, fyndighet och den grabben kommer bli en väldigt bra spelare. Han kan spela i alla offensiva positioner och är en naturlig fotbollsspelare. Han är en väldigt talangfull grabb och har alla möjligheter att lyckas som Manchester United-spelare. Om han håller sig borta från skador och håller sig professionell så är jag säker på att han kommer ta sin chans för allt är där för honom.”

”Han har en chans att starta där ja. Han är mer än kapabel och han kommer alltid hålla till där runt boxen och skapa chanser. Jag skulle inte säga att det inte är en möjlighet, men att det finns en god möjlighet om han fortsätter som gör. Det är svårt att välja bort spelare som presterar bra.”

Källa: MEN

 

3 Kommentarer

 1. Daniel

  18 juli, 2019 at 11:16

  Hoppas han får chansen gradvis. En riktigt spännande spelare som kan lyfta vårat lag!

 2. Buhu

  18 juli, 2019 at 11:38

  Ut med lukaku, låt rashford martial och greenwood spela strikers/rotera om platserna med James

 3. Solskjaer

  18 juli, 2019 at 12:57

  Det här säger han för att få oss fans att tro att inga nyförvärv behövs, eftersom de har gått bet på samtliga större namn och de säljande klubbarna leker med honom och Ed.

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 24/8 16.00
Manchester United - Crystal Palace
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter