Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Solskjaer: Vill bygga laget kring Pogba

Ole Gunnar Solskjaer säger i en intervju med Sky Sports att han fortfarande vill bygga sitt Manchester United runt Paul Pogba…

Pogbas framtid i Manchester United är fortfarande högst oviss. Han länkas starkt med Real Madrid och har själv medgett att han vill ha en ny utmaning, men det har de senaste dagarna förekommit rapporter om att han också kan bli kvar i United. I en intervju med Sky säger nu Solskjaer att han fortfarande vill bygga laget kring fransmannen.

”Paul är en fantastisk spelare, en fantastisk människa och har alltid varit väldigt professionell. Jag har en väldigt bra relation till honom och jag hade honom ju också i reserverna för några år sedan. Och jag har ju tidigare sagt att om man har honom i truppen så bygger man sitt lag kring honom. Det har inte ändrats mycket sedan jag sa det, så jag skulle säga samma sak nu.”

Källa: Sky Sports

2 Kommentarer

 1. Påsen

  17 juli, 2019 at 12:49

  Om det nu stämmer att man vill bygga laget runt Pogba så blir jag orolig på riktigt. Oavsett om han blir kvar efter detta fönster så kommer han ju vilja lämna i nästa eller till nästa sommar.

  Känns inte direkt långsiktigt tänkt.

  • DJ-Uret

   17 juli, 2019 at 13:12

   Håller med dig min vän!

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 24/8 16.00
Manchester United - Crystal Palace
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter