Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Solskjaer om fler värvningar

Ole Gunnar Solskjaer säger att Manchester United kan komma att göra en rad fler värvningar innan fönstret stänger…

United länkas fortfarande med många spelare och förväntas göra ett par värvningar till innan fönstret stänger. Solskjaer bekräftar nu i en intervju med Sky att man tittar på en eller två värvningar och att det kan bli fler om spelare lämnar.

”Vi tittar på en eller ett par positioner, men det beror även på om spelare lämnar – det kanske blir fler, för plötsligt kanske två eller tre spelare lämnar och då måste de ersättas. Jag är väldigt nöjd med de två (James och AWB) – det var två spelare som jag var bestämd med att vi skulle försöka värva. Jag tror de kan göra avtryck både direkt och långsiktigt för klubben.

På frågan om han själv har sista ordet gällande värvningar, svarade han. ”Det kommer inte vara några spelare här som jag inte vill ha i min grupp, nej.”

Källa: Sky Sports

2 Kommentarer

 1. DJ-Uret

  17 juli, 2019 at 20:48

  Haha, är det bara jag som tycker att det ser ut som att Ole försöker hålla en starkt, självsäker min men i själva verket är fett desperat och tänker typ:
  ”Nu har jag tagit mig vatten över huvudet, vad i h*lvete ska jag nu ta mig till!?!?” på just den här bilden? 😂😂

  • Böje

   17 juli, 2019 at 21:40

   Haha, lite så asså. Och när han pratade om att ”vi kommer vara ruthless i sommar,” samtidigt som han sedan säger att alla startar om på noll och har samma möjlighet. Känns inte helt glasklart.

   Men vad ska han göra, han har Englands tredje sämsta styrelse/ägare att jobba med. Sämre är Kroenke i Arsenal och Ashley i Newcastle.

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 24/8 16.00
Manchester United - Crystal Palace
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter