Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Solskjaer: Alexis kan ge oss 20 mål

Ole Gunnar Solskjaer verkar inte ha gett upp hoppet om Alexis Sanchez…

Alexis har varit en rejäl flopp sedan han kom till United för 1,5 år sedan från Arsenal. Chilenarens antal bra matcher i United går nog att räkna på en hand och han har tippats lämna United i sommar, men Solskjaer verkar ha hopp om att han ska återfinna formen trots allt.

”Det finns en riktigt toppspelare i honom och kan vi få igång honom kan han ge oss 20 mål lätt. Vi vet vad han kan göra – jag med Alexis i laget måste hitta ett sätt att få det ur honom. Jag gillar inte att prata om individer, men Alexis har skapat rubriker sedan han kom hit. Han hade en fantastisk tid i Arsenal och vi vill få honom att göra mål på Old Trafford och det kan ge oss en extra boost.”

 

Källa: Sky Sports

12 Kommentarer

 1. Daniel

  17 juli, 2019 at 11:02

  En riktig joker. Får Alexis vara skadefri och kan träna ordentligt och spelas in i rätt tempo kan han vara grym i år!

 2. Mogge

  17 juli, 2019 at 11:02

  Känns som Lukaku är på väg till Italien…

  • Viktor

   17 juli, 2019 at 11:15

   Det menar du inte 😀

 3. Richard

  17 juli, 2019 at 11:15

  Skitsnack…han trivs inte i gruppen…Han kan inte prata engelska,o alla spelare,stör sig På hans höga lön

 4. Fricken89

  17 juli, 2019 at 11:25

  Han kan få framtill januari på sig att övertyga. Händer inget framsteg tills dess, så får gärna alla möjliga åtgärder tas. Möjligtvis trivs ha inte i gruppen, fast däremot med lönen! Så länge det inte finns några kryphål i kontraktet, så får vi nog dessvärre dras med honom tills kontraktet löper ut.

 5. UnitedCASANOVA

  17 juli, 2019 at 12:25

  Det som jag finner mest hjärndött är att Alexis själv går upp till kontoret och säger ”Jag har inte presterat, jag har enbart gjort dåliga insatser och varit skadad, jag förtjänar inte den lön jag har just nu. För klubben och för respekt av fansen är jag villig att halvera min lön tills dess att jag levererar och bevisar både klubb och fans att de gjorde rätt som gav mig denna chans”

  Hans lön även halverad är SINNESSJUKT BRA, drabbar ingen fattig, han är ändå set for life. Samt så skulle han vinna alla fotbollsfans hjärta, inte bara uniteds fans, utan hela världens fans skulle se det som en fin och vettig gest i dagens fotbollsklimat. Där alla summor börjar bli överdrivna och spelare bryr sig mer om pengar och egen status än om klubb och hjärta.

  • UnitedCASANOVA

   17 juli, 2019 at 12:26

   ”Det som jag finner mest hjärndött är att Alexis själv INTE går upp till kontoret och säger” .. (ska det stå)

   • as

    17 juli, 2019 at 17:41

    …och du går till chefen och säger att du vill ha lägre lön när du ej har varit på topp?

  • AON

   17 juli, 2019 at 13:17

   Det här är det dummaste jag läst… vilken människa skulle vara så dum att man kastade bort 3 miljoner kronor i veckan.. Felet är inte Alexis, felet ligger hos Woodward.. Alexis var en dålig värning från dag 1. Det enda United ville ha ut med värvningen var prestige. Men senaste säsonger har United inte kunnat få prestige på planen så man har gjort panikvärvningar av världsspelare utan någon plan för hur man ska spela. Problemet började redan när man värvade Mata utan att ha plats för honom och satte ut honom på högerkanten. Sen dess har alla världsspelare som varit tillgängliga på marknaden värvats till överpriser för att visa prestige att man fortfarande är en världsklubb och fortsatt försöka vara världens största klubb.. Det är kaos just nu, tror inte Ole kommer bli en ny SAF men jag gillar att han har en tydlig plan och försöker återfå en tydlig struktur i truppen.

   • Sockiplast

    17 juli, 2019 at 22:39

    Håller med

  • Ante

   17 juli, 2019 at 16:09

   Herregud. Dummaste jag läst. Inte Alexis fel att han fått den lönen.

 6. Jan Jonsson

  18 juli, 2019 at 16:45

  Om Man U spelar skräpfotboll , då blir det väldigt svårt för Alexis att prestera , om Man U får ihop laget , ett fungerande lag där alla jobbar för laget och spelet funkar , då kommer även Alexis fungera ! 😁 solklart och de vet såklart alla , även solskjaer ⚽😵👍

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 24/8 16.00
Manchester United - Crystal Palace
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter