Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Rodgers: Det är bråttom

Brendan Rodgers säger att det börjar bli bråttom för Manchester United att möta Leicesters Maguire-värdering…

Leicesters manager Brendan Rodgers har bekräftat att man fått två bud på Maguire men att man nobbat dessa och han säger nu att det börjar bli bråttom för United att komma överens med Leicester om man vill ha Maguire, eftersom klubben måste ha tid att köpa in en ersättare.

”Ja så är det. Vi har ju tilltänkta transfermål om Harry flyttar, men vi måste inte sälja. Om vi inte får ett bud som möter vår värdering så kommer vi inte vänta hela vägen till slutet (av fönstret) för då kan det vara för sent att köpa in någon annan. Det kommer komma en punkt då det är för sent även om vår värdering möts.”

Källa: MEN

17 Kommentarer

 1. Fyfaan

  17 juli, 2019 at 16:29

  Ta er överskattade, otroligt överprisade medelmåtta hodor till mittback och kör upp den ngnstans. Satsa på det vi har. Tror på Tuanzebe kommer göra ordentliga framsteg denna säsong om han får lite speltid och förtroende. Sen vet man aldrig med bailly.

  • DJ-Uret

   17 juli, 2019 at 19:12

   +1!

  • Xinpei

   17 juli, 2019 at 19:29

   Säger väl mer om dig om du tycker att Maguire är en medelmåtta..

 2. .

  17 juli, 2019 at 16:37

  Måste finnas andra mittbackar på marknaden. Milenkovic i Fiorentina? Köp han för 60 milj istället..

  • Xinpei

   17 juli, 2019 at 19:27

   United behöver en spelare som levererar från dag ett. Och Maguire skulle göra detta. Milenkovic däremot skulle behöva en acklimeringsperiod som United inte har råd med.

 3. Molle

  17 juli, 2019 at 19:10

  Magurie är precis den spelaren vi behöver!

 4. Roy

  17 juli, 2019 at 19:23

  Köp… sälj Rojo Smalling och Jones ….

  • Xinpei

   17 juli, 2019 at 19:28

   Köper du dem då?

 5. Jensen

  17 juli, 2019 at 21:28

  Känns lite dubbelmoral nu igen.
  United anser att Paul Pogba är värd 1,5 miljarder kronor, kanske tom 2 miljarder kronor.
  Men United anser inte att Harry Maguire är värd hälften av Pogbas värde.
  Jag anser att Maguire är en jämnare spelare än Pogba och en duktig mittback.
  Naturligtvis är inte Maguire värd några 700-800 miljoner kronor.
  Men Pogba är inte heller värd en krona över en miljard.
  Jag tycker vi säljer Pogba snarast och för dessa pengar köper vi Maguire och Hernandes.

  • Jensen

   17 juli, 2019 at 21:30

   Fernandes menar jag naturligtvis.

 6. Buhu

  18 juli, 2019 at 01:47

  Jensen: varför är inte pogba värd en krona mer än en miljard? Vet du/vi vad hans tröjförsäljning är? Neymar är han värd över 2miljarder? Allt är relativt och en klubb vill även ha vinst på sina spelare.pogba Prestations mässigt kanske inte, men ekonomiskt, ja det tror jag verkligen!

  Jag kan inte i min vildaste fantasi förstå varför vi egentligen ska gå efter Maguire för så mycket pengar. Toby alderweireld för 25m är en bättre lösning kortsiktigt och en koulibaly långsiktigt, ja vi måste sälja rojo darmian Jones smalling osv, maguire som 3e alternativ på backen förstår jag. Men vill vi cl krävs det bättre alternativ i backlinjen och även på resten av laget.

  Jag gillar det vi ser nu på försäsongen med pressen som sätts in och det liknar lite Liverpools stil.

  Vad jag inte förstår är, varför händer INGET på marknaden för United, har inte hört några specifika rykten på varken darmian,rojo, smalling och Jones eller någon i laget. Försäljningar är ett måste och faktum, vi står o trampar med samma dynga år ut och år in! WAN bissaka kommer att bli otroligt nyttig på HB, men young behöver sticka alternativt värva in sessegnon eller hur han stavas för lite konkurrens mot shaw.

  Btw Jensen va heter du i förnamn?

  • Xinpei

   18 juli, 2019 at 02:16

   Hur är Koulibaly bättre långsiktigt när han är 40 miljoner euro dyrare och två år äldre? Sedan konkurrens mot Shaw? Man värvar inte in någon som Sessegnon när man har en ändå relativt ung vänsterback i sina bästa år. Dels hindrar det Sessegnons utveckling men framförallt.. det vore slöseri med pengar och talang. Varför man går efter Maguire borde väl vara klart vid det här laget? Maguire har PL erfarenhet och erfarenhet av landslag. Han är en spelskicklig back som gillar att spela bakifrån och han är stark i huvudspelet. Det i kombination med att han eventuellt är den bästa defensiva backen i hela ligan är orsaken varför United är ute efter honom. Tony Alderweireld är inte bättre defensivt än vad Maguire är och det är vad United söker.

   • Solskjaer

    18 juli, 2019 at 06:34

    Xinpei: konkurrens är alltid bra, oavsett hur gammal eller erfaren du är. En spelare som är helt given, utan konkurrens, blir snart lat och trött. Lite som DDG i år, eller Lukaku under Mourinho. LvG gick ut och sa att ”Rooney är min kapten, därför är han given” och därefter gjorde Rooney sin sämsta säsong nånsin.

   • Buhu

    18 juli, 2019 at 09:16

    Xinpei: varför ska man inte kunna värva en sån talang för att utmana om platserna. Man kan inte ha en Zlatan som anfallare och bli utmanas av ”welbeck” bara för att man har bra konkurrens behöver det inte hämna ens utveckling. De ska väl endå utmana om platserna och är man inte beredd att ta den fighten kommer man aldrig bli en stor spelare,.
    Sen är koulibaly 100ggr bättre än maguire och maguire är inte en back som kommer ge oss en CL titel.. ja koulibaly är lite äldre men som mitt back håller du ganska länge.
    Tony är dessutom otroligt mycket billigare om man vill ha någon med PL erfarenhet.. jag förstår verkligen inte värvningen av maguire och de pengarna kommer vi ALDRIG få tillbaka

  • Jensen

   18 juli, 2019 at 08:38

   Buhu,
   Jag vet att jag borde sätta tröjförsäljning och andra inkomster via souvenirer i en spelares pris.
   Men när det gället just Pogba, anser jag att han inte är värd att tänka så.
   OSG kommer få fel när det gället att bygga laget runt Pogba. Tro mig.
   Bästa för United idag är att sälja både Pogba och Lukaku och anställa en riktigt kompetent sportchef.
   När det gäller De Gea, anser jag att klubben ska inte backa från girigheten. Om De Gea förlänger, klart han ska få en rimlig lönepåslag. Typ 10% skulle de flesta av oss bli överlyckliga att få. Därför borde dessa löneökningar även vara rimliga för målvakter dom är på väg utför och redan idag har 200 lax i pund i lön per vecka.

   • Jensen

    18 juli, 2019 at 08:39

    Ole Gunnar Solskjaer heter han visst, dvs OGS är korrekt förkortning … 😄

    • Buhu

     18 juli, 2019 at 09:17

     Vad är ditt förnamn? Är du från Gbg ?

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 24/8 16.00
Manchester United - Crystal Palace
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter