Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Raiola: Inget är bestämt

Mino Raiola ger en färsk kommentar om Paul Pogbas framtid…

Pogba länkas fortfarande med en flytt från United, till Real Madrid, men de senaste uppgifterna gör gällande att han trots allt kan bli kvar i United. Och hans agent Mino Raiola säger att inget är hugget i sten.

”Folks framtid är inte skriven. Vi får se. Om han kommer stanna i Manchester? Jag tar en dag i taget” svarade Raiola på frågan om Pogbas framtid.

På presskonferensen inför dagens (just nu pågående match) mot Leeds, sa Solskjaer såhär om Pogba och hans kommentar om ”en ny utmaning”.

”Jag har inte varit uppröd över någonting som han sagt för vi har haft många konversationer och jag vet exakt vad Paul tänker. Jag kan ge honom en ny utmaning. Jag har många gånger sagt att Paul är en toppenkille och en fantastisk spelare och han har aldrig någonsin varit ett problem. När vi får honom att spela så som han gjorde när jag kom hit så kommer han till och med få er (media) på sin sida.”

Källa: MEN

2 Kommentarer

 1. Xinpei

  18 juli, 2019 at 02:11

  Låter som United måste höja sin värdering ett snäpp till för Mino verkar inte lära sig att han borde hålla tyst?

  • Jensen

   18 juli, 2019 at 08:27

   Du vill att klubben tvingar Pogba kvar genom att sätta ett orimligt högt pris så att ingen annan klubb vill eller har råd att köpa honom? Nog har Real Madrid råd att betala två miljarder, frågan är väl mera om dom vill det?

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 24/8 16.00
Manchester United - Crystal Palace
Premier League
Visas på Viasat Sport Premium, Viaplay

Senaste kommentarerna

FLER Nyheter