Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

Solskjaer om Lukakus framtid

Ole Gunnar Solskjaer ger en kommentar om Romelu Lukakus framtid i Manchester United…

Lukaku fanns inte med i går då United inledde försäsongen med en 2-0-seger över Perth Glory i Australien sedan han ådragit sig en lättare skada på träningen. Solskjaer tror dock att belgaren kan finnas tillgänglig mot Leeds på onsdag, men är osäker på om han tillhör United när säsongen börjar.

”Han borde vara fit till på onsdag. Han tränade med laget i går, men det var inte nödvändigt att riskera honom i dag.”

På frågan om Lukaku kommer vara en del av truppen när ligasäsongen drar igång, svarade Solskjaer: ”Låt oss se när säsongen börjar. Vi har ännu inte fått några bud som vi överväger.”

Solskjaer adderade sedan: ”Ni kommer veta någon nästa vecka.”

Lukaku är starkt länkad med Inter och det är bekräftat att klubben försöker nå en överenskommelse med United för att ta honom till San Siro.

Källa: Sky Sports

11 Kommentarer

 1. Jensen

  14 juli, 2019 at 14:30

  Ingenting nytt här egentligen.

 2. Scholes

  14 juli, 2019 at 16:46

  Maguire på ingång

 3. Mogge

  14 juli, 2019 at 16:50

  Hörde med att han är på G.

 4. Jensen

  14 juli, 2019 at 17:44

  Lukaku kanske bort och Maguire in. Bra byte. Nu kanske vi börjar göra mål… 😁

 5. Scholes

  14 juli, 2019 at 17:50

  Jensen, behövs inte så många mål om vi halverar antalet insläppta så kan man räkna bort Lukakus mål och inte ens behöva ersätta dem

  • Jensen

   14 juli, 2019 at 18:14

   Scholes,
   Gjorde inte både City och Liverpool ca 30 mål fler än vi och släppte in ca 30 mål färre?
   Det borde väl innebära att både försvar och anfall borde förstärkas ordentligt om vi ska komma ikapp dessa lag nån gång i den närmaste framtiden, dvs inom fem år.
   Nu tror inte jag att Ole kommer få fem år på sig.
   Om vi inte är ett stabilt CL-lag om två år, då ryker nog den gode Ole. Det är vad jag tror. Tyvärr.

 6. Manu

  14 juli, 2019 at 18:01

  Överskattad maguire in alltså! Överpris och allt.. och lukaku säljs de kan man ju läsa mellan raderna!!

 7. Scholes

  14 juli, 2019 at 18:25

  Jensen, komman ikapp nästa år är att komma 2-4. Jämföra med Liverpool och City är ett ett jätte gap.

  Liverpool har fortfarande inte vunnit ligan sedan storhetsdagarna. Gäller att inte falla för mycket utan bygga basen som kan hålla flera år framöver så som Bayern, Barca, Dortmund, Juventus med flera anrika lag.

  Se till Milan som har samma problem. Ryggraden med Maldini, Pirlo, Nesta, Albertini, Inzaghi försvann likaså Milan.

  Juventus har haft den kvar och lyckats ersätta den men frågan är hur det blir när den fantastiska backlinjen försvinner.

  • martin

   16 juli, 2019 at 00:00

   Det pratas mycket om att det är ett jättegap mellan Liverpool och United och att det kommer ta många år för united att komma ikapp. Visst, Jürgen Klopp har gjort ett fantastiskt jobb, men man får inte glömma att så sent som under hösten 2017 började det i både engelsk och svensk press att pratas om det kanske snart var dags att ge Klopp sparken och se sig om efter en annan tränare i Liverpool. Att man började tappa mot övriga toppklubbar i England, prioriterade fel i spelarköp osv. Man sågs också där och då som tydligt efter United vad gällde kvalité och truppbygge. Låg efter i ligan osv. 1,5 år senare tar man hem champions league och är så nära att även ta hem premier league. Plötsligt är man ett av de bästa lagen i världen, så kan Liverpool på 1,5 år gå om United i nivå så som de gjort, varför ska united behöva 4-5 år på sig för att göra det motsatta?

   • Jensen

    16 juli, 2019 at 05:38

    martin,
    Vad svensk press skriver är oftast totalt ointressant.
    Det intressanta är det engelska pressen och vad ägarna plus ledningen i en klubb tycker.
    Jag har några Liverpool fans som vänner. Jag känner även några som håller på Spurs och Gunners. Vi brukar träffas då och då för att umgås och se på PL matcher. Viasat kan ju ibland visa livematcher från kl.13 till sent på kvällen i en följd.
    Hur som helst har int vi, sex stycken amatörproffs i engelsk fotboll någonsin suttit och tyckt att Klopp gör ett dåligt jobb för just Liverpool. Inte ens under hösten 2017 då dom dominerade i CL spel.
    Nu kan jag inte så mycket detaljer om just Liverpool (får Googla), men under dessa snart fyra åren Klopp har varit deras manager, så har dom vunnit CL, kommit tvåa i CL, kommit tvåa i EL, kommit tvåa i Ligacupen och kommit tvåa i PL. Dvs Liverpool har under dessa snart fyra åren gått framåt hela tiden.
    Vi under samma period har vunnit EL och FA cupen plus kommit tvåa i PL. Det dom saknar de 30 åren är ligaseger, dvs seger i PL. Ingen vet om eller när dom vinner PL. Kanske nästa säsong, kanske aldrig.
    Det som skiljer oss från City och Liverpool är hur matcherna genomförs. Dom spelar rätt ofta ut sina motståndare med sitt spel och vi kämpar oss genom matcherna och med lite tur vinner vi. Det är så otroligt länge sen vi spelade riktigt bra mot ett bra motstånd, så jag har helt enkelt glömt bort det. Och nej, vi spelade inte bra mot PSG borta trots vi gick vidare i CL.

 8. Scholes

  16 juli, 2019 at 08:29

  Martin, man jämför ofta i diskussionerna med City och Liverpool i år. Vi var om Liverpool när vi kom 2:a så det är redan gjort efter Sir Alex tid.

  Det som saknas är de tunga titlarna eller att vi deltar i CL finalen. Detta har vi varit långt ifrån sedan vi vann sist. United är en av världens största klubbar och behöver de tyngre titlarna.

  Det vi en gång var är vi inte och då gör man jämförelse med de lagen. Att bli en stormakt kanske inte är så lätt igen då de andra klubbarna jobbat sig ikapp United.

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 25/7 13.30
Tottenham - Manchester United
Tour 2019
Visas på MUTV

Senaste kommentarerna

 • Kommentar från: Roy Perisic som delbetalning?NEJ... .....Jul 22, 21:21
 • Kommentar från: Fricken89 Perisic som delbetalning?Exakt. Vi måste dock få till en del försäljningar snarast (enormt drygt på alla fronterna just nu, med bara ca…Jul 22, 20:34
 • Kommentar från: Scholes M.E.N: Uniteds ståndpunktVi tog tillbaka Scholes och vann titeln efter det rasade United. Att ta tillbaka Zlatan och in…Jul 22, 20:27
 • Kommentar från: Albo Perisic som delbetalning?Typiskt italienska lag att försöka med tvåårslån eller låna med frivillig utköpsklausul, eller så försöker de pruta ned det till…Jul 22, 19:41
 • Kommentar från: Fricken89 Perisic som delbetalning?Ja, enormt tröttsamt. Vill Inter ha Lukaku, så får de helt enkelt punga ut vad United eftersträvar, svårare än så…Jul 22, 18:35

FLER Nyheter