Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Matchrapporter

Perth Glory vs Manchester United

 

United inledde försäsongen med en 0-2-vinst mot ett tillbakatryckt Perth…

United XI: Romero – Dalot, Tuanzebe, Jones, Young (c) – A.Pereira, Matic – Chong, Lingard, James – Martial

United bänk: De Gea, J.Pereira, Rojo, Shaw, Smalling, Wan-Bissaka, Garner, Gomes, Mata, McTominay, Pogba, Greenwood, Rashford

Perth XI: Reddy – Lowry (c), Mrcela, Tratt – Franjic, Chianese, Juande, Kilkenny, Brimmer – Harold, Fornaroli

Perth bänk: Velaphi, Brooks, K.Popovic, Wilson, D’Agostino, G.Popovic, Rawlins, Bodnar

Domare:

Inför: Försäsongstouren drog igång med en match mot Perth Glory. Följande spelare var frånvarande: i försäsongstruppen så saknades nu Lee Grant, Eric Bailly, Victor Lindelöf och Romelu Lukaku pga småskador (Ole poängterade dock att de sannolikt kommer vara involverade på onsdag), och i övrigt så var Darmian och Fred kvar i Manchester av personliga anledningar, Fosu-Mensah saknades pga skada och Sanchez var på semester efter Copa America. Solskjaer bekräftade före match att det skulle ske elva byten i paus.

Första: United kom ut i sitt nya guld(grädd?)färgade kit, och Perth spelade helt i lila. Avsparken på Optus Stadium togs omhand av hemmalaget. United gick framåt och tog kommandot direkt. United skapade flest chanser men man lyckades inte riktigt sätta Reddy på prov. I 14e minuten blev Fornaroli liggande efter en tuff tackling av Tuanzebe, men han kunde fortsätta. Kilkenny gav igen lika hårt mot James i 18e minuten, men den lille walesaren var snart uppe igen. På frisparken som följde så skruvade Young bollen i burgaveln. James fick en smäll till i 22a från Chianese, och blev liggande lite innan han var igång igen. Martial fick i 26e minuten iväg ett avslut som gick tätt utanför. Lingard snodde en boll i 29e, dribblade förbi en motståndare och avlossade ett skott som Reddy tippade över till hörna. Efter dryga halvtimmen spelad så började Perth komma in i matchen litegrann. Chong blev i 34e minuten omkulltacklad av Lowry, som sen skrek lite på domaren trots att han slapp ett gult kort. Chong ville ha straff tre minuter senare men domaren friade. Trots kraftig Uniteddominans så var ställningen mållös i paus, och i ärlighetens namn så skapade man inte direkt många heta chanser.

Daniel James imponerade så länge han spelade till vänster, även om han behöver jobba på sistabollarna – till höger så försvann han dock.

Tuanzebe och Jones var solida där bak, och Romero sattes aldrig på prov.

Young var pigg första halvan av halvleken, men började slå bort väldigt många bollar ju längre tiden led. Dalot var pigg framåt till en början, men mattades något senare.

Matic och Pereira stod för okej insatser på mittfältet, och Lingard blandade och gav med några fina aktioner och en bra arbetsinsats.

Chong hade oerhört svårt att komma in i matchen till höger, men höjde sig lite till vänster och glimtade till. Han behöver nog ett lån för att komma in i seniorfotbollen.

Martial såg mest bara vilsen ut som center, även om han också visade vissa glimtar av kvalitet.

Andra: XI i andra halvlek: J.Pereira – Wan-Bissaka, Smalling, Rojo, Shaw – McTominay, Pogba – Mata (c) – Greenwood, Rashford, Gomes.

Rashford sparkade igång andra halvleken. Greenwood fick till Uniteds första chans efter att ha halkat sig förbi Franjic och dragit ett skott i burgaveln. I 60e minuten spräcktes till slut målnollan då Pogba klackade fram Rashford som med en distinkt vänster skickade in 0-1 intill bortre stolpen. I 63e minuten skickade Gomes iväg ett skott som Reddy hade lite problem med att hålla. United fortsatte dominera och spelmässigt såg det rätt fint ut, men de klara chanserna var lätträknade. I 84e minuten plockades Shaw av för Garner, och Shaw försvann direkt ut mot omklädningsrummet, så antagligen drog han på sig en känning. Garner behövde bara en dryg minut på plan innan han snappade upp en dålig passning och drog in en höger i nedre hörnet till 0-2. Greenwood däremot hade inget sånt flyt, utan han fick rada upp chanser som var nära-men-inte-riktigt. I 88e minuten prickade han stolpen med ett högerskott. När domaren blåste av matchen stod United som vinnare utan att Perth fått iväg ett enda skott på mål.

J.Pereira, precis som Romero i första, sattes inte på några som helst prov. Han lär antingen försvinna ut på lån eller spela med U23.

Wan-Bissaka visade upp en enanstående tacklingsförmåga, och var bra åt båda håll på sin kant. Högerbacksproblemet är löst.

Däremot klev Shaw av med en skadekänning efter en okej-men-inte-mer insats på vänsterbacken, och där är det tunnt med alternativ.

I mittlåset så sattes inte Smalling och Rojo på några riktiga prov heller, utan de gjorde det okej. Rojo valde för dagen att skicka ut några missiler i omloppsbana istället för att tvåfotstackla någon.

Scott McTominay såg ut att ha vuxit under sommaren (höhö) och han stod för en bra insats på mittfältet. Rörlig, stark och intelligent. Mest troligt är att han har klivit förbi Matic i hackordningen, inte minst för att han faktiskt har benen att spela 90 minuter vecka ut och vecka in.

Bredvid honom så visade Pogba – nu visserligen inte mot nåt kvalificerat motstånd, men ändå – hur bra han kan vara med passningar och spelbyggande.

Som tia så fick Mata i en hyfsat fri roll göra som han ville, och han gjorde det bra när han orkade. Däremot höll han inte hela halvleken utan började försvinna mot slutet. Här finns frågetecken, inte minst huruvida United faktiskt kommer spela med en tia, och hur mycket Mata ens orkar spela.

Både Gomes och Greenwood imponerade rejält i perioder. Gomes visade upp teknik, anfallsvilja och kontroll på små ytor – i stort sett en rörligare version av Mata. Här återstår det däremot att se om Gomes kan ta klivet upp, då han fysiskt ser ut att ligga långt efter. Greenwood å sin sida spelar med en mognad som beljuger hans 17 år, och han skapar många chanser. Dock saknas fortfarande lite skärpa i de avgörande lägena, men Greenwood kommer absolut vara involverad med a-laget kommande säsong… inte minst för att han ser ut att vara den enda som ser ens lite komfortabel ut med att spela till höger.

Rashford blandade misslyckade försök att stajla med klackar med att kliniskt drämma in ett mål, och i överlag så levererade han exakt vad man kunde vänta sig.

Summering: Det går inte att säga annat än att Perth varken hade intention eller förmåga att sätta upp något hot mot Uniteds mål. De försvarade sig lågt och kompakt. I första halvlek hade United svårt att bryta igenom – i andra klarade man det något bättre. I överlag fanns det spännande tecken (James, Gomes, Greenwood, McTominay, Garner) och det ska bli intressant att se hur det utvecklas över resten av försäsongen. United stod för en hyfsad insats mot svagt motstånd, men det råder inga tvivel om att man måste bli mer kliniska med sina chanser.

Härnäst för United väntar en vänskaps(?)match mot Leeds United på onsdag, vilken också spelas på Optus Stadium.

Några faktiskta spelarbetyg delas inte ut under försäsongen, utan generella omdömen är så långt det går. 🙂

42 Kommentarer

 1. Jensen

  13 juli, 2019 at 16:01

  Nu ska man inte dra alltför stora växlar över denna match.
  Även det alltid är bra att vinna, så var inte motståndet så mycket att hänga i julgranen.
  Höstens troligen viktigaste match är den första i PL, mot Chelsea. Otroligt viktigt att vi inte förlorar. Helst seger förstås, men oavgjort gör att vi ligger direkt lika med en av topp 6 konkurrenter.

  • Felix

   13 juli, 2019 at 17:38

   Motståndet lämnade onekligen en del övrigt att önska, men det gav ändå positiva vibbar. Återstår att se hur det står sig när motståndet blir bättre.

   Helt klart är iallafall att det fortfarande behövs en naturlig högerytter.

   • Jensen

    13 juli, 2019 at 17:56

    Felix,
    Håller fullständigt med dig.
    Faran, när man spelar mot motståndare som är flera klasser sämre, är underskattning och därefter förlust.
    Det är extremt mycket värre att förlora en sån här match än att vinna.
    En seger är, som sagt alltid en seger oberoende om vi Perth Glory eller Barcelona.

 2. Mogge

  13 juli, 2019 at 17:41

  Bra att vi vann iaf. Väntar spänt på om vi får in något nytt. Tänker inte vara spydig mot någon här på sidan. Tycker inte det behövs.

 3. Richard

  13 juli, 2019 at 19:05

  Vårt lag är ett jävligt stabilt lag o känns helt solklart som ett 4::e till 6:e lagsplacering är realistiskt…nån som säger nåt annat …har jag väldigt svårt o tro på

 4. Björn

  13 juli, 2019 at 19:07

  Långsamt och otekniskt spel som vanligt. Låg nivå på passningskombinationerna, ofta på chans. Riktigt dåligt mot ett så svagt motstånd. Chong och gomez är ju direkt dåliga. Greenwood ser ju lovande Ut iallafall. Vi skulle nog behöva köra ihop en startelva under preseason så vi är förberedda inför rentboys

  • Jensen

   13 juli, 2019 at 19:32

   Björn,
   Vad hade du förväntat dig första matchen på försäsongen?
   Spel a la Barcelona när Guardiola körde med sitt tiki taka fotboll ?

   • Björn

    13 juli, 2019 at 22:39

    Ett bättre grundspel med klarare rörelsemönster som tex pep är bra på att implementera. Varför ska United ha ett grundspel helt utan finess likt ett Championshiplag? Blivit en väldigt låg kravbild på det här laget vilket är oroande. En dåligt genomförd match enligt mig och vi får se hur det ser ut i nästa.

    • Jensen

     14 juli, 2019 at 02:01

     Björn,
     Kan ju bero på två saker:
     Pep är en bättre tränare än Ole
     Pep har tillgång till (både nu och i Barcelona) bättre spelare

     • Björn

      14 juli, 2019 at 03:18

      Ja är väl det jag skrev också. Så vad är problemet? Säger det igen. Tycker vårt spel är mediokert och slumpartat. Hoppas det ser bättre ut nästa match.

     • Jensen

      14 juli, 2019 at 08:38

      Björn,
      Nästa match ska tydligen vara mot Leeds.
      Leeds kom trea i förra säsongs Championship. Skillnaden borde vara typ 3-0 till oss. Vad tycker du?

     • Jensen

      14 juli, 2019 at 08:41

      … och jag borde tillägga att du har en poäng.
      Viktigare just nu är hur vi spelar och levererar. Inte med hur många mål vi vinner. Även jag anser att det är psykologiskt viktigt att vi vinner.

 5. Felix

  13 juli, 2019 at 19:33

  Ska det verkligen behövas att jag och Alex måste sitta och leka poliser här i kommentarerna? Ska det vara så förbannat svårt att hålla en civil diskussionston?Vad vinner någon alls på att vara nedlåtande mot andra och håna deras åsikter? Nog för att man måste tåla kritik om man framför en åsikt, men det här är inte ett forum för pajkastande twitterrejects heller. Skärp er! (Vissa kommer och bör känna sig mer träffade än andra av detta, så… if the shoe fits – wear it!)

  Och nog för att en rejäl skopa ska ges åt de som börjar, men det är precis lika illa att alla ska sitta och känna ”JAG MÅSTE GE IGEN!”. Ignorera de som försöker fjanta sig och leka allan ballan istället. Så länge man ger troll uppmärksamhet så blir trollen glada, och ALLA svar är uppmärksamhet.

  • Böje

   13 juli, 2019 at 21:35

   Bra Felix, så ska en slipsten dras 👍👍

  • Huges 10

   13 juli, 2019 at 23:51

   Håller helt med dig, tycker tyvärr att det blir alldeles för mycket personliga påhopp.

 6. Farzad

  13 juli, 2019 at 20:35

  De spelarna som är världsklass är Pogba, Tuanzebe, AWB, De Gea och Mctominay. Resten är kassa. James är lite för mycket sparka o spring kille, tror inte alls på honom. Vi hade behövt en Angel Di Maria typ, teknisk ytter som dribblar av 2-3 spelare och som är en skicklig passningsspelare. James är ingen lirare, är inte säker på att han hade spelat i Man Utd utan sin speed. Tiden får utvisa. Men får ingen bra känsla! Direkt ser man AWB spetskompetens. Högerbacken kommer att vara som en vägg, ingen går igenom!

  • T

   13 juli, 2019 at 22:48

   Farzad
   Tycker du att Rashford, Martial, Lindelöf och Shaw är kassa?

  • Felix

   13 juli, 2019 at 22:48

   Här kan jag tycka att det kan vara läge att hålla i hästarna lite, Tuanzebe har en hel del att bevisa innan man kan kalla honom världsklass. McTominay likaså, även om denne lär bli väldigt viktig för United denna säsong.

  • Wayne10

   14 juli, 2019 at 00:55

   Mctomminey och Tuanzebe världsklass.. herregud vad okunnigt. Vad har dom besivat? Man kan inte säga att Dan Bissaka är världsklass än heller.

  • Jensen

   14 juli, 2019 at 08:50

   Jag skulle påstå att idag har vi inga världsklasspelare.
   Pogba spelar alldeles för ojämnt för att kalla honom för världsklaaspelare.
   Samma sak med De Gea. Hans roller coaster-spel från våren, gör honom knappt till topp 10 i världen. I PL är han som bäst fyra, åtminstone med senaste tidens spel. Etta Alisson, tvåa Ederson och trea Kepa.
   Övriga spelare i vår trupp kan vi knappast kalla för världsklasspelare. Möjligen är väl hälften av dessa toppspelare i England. Resten är sk fyllnadsspelare eller som en del kallar det, rotationsspelare.

  • Xinpei

   15 juli, 2019 at 02:14

   Håller inte med dig alls. James är exakt vad som behövs. En snabb och teknisk spelare som kan spela både höger och vänster. Han har även en hyfsad fot. Att göra det enkelt för sig och påstå att det bara är ”Sparka och springa” är verkligen inte möjligt. Faktum är att Daniel James spelstil liknar en ung Ryans Giggs. Skulle du säga att Giggs var dålig bara för att han valde att spela ett rakt spel? Spelare som tvingas att dribbla bort sina motspelare är de som inte klarar av att springa ifrån dem. Att dessutom inte kalla James ”en lirare” är ju dessutom skrattretande att påstå.

 7. Farzad

  14 juli, 2019 at 08:46

  Svar till T och de övriga: 1. Rashford sattes på prov mot världsklassmotståndare och då var han medioker, han är ingen naturlig striker likt Icardi/Nistelrooy. Apropå Nistelrooy, där har du en spelare som man kanske kan jmf mot Rashford, bara det att RVN var otroligt mycket bättre på allt, han var en otroligt naturlig striker och kunde dribbla som få, mycket underhållande. Rashford kan dribbla lite men är ingen naturlig striker, han ger oss inte 20-25 mål per säsong. Ja, Rashford är mycket överskattad, jämför mot Mbappe, klasser bättre!

  Sedan har vi Tuanzebe, ge honom 1 år till, kommer att bli ett djur. Han är så atletisk, snabb och teknisk att han även kan spela som yb. Han behöver endast erfarenhet så han läser spelet lite bättre. Han kommer bli bättre än Bailly om han inte redan är det? Man ser att i rörelsemönstret och hans eleganta spelstil så finns en potentiell världsback!

  Mctominay, är otroligt stabil och ger oss ett lugn på mitten, han har redan börjat göra avtryck. Han har börjat göra viktiga mål fast att det inte är hans uppgift. Sedan springer han mycket och blir bara bättre på att värdera situationerna. Hans passningsfot är mycket underskattad, får en känsla av att han kommer att göra större avtryck än Darren Fletcher, som var en otroligt nyttig och underskattad spelare under sina sista 2-3 år för United. Särskilt den matchen då D.F. missades i CL finalen mot Barcelona, han var enligt mig vår bästa spelare! Säger väldigt mycket om hans betydelse!

  AWB: Jag har sett honom i 2-3 PL matcher, han avväpnar spelare ganska lätt och att tränarna i C.P. sagt att den enda spelare som Zaha inte kunde göra så mkt mot på träningarna var A.W.B. det säger en hel del då Zaha är en utav PL bästa dribblers!

  • Xinpei

   15 juli, 2019 at 02:23

   Måste säga att din argumentationsteknik är väldigt underlig. Att kalla Rashford för överskattat för att han inte är lika bra som Mbappé som idag är en av världens bästa yttrar är verkligen skumt. Du fortsätter på den skumma vägen genom att jämföra RVN med Rashford som de vore samma typ av spelare. Där RVN var en måltjuv så är Rashford en teknisk och snabb spelare. De är två skiljt olika spelartyper.. det vore som att jag skulle säga att RVN var kass för att han inte var lika snabb som Rashford. Att du påstår dessutom att RVN var bättre på allt betyder en av två saker. Ett att du aldrig sett RVN spela eller två du inte sett någon av dem spela. För RVN var inte snabb, han var inte teknisk däremot hade han ett målsinne utöver det vanliga och han lyckades alltid hålla sig där han kunde skrapa fram ett mål. Kan jämföras med RvP. Rashford däremot förlitar sig på sin teknik och snabbhet för att komma runt sina motspelare. Så att RvN var bättre på allt är rent ignorant att påstå. Tuanzebe? Ge honom ett år till? Du påstod att han var redan idag världsklass. Hur ska du ha det? Är han det idag eller om ett år?

 8. Lars

  14 juli, 2019 at 09:26

  Denna match mot detta motstånd !! drar jag inga växla på är som sagts tidigare inget topp fyra lag i PL på papperet , europa liuge ja med flyt så kanske laget når en kvarten men knappast mer . Skall man prova bygga ett LAG runt Pogba i år igen !!! en ojämn kille som inte ens vill vara kvar så lär säsongen bli en mardröm är jag rädd för och Matic är för långsam Mctominay höll en alldeles för låg nivå förra året i allt utom hjärta för laget !! men med det sagt kan det ju finnas potential ?? med till att bli värds spelare på mitten ! knappast . Sen behövs en värds mittback så tror jag vi kan få ordning där på den defensiva linjen samt två BRA innermittfältare plus en vass forward om Lukkaku lämnar då kan vi kanske utmana topp fyra på allvar redan i år . POGBA han har ju en hög nivå men är ingen UNITED spelare men även han behöver en KROOS vid sin sida som kan elda på han samt städa efter honom för man saknar en klar ledar gestalt i United någon som styr på plan omklädnings rummet håller små pojkarna alerta när det är allvar mm . Man U forever =) .

 9. Kingalirare

  14 juli, 2019 at 09:56

  Kul att se den kommande generationen ta plats och Greenwood ser man har klass. Tyckte överlag att det såg klart bättre ut redan, det finns en tydlighet och vilja framåt som saknats en längre tid. En eller två spelare till (fler än jag som vill se Icardi i United?) så kan det bli riktigt bra denna säsong.

 10. DJ-Uret

  14 juli, 2019 at 11:18

  Tydlighet och vilja framåt, såg vi samma match!?
  United hade rätt svårt att hitta igenom deras försvar öht i första halvlek.
  Sen lossnar det massvis med chanser i andra, men trots detta så slutar matchen endast 2-0..
  Tydlighet var nog det som jag saknade mest när jag såg matchen.

  • Kingalirare

   15 juli, 2019 at 18:55

   Håller med om att vi hade svårt att komma igenom i första. Fast det gäller alla lag när motståndet ställer upp på det sättet. Och vad jag menar är att det syntes tydligt att man vill ha en högre, tidigare press och ställa om betydligt snabbare än man gjort tidigare.

 11. Charlie

  14 juli, 2019 at 11:29

  Mkt orolig om vi inte värvar fler spelare, minst tre nyförvärv bör inkomma om vi skall fajtas om CL platser.

  • Xinpei

   15 juli, 2019 at 02:16

   Var fick du det ifrån? Man är redan idag och fightas om CL platserna. Med en mittback in och United kan ta fjärdeplatsen. En mittfältare till bland dessa och man kan hamna högre upp. Att man behöver 3 nyförvärv för att ens slåss om platserna är hyfsat pessimistiskt.

 12. Daniel

  14 juli, 2019 at 12:03

  Tycker inte vi behöver värva mer än en riktigt bra och stabil mittback. Vi har en bra trupp bara Ole får till bra en grund träning för spelarna och att spelarna lyfter sig och gör allt för Ole och klubben.
  Om turbulens uppstår med spelare som inte vill vara kvar och inte ge allt så är vi Lost vilka spelare vi än värvar.
  Om vår tränare och våra äldre spelare lyfter våra yngre spelare och nyförvärven kommer detta bli en topp tre säsong 👌

  • Jensen

   14 juli, 2019 at 12:30

   Daniel,
   Du och Iopa är alla fall överens om en sak.
   Ni båda tror på topp tre, även om Iopa garderar sig med att säga topp tio. 😀

  • Felix

   14 juli, 2019 at 13:38

   Du tycker inte att vi behöver en högerytter?

   • Daniel

    14 juli, 2019 at 14:24

    Jag tycker Dalot har presterat bra hittills och tror han kommer växa mer och mer om han får förtroende. Man kan säga mycket om Young men han har ett stort hjärta och kan vara bra backup i de mindre cuperna och mot lagen i de nedre regionerna!

    • Felix

     15 juli, 2019 at 00:46

     Aha. Jag är nog tveksam till att vi bör förlita oss på Dalot som högerytter. Han är ojämn som det är, och att ha honom som i princip enda alternativet (well, funktionella alternativet, vi har ju många att slänga in där men ingen som visat nåt på länge) är inte idealiskt. :/

     Och att Young blir en bra backup förutsatt att han inte spelas för mycket (likt förra säsongen) tvivlar jag inte på, men det lär främst vara RB/LB han är backup för.

 13. lopa

  14 juli, 2019 at 12:05

  Vi är ett top 10-lag i Premier League.

  • Xinpei

   15 juli, 2019 at 02:16

   United är ett topp 4 lag om pusselbitarna faller på plats.

 14. Fricken89

  14 juli, 2019 at 13:55

  Kommer det inte in någon ny högerytter innan fönstret stänger, så skulle jag spela Dalot där. Jag skulle spela honom som det även nu under försäsongen, för att se hur det skulle fungera i längden. Han imponerade med sina offensiva skills när han vikarierade vid ett fåtal tillfällen där förra säsongen. Jag tror han och Wan-Bissaka skulle kombinera varandra bra på högerkanten, om de bara får bli inskolade tillsammans först och främst. Jag ser bra mkt hellre Dalot som högerytter, än någon annan befintlig spelare i truppen, t.ex Lingard eller Mata!

  • Böje

   14 juli, 2019 at 13:58

   Håller helt med. Dalot kombinerar fysik, snabbhet och teknik på ett bra sätt. Tror han skulle kunna bli farlig.

 15. Fricken89

  14 juli, 2019 at 14:07

  Ja, på förhand är det intressant iaf. Bara de tar för sig till 110%, för det måste verkligen bli mer kontinuitet när vi är inne i ett bra flow prestationsmässigt (gäller ALLA spelare).
  Och dödköttet måste ut! Hoppas verkligen inte att United är färdiga än i fönstret gällande försäljningar och värvningar!

 16. Daniel

  14 juli, 2019 at 14:26

  Vill Pogba och Lukaku bort måste de säljas fortast möjligt eller hållas utanför truppen. Vi måste få till ett fungerande lag utan tjafs och trams.
  Viktigt också att Ole vågar spela in de unga en och en i truppen osv

 17. Charlie

  14 juli, 2019 at 18:26

  Vi behöver en högerytter, mittback och en mittfältare. Dessa tre positioner måste förstärkas för att vi skall kunna nå topp fyra och framförallt börja närma oss topp 2.

  • Xinpei

   15 juli, 2019 at 02:18

   Nu tycker jag att du är ganska pessimistisk. United har hamnat i topp 4 flertalet gånger utan en gedigen högerytter och både Dalot och James kan spela där redan idag.. för att inte prata om Lingard. Inte heller är en mittfältare ett måste för att ta topp 4.

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 25/7 13.30
Tottenham - Manchester United
Tour 2019
Visas på MUTV

Senaste kommentarerna

 • Kommentar från: Roy Perisic som delbetalning?NEJ... .....Jul 22, 21:21
 • Kommentar från: Fricken89 Perisic som delbetalning?Exakt. Vi måste dock få till en del försäljningar snarast (enormt drygt på alla fronterna just nu, med bara ca…Jul 22, 20:34
 • Kommentar från: Scholes M.E.N: Uniteds ståndpunktVi tog tillbaka Scholes och vann titeln efter det rasade United. Att ta tillbaka Zlatan och in…Jul 22, 20:27
 • Kommentar från: Albo Perisic som delbetalning?Typiskt italienska lag att försöka med tvåårslån eller låna med frivillig utköpsklausul, eller så försöker de pruta ned det till…Jul 22, 19:41
 • Kommentar från: Fricken89 Perisic som delbetalning?Ja, enormt tröttsamt. Vill Inter ha Lukaku, så får de helt enkelt punga ut vad United eftersträvar, svårare än så…Jul 22, 18:35

FLER Matchrapporter