Gilla oss på facebook
Advertisement Advertisement Advertisement

Nyheter

United chockade över värderingen

Manchester United sägs vara chockade över Newcastles överdrivna värdering av Sean Longstaff…

United länkas allt starkare med Longstaff, men värvningen tycks vara komplicerad då Newcastle satt en märkligt hög prislapp på spelaren. Enligt Manchester Evening News så ska United ha kontaktat Newcastle i veckan, med intentionen att erbjuda £20 miljoner för 21-åringen. Newcastle ska då ha klargjort att man inte är intresserade av att sälja spelaren och att man vill ha över £50 miljoner för att överväga saken.

Enligt rapporten anser Newcastle att de bör inkassera samma summa pengar på Longstaff, som United betalade Crystal Palace för Aaron Wan-Bissaka.

Källa: MEN

19 Kommentarer

 1. Mogge

  12 juli, 2019 at 10:17

  Vi borde ha scoutat många liknande spelare. Säg nej till deras värdering och gå efter någon annan.

 2. Fyfaan

  12 juli, 2019 at 10:34

  Gå för declan Rice istället. Samma ålder typ men redan mycket mer komplett och bättre mittfältare enligt mig

  • the manager

   12 juli, 2019 at 13:35

   och då kan vi betala 50-60mGBP

 3. Manu

  12 juli, 2019 at 10:45

  Håller fullständigt me dig fyfaan!!

 4. Daniel Johansson

  12 juli, 2019 at 11:07

  Jag tycker det borde finnas nån typ av värderingsinstans. Priserna idag är ju löjliga och man kan ju liksom inte sätta vilket pris som helst. Om nu Longstaff vill vidare och utvecklas i en större klubb är det ju tråkigt om en mindre klubb sätter stopp för honom. Sen menar jag absolut inte att man ska vattna ur alla mindre klubbar på sina spelare men man som klubb måste ju även se till spelaren. Sen har ju spelaren också ett ansvar att skriver man långtidskontrakt så är det ju meningen att fullfölja det. Fast många gånger tror jag klubben/ägaren gör det med yngre lovande spelare för de kostar inte mycket i månaden och de kan begära överpriser för de sitter på långa kontrakt.

  • Jensen

   12 juli, 2019 at 11:15

   Daniel Johansson,
   Gäller detta även våra spelare som andra klubbar vill köpa?
   Tex denna sk värderingsinstans värderar Pogba till £85M. Blir vi då tvungna sälja honom tex till Juventus för denna pris?

   • Daniel Johansson

    12 juli, 2019 at 21:30

    Nä jag menar inte tvungna till det priset som de anser men det jag menar är att det blir ju bara en jävla felvärdering hela tiden av spelare. Finns ju ingen som kan tycka longstaff är värd 500-600 miljoner kronor. Då skrämmer de ju bort köpare på ett icke seriöst sett. Till slut kommer det ju inte gå att köpa nån spelare om de övervärderas till orimliga summor och då blir det ju pannkaka av alltihop. Kommer det fram en supertalang i malmö ff tex som kan bli superstjärna men malmö sätter en prislapp på 2 miljarder och så blir han kvar i allsvenskan i 5 år. Hur mycket har hans utveckling gått uppåt då? Hoppas du förstår vad jag menar generellt. Jag är verkligen inte för att spelare ska flytta på sig till höger och vänster ser mycket hellre att man bygger lag av egna produkter men många klubbar kommer ju aldrig vinna nåt typ cardiff. Ska man då hålla kvar en supertalang och hämma hans karriär?

    • Jensen

     13 juli, 2019 at 01:05

     Jag förstår dig mycket väl och håller med dig.
     Engelska PL har inte ett färdigbestämd utköpspris som tex La Liga har.
     Denna utköpspris förhandlas mellan klubb och spelare i samband med kontraktsförhandlingen. Om någon annan klubb sedan vill köpa spelaren och matchar utköpspriset, måste spelaren bli såld, så länge spelaren själv går med på det.
     I England så Bill dom inte ha ett förutbestämd prislapp. Men om det fanns det, då skulle vi alla fall slippa påhittade priset och slippa priser som går upp hela tiden.
     Säg att denne Longstaff har ett utköpspris på £50M i sitt kontrakt och United matchar det, då skulle Newcastle bli tvungna sälja honom.

  • as

   12 juli, 2019 at 15:17

   Kommunism har aldrig fungerat….

   • Jensen

    12 juli, 2019 at 15:22

    as,
    Du får nog läsa på vad kommunismen är, dvs riktig kommunism för gubbar med hår på bröstet! Ingen fjollig socialism som en viss Stefan Löfven tycker är bäst.

 5. Tom

  12 juli, 2019 at 11:10

  Låt Newcastle behålla honom,deras krav är ju ett skämt!

 6. Jensen

  12 juli, 2019 at 11:11

  Årets transferfönster gör mig konfunderad.
  När det gäller VÅRA spelare som ANDRA lag är intresserade av, ja då jävlar ska det överprissättas.
  Exempel är Pogba, minst 1,5 miljarder kronor och Lukaku, minst 1 miljard kronor.
  Men när vi ska köpa någon talang från nån annan klubb, då ska spelaren helst vara gratis eller kosta max en halv miljard.
  Är det inte bättre att sälja spelare som inte vill vara kvar eller platsar till någon som betalar åtminstone samma pris vad spelaren kostade när han kom till oss.
  När det gäller Pogba och Lukaku, dessa har knappast blivit bättre spelare sen dom kom till oss. Det är väl snarare tvärtom. Ibland blir vissa köp bara helt fel.

 7. Tom Olofsson

  12 juli, 2019 at 11:12

  Låt dom behålla honom,deras krav är ju som ett stort skämt!

 8. Solskjaer

  12 juli, 2019 at 12:08

  Jag blev chockad när City betalade £60m för Walker och typ lika mycket för deras webbansvarig Mendy.

 9. Morre

  12 juli, 2019 at 16:40

  Jävla b—gubbe för pengarna ! Inget köp tack 🙏

 10. Mogge

  13 juli, 2019 at 08:46

  Detta fönster har skötts dåligt. Det är iofs inte slut än. Men jag tycker att vi borde ha haft in någon ansvarig över strategin. Vilket dom flesta här tycker. Jag tycker det är för många lösa trådar kvar. Men som man bäddar får man ligga. Strategiska fel har gjorts med Sanchez orimliga kontrakt mm. Kontraktsförlängningar med medelmåttiga spelare. Priserna trissas upp för att behålla spelare som Pogba, Lukaku och ev även De Gea. Hoppas bara att detta slutar någorlunda väl med spelare in innan fönstret stänger.

  • Jensen

   13 juli, 2019 at 11:23

   Står i Sportbladet Silly Season att United har höjt försäljningspriset på Pogba till 2,1 miljarder kronor.
   Om detta sen är sant, vet ingen.
   Men om det är sant, så är jag lite kluven här: sätter klubben priset så högt att det ska svida i plånboken att köpa Pogba, eller sätter dom priset så högt så att dom vet att ingen är så dum att ens betala hälften?
   Nu börjar jag mer och mer tro att Pogba blir kvar. Om det sedan är emot hans vilja och han sedan lunkar fram och tillbaka på planen, återstår att se.

   • Kjellb

    14 juli, 2019 at 16:55

    Kan vara så att ledningen är trötta på att tas som idioter när det gäller affärer och det förstår vi varför det är så. Dom får säkert en hel del massa skam bud på sina spelare medans United får orealistiska motbud när vi försöker köpa spelare som inte ens är hälften av vad pogba är värd. Det är antagligen ledningens sätt att visa att dom inte tänker rea ut sina spelare

 11. Jensen

  14 juli, 2019 at 17:47

  Inte rea, nej.
  Men hur realistisk är det att nån ens vill betala beloppet för honom?
  Visserligen är han billig jämfört med Greizmann. Hans utköpspris från Barcelona ska tydligen vara 800 miljoner Euro. Sug på den du. 😁

Lämna ett svar till

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NÄSTA MATCH AVSPARK: 25/7 13.30
Tottenham - Manchester United
Tour 2019
Visas på MUTV

Senaste kommentarerna

 • Kommentar från: Roy Perisic som delbetalning?NEJ... .....Jul 22, 21:21
 • Kommentar från: Fricken89 Perisic som delbetalning?Exakt. Vi måste dock få till en del försäljningar snarast (enormt drygt på alla fronterna just nu, med bara ca…Jul 22, 20:34
 • Kommentar från: Scholes M.E.N: Uniteds ståndpunktVi tog tillbaka Scholes och vann titeln efter det rasade United. Att ta tillbaka Zlatan och in…Jul 22, 20:27
 • Kommentar från: Albo Perisic som delbetalning?Typiskt italienska lag att försöka med tvåårslån eller låna med frivillig utköpsklausul, eller så försöker de pruta ned det till…Jul 22, 19:41
 • Kommentar från: Fricken89 Perisic som delbetalning?Ja, enormt tröttsamt. Vill Inter ha Lukaku, så får de helt enkelt punga ut vad United eftersträvar, svårare än så…Jul 22, 18:35

FLER Nyheter